Nahota a erotické hrátky v soukromí nejsou ostuda

Nerozumím tomu, proč by člověk, jehož nahé fotky či erotické praktiky zveřejnila nějaká třetí osoba, měl mít ostudu. Čím se provinil? Neměl by mít ostudu spíš ten, kdo se mu ilegálně vloupal do soukromí?

Štve mě to, když někdo, jehož nahaté fotky byly někým zveřejněny, spáchá sebevraždu. A to proto, že ho lidi odsuzovali. Já nechápu za co ho odsuzují? Vždyť v soukromí jsme všichni nahatí. Čím se provinil, tím že dělá v soukromí to, co každej druhej (nebo první)? Zajímalo by mě jestli tito odsuzovatelé odsuzují i svoje rodiče, za to že měli sex, než je splodili.

Stejně tak nemám pochopení pro starší Trumpovu kauzu "golden showers". Proč záleží na tom, co dělal se ženama v soukromí? Jak to souvisí s politikou? Já myslím, že by mělo jít o to jaká bude dělat politická rozhodnutí a ne jestli je na chlapy anebo má rád golden showers anebo chce naplácat vařečkou na zadek nebo co. Proč by tohle mělo občany zajímat.

A nepříjde mi fér to, že ti lidi, kterým někdo zveřejnil jejich soukromé záležitosti, jsou odsuzovaní, zatímco ti, kterým to nikdo nezveřejnil jsou v pohodě. Já myslím, že kdyby byly zveřejněny nahaté fotky Michelle Obama a zjistilo se, že je to chlap, tak by to byla ještě větší ostuda pro Obamu.

Podle mě tady tohle spíš ukazuje na zvrhlost veřejnosti, že se o tyhle věci tak strašně zajímá. Největší zájem o Zemana byl snad když řekl "kunda". To myslím nasvědčuje tomu, že lidi myslí jenom na sex a o politiku se nezajímají. Nějaká politická videa ze sněmovny je nezajímají ale jakmile zaslechnou jedno sprosté slovíčko, tak jsou najednou všichni hrozně akční.

Vlastně lidi jsou technicky zvířata, takže to vlastně není až tak překvapující.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Filip Vajdík | pondělí 10.4.2017 15:41 | karma článku: 26,08 | přečteno: 1316x
  • Další články autora

Filip Vajdík

Lidstvo nemá vlajku!

1.5.2024 v 16:38 | Karma: 5,39

Filip Vajdík

Kultivace eg

16.12.2023 v 0:12 | Karma: 0

Filip Vajdík

Sebejistota je džouk

15.12.2023 v 23:09 | Karma: 4,61