Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jenže tady nejde o blbce, ale o patologickou osobnost

2 0
možnosti

P50a18v94e50l 41Z96e13m81a15n

20. 4. 2015 14:31

karmu dám, R^

i když mám výhradu k tomu oddlužení, tam si myslím že je nejvyšší čas, aby se zákony opravdu změnity tak, aby lidé pod exekucemi mohli dostat další reálnou šanci, ale rozhodně bych změnu zákona nesvěřil Šabatové

4 0
možnosti

Tento úřad naposledy zdravě a korektně fungoval pod vedením JUDr. Motejla. Bohužel už tehdy tam na svou příležitost po jeho boku vyčkávala současná ombudsmanka. A jak se říká, kdo si počká, ten se dočká...!

12 0
možnosti

A44d67a83m 47S86t73a19v37a

20. 4. 2015 11:27

Kdyby to šlo, dal bych vám tisíce karem!  Nenávistný  Karel Marx a jeho ještě nenávistnější stoupenci, to je to nejhorší, co naši civilizaci mohlo potkat - mimo jiné i proto, že se stali inspirací pro bolševizmus SSSR!

9 0
možnosti
Foto

Úřad ombudsmana tu má místo, jen jaksi potřebuje jiné personální obsazení.

16 0
možnosti

Úřad IMHO smysl má - ale se Šabatovou se stal ombudsman jen směšnou karikaturou původního záměru! Proto říkám: "Okamžitě ji zbavit funkce"!

18 0
možnosti

Poslední věta blogu. Nedoufat, že tam kdy bude ještě osobnost typu Motejla. Spíš Direntsbier a budeme s láskou vzpomínat na Šabatovou...

6 0
možnosti

Souhlasím s tímto nenávistným článkem;-)R^

9 0
možnosti

S odlužením jste se netrefil. Beznadějné případy nemá cenu udržovat v nesmyslné beznadějnosti. Beznadějné to bude tak jako tak. A věřitelé stejně nic nedostanou i bez oddlužení, ani do smrti dlužníka.  Ano, mnoho lidí by bylo pro společnost daleko větším přínosem, kdyby se jim povolilo snadnější oddlužení. !!

1 0
možnosti

Z mých zkušeností, pokud se těmto lidem povede oddlužení a "vrátí" se do systému, budou zase sekat dluhy a poškozovat slušné nájemce, věřitele a nepřímo i ostatní (deficit na sociálním a zdravotním pojištění znamená méně služeb pro ty, co do systému poctivě platí).

9 1
možnosti
  • Počet článků 68
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3636x
Souhlasím s Terrym Pratchettem, že čtenáře vesměs nezajímá autor a chtějí hned číst. Nicméně pár základních údajů (stejně byste to poznali): Miluji svobodu a nesnáším její potlačování v jakékoliv podobě. Věřím, že člověk ví nejlépe, co je pro něj dobré a nepotřebuje k tomu byrokraty a politiky. Jsem přesvědčen, že lidé jsou vesměs inteligentní a rozumní tvorové. Platím daně, chodím k volbám (ač nevolím žádnou z parlamentních stran) a pouštím sednout v MHD. A rád se občas k něčemu vyjádřím.

Seznam rubrik