Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Papaláši ve stínu.

Rozhodl jsem se, že zde umístím ještě sem tam, nějaký článek, ale jinak hlavní články najdete na mém blogu http://joseforel.blogspot.com , kde jsem přenesl těžiště svých názorů. Má to tu výhodu, že pokud jako nepřítel kapitalistického lidu nejsem připuštěn na hlavní stránku kvůli udavačům typu Bofumse, tak mě tady nikdo nemaže.

Tak mně to připadá, že drtivá většina národa je ve stínu, jenom několik vyvolených se vyhřívá na slunci. Proto mě nepřekvapuje zpráva, že socanský stínový ministr Hromach podal stínovou demisi ve stínové vládě.

Hromach to zdůvodňuje tím, že ve stínu pod jedním Topolem jich už bylo namačkáno tolik  že tam byla v tom stínu růžová hlava na hlavě a proto se rozhodl uvolnit přecpaný prostor, jelikož ze všech, co se v tom stínu ukrývají je nejtlustší.

To Zločasova zmutovaná trojkoala si nemůže naříkat, na slunci, na kterém si vyhřívají svoje prolhané huby je tolik prostoru, že by se na ten plac vlezli ještě všichni kanibalové z Nové Guinei.

A já jsem si pořád říkal, proč si ty vládní zloděje pořád pletu s cikánama a oni jsou tak opálení z toho slunka, tak z těch by ta nahnědlá barva nešla smýt ani drhnutím rýžovým kartáčem v pěti horkých vodách, jedině tak rozpustit a vypustit, že by po nich nezůstal ani smrad.

Problém je ale v tom, že jak už říkali nepřevlečení komunisti, zase po těch rozpuštěných a vypuštěných by vstali noví zloději a lháři a ti by se na ty opuštěné fleky na tom slunci prodrali takovým fofrem s hubama plnýma lásky a pravdy, že zbytek národa by na to čuměl jenom s otevřenými ústy.

Já sice mám takový dojem, že socanům v tom stínu začal Hromach překážet po svém přiblblém projevu na jejich abiturientském sletu v Brně, kde ho bývalý odborový boss Fládr označil za hovado, což z hlediska tělesného objemu odpovídá skutečnosti, ale já jsem přesvědčený, že za těch 20let zlodějin v Česku po tom velkém, listopadovém povstání, kdy měli všichni hovno v ruce a klíče od domovních dveří, se u těch nejvyšších vládních koryt vystřídaly jenom samé hovada, bez ohledu na to, jestli byli ve stínu a nebo na slunci.

A tak se bossové velkých českých stran dohadují, zda zachovat prioritu stínových vlád, kdy se u koryta střídají jenom členové dvou velkých stran, jejichž členové jsou do jednoho bývalí převlečení komunisti, protože kdyby každá strana jmenovala stínovou vládu, tak by byl problém se stínem, jelikož české lesy jsou napadeny kůrovcem, bohužel ideologové současných stran ještě neurčili, zda se jedná o amerického, tedy imperialistického a nebo sovětského a tedy totalitního brouka, jak tomu bylo v případě mandelinky bramborové a tudíž bude již v příštím roce nedostatek stromů, v jejichž stínu by se stranické vlády ukryly před horkem.

Ale ty prebendy u těch koryt musí být tak lukrativní a nebo zase tak rozkradené, že už toho moc nezbylo, protože  předpokládám, že kdyby státní erár fungoval na prinicpu, oslíčku otřes se, tak by levice i pravice unisono propagovala heslo, tuneláři, zloději a pokrytci všech českých stran spojte se a vznikly by nějaké nově zmutované stranické odbory, které by v plenění státního eráru postupovaly v jednom šiku, ale jelikož v těch korytech už toho moc nezůstalo, tak se hovada o ty zbytky perou, že nebude dlouho trvat a začnou se požírat navzájem mezi sebou a tudíž Česko bude první zemí, kde se bude hovořit o tak zvaném stranickém kanibalismu.

Netroufám si odhadnout, jestli tento stádní národ se někdy zase zmátoří a začne vykřikovat "Nejsme jako oni" a někteří, kterým ještě zbyly klíče od zderegulovaných bytů budou zase zvonit jak o dušu, protože když lidé slušně poděkovali za odvedenou zlodějinu politickýcm bossům a tak nějak je mile, hřejivě a lidsky vyzývali k odchodu, tak politici se jim vysmáli do ksichtu a ani se nenámahali svoje další setrvání u koryt zdůvodnit, že nemají kde odejít, protože je na celém světě nikdo a nikde nechce.

Samozřejmě, že prioritní otázkou je, zda něco v budoucnu vyřeší buď předčasné a nebo řádné volby, obávám se, že ne, protože každá strana má ve svém stínu mistrně maskované náhradníky, kteří při převzetí moči budou řádit jak Černá ruka v podobném duchu svých předchůdců, protože by byli voli, kdyby si do svých zlodějin nechali kecat od lůzy, což je oblíbený termín pro všechny voly, kteří se nedokázali díky všehoschopnosti postarat sami o sebe.

Ono totiž ruku na srdce, kdo z nás by se nechoval podobně, kdyby mu najednou do huby začali lítat pečení holubi, lidský charakter je v podobných situacích velice tvárný a přizpůsobivý, každý by nějaké morální zásady fofrem hodil za sebe, jak ohlodané kosti a s hubou, mastnou od ucha k uchu, by začal hodovat na prostřeném státním eráru a přitom jen tak ledabyle sbíral ze země volně poházené špinavé prachy.

No nehodujte, když by vám to české zákonové kočkopsy dopřály v míře vrchovaté!

Další mé články najdete na mém blogu http://joseforel.blogspot.com

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Václav Vrána | středa 23.3.2011 14:12 | karma článku: 6,80 | přečteno: 574x
  • Další články autora

Václav Vrána

Komunistka Semelová kvílela na Gottwaldově hrobě.

Původně to znělo jako ječení sirény sanitky rychlé zdravotní pomoci, ale když se zvuk nepřibližoval, ani nevzdaloval, začal jsem po zvuku pátrat a zjistil jsem , že to ječí komunistka Semelová, která se svíjela nad Gottwaldovým hrobem a vřískala, že tak výborného truhláře už Československo nikdy nebude mít a že ho od narození milovala a on ji zklamal tím, že se někde v Rusku nakazili syfilidou.

26.2.2011 v 17:57 | Karma: 16,54 | Přečteno: 1245x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Bude sčítání lidu posledním kómatem Nečasovy vlády.

V poslední době se tady vyrojily chvalozpěvy na Mařenu Tačerovů , která velela anglickým poddaným v období 1979-1990. Po svém pádu se stala zcela frigidní a gynekologové se dodnes přou, zda se jedná o babu, chlapa a nebo hermafrodita. Těm českým fanatikům, kteří se do ní zamilovali bych chtěl říci, že za její vlády stoupla nezaměstnanost z 1 milionu na 3 miliony a pokud by nedošlo k jejímu pádu na hubu, tak by v Anglii nakonec zůstal akorát jediný zaměstnaný člověk a to královna, která by byla zaměstnána na celý úvazek jako diplomatický cestující agent s teplou vodou.

26.2.2011 v 12:14 | Karma: 20,32 | Přečteno: 1223x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Sčítání lidí v Chánově.

Na městkém národním výboře v Mostě probíhá poslední porada MNV a sčítacích komisařů před akcí století a to je sečtení obyvatel sídliště Chánov. Předseda MNV se radí s pěti sty sčítacími komisaři, kteří byli určeni na tento nadlidský úkol a na napětí ve tvářích všech zůčastněných je vidět nedůvěra v úspěch této akce.

25.2.2011 v 13:06 | Karma: 26,75 | Přečteno: 1606x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Vítězný únor a ostatní vítězné měsíce.

Tak těžkooděnci zase budou mít pohotovost, jelikož se chystá oslava Vítězného února komunisty a proti nim budou zase protestovat převlečení komunisté na protest proti připomínce Vítězného února. V každém případě na obou stranách je to oslava české blbosti a servility, každý systém je ve své podstatě zločinný, jenom tá zločinnost má v každém -ISMU jiné vnější podoby.

25.2.2011 v 10:43 | Karma: 10,26 | Přečteno: 722x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Vyvolejte proti Bakalovi 40.000 soudních pří !

Minule jsem tady napsal poněkud tvrdší článek proti jednomu z největších bossů kapitalismu Bakalovi a byl jsem osočen, že podvracím světlé kapitalistické zítřky, tudíž kapitalistická STB mně zamezí přístup ke svobodnému vyjadřování a rozhořčení majitelé společností s rozumem omezeným mně posílali meilové petice, ve kterém pro mě žádali trest smrti a na protest proti mně zpevnili svoje závazky na vybudování kapitalistické dvacetiletky za 25 let. Proto svůj názor popíšu ještě jednou a budu se snažit být kapitalistický "loajální".

24.2.2011 v 16:58 | Karma: 21,18 | Přečteno: 1025x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Publikace Nerudové jsou ostuda. Zesměšňuje všechny vědce, míní europoslanec

9. května 2024  12:08

Ekonomka a kandidátka do Evropského parlamentu za hnutí STAN Danuše Nerudová publikováním do...

V systému DiPSy jsou výsledky přijímacích zkoušek, školy je zveřejní během dne

15. května 2024  7:16

V systému DiPSy jsou k dispozici výsledky přijímacích zkoušek na střední školy. Uchazeči si...

Guvernérka urazila kmenové náčelníky. Siouxové jí zakázali vstup na pětinu státu

15. května 2024  6:56

Guvernérka amerického státu Jižní Dakota Kristi Noemová má aktuálně zakázaný vstup skoro na pětinu...

Pláničkova metoda v praxi. Turecký farmář pouští slepicím Mozarta, nesou víc vajec

15. května 2024  6:35

Po vzoru legendární české komedie Slunce, seno, jahody, v níž muzikou zvyšoval dojivost krav...

Bidenova administrativa má nový balík zbraní pro Izrael, vyjde na miliardu dolarů

15. května 2024  6:22

Administrativa amerického prezidenta Joea Bidena pokročila v přípravách balíku zbraní a munice pro...

Rozdáváme batolecí mléko ZDARMA
Rozdáváme batolecí mléko ZDARMA

Na cestě mateřstvím se potkáváme s různými výzvami. V případě výživy našich nejmenších představuje kojení ten nejlepší základ. Pokud však kojení...

  • Počet článků 432
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Na mém soukromém blogu http://joseforel.blogspot.com
momentálně publikuji články osobním pohledem na život v reálném socialismu před sranda prčem, kdo má rád humor, může si počíst.

Seznam rubrik