Co když je cílem koronaviru omezit globální oteplování?

Ještě nevím jestli to byl Bilderberg, Bohemian Grove, Ilumináti, čínský deep state, anebo obyčejní zednáři. Ale je to velký plán ekonomicko-environmentálních elit možná.

Není pochyb o tom, že lidi se scházejí. A to platí na všech úrovních, jak u otroků výplat, kteří vydělávají peníze primárně pro své šéfy, tak u nepracujících pentiliardářů, kteří tráví většinu času s dětskými prostitutkami. A i proletariát se schází v hospodách a v určitém smyslu konspiruje. Dokonce i když je člověk sám, tak ve svojí hlavě může konspirovat proti ostatním. A když si představím, že jsem pentilardář, tak by pro mě bylo přirozené spojit síly s jinými pentiliardáří a neomezovat se zveřejňováním veškerých plánů.

Takže tedy proběhla schůze světových finančních (=mocných) elit kde se projednávalo globální oteplování. Někdo si dovolil říct, že k jeho zastavení by bylo potřeba zastavit průmysl, ale to by žádný Rockefeller neschválil. Nemohli si s tím poradit a proto se anonymně zeptali uživatelů na 4chanu. A z tama dostali ten promyšlený plán: V Číně vznikne nový virus, který nebude nebezpečný tak aby vyhubil lidstvo, ale zároveň bude dost silný na to, aby zabíjel staré a nemocné lidi. Na základě této nové epidemie bude omezen průmysl, což způsobí finanční ztráty, ale ten virus zabije tolik starých a nemocných lidí (kteří jsou z jejich pohledu finanční paraziti), že ty finanční ztráty se vrátí na úsporách z nevyplacených důchodů. A celý ten plán je tajný, protože veřejnost by neschválila nekonsensuální usmrcení rizikových skupin. A mimochodem, pentiliardáři se epidemie obávat nemusejí, protože si mohou dovolit transfúzi krve z novorozeňat.

Důkazy pro má tvrzení jsou zde:
https://www.youtube.com/watch?v=3x45pzmXeNo

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Filip Vajdík | čtvrtek 18.3.2021 15:52 | karma článku: 8,39 | přečteno: 291x
  • Další články autora

Filip Vajdík

Lidstvo nemá vlajku!

1.5.2024 v 16:38 | Karma: 5,39

Filip Vajdík

Kultivace eg

16.12.2023 v 0:12 | Karma: 0

Filip Vajdík

Sebejistota je džouk

15.12.2023 v 23:09 | Karma: 4,61