Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Oslavy 17.listopadu jako oslavy komunistického 1.máje .

Doby, kdy pracující / za bolševiků nezaměstnaní neexistovali, existovali pouze pracující, kteří v práci podávali podprůměrné výkony / dělníci, rolníci a pracující inteligence pochodovali hlavními třídami měst, městeček, vesnic / je zaznamenán případ, kdy si jeden papaláš z UV KSČ nechal před  svou víkendovou chalupou zbudovat tribunu a před tribunou pak pochodovalo deset stálých obyvatel samoty / a zuřivě mávali na komunistické vyvolené na tribunách, kteří se na pochodující dělníky, rolníky a pracující inteligenci z tribun tak nějak přátelsky, mile a hřejivě usmívali a někdy se dokonce přemohli a zamávali taky, jsou nenávratně pryč.

Sice existují i nyní tajné podzemní buňky fanatických komunistů, kteří ilegálně budují tribuny z mysliveckých posedů a na kapitalistické svátky zamávají každému jezevci, který projde pod posedem a představují si, že jsou na tribuně na Letenské pláni a pod nimi pochodují desetitisíce nadšených budovatelů kapitalistických zítřků, ale je zřejmé, že pravděpodobně se už na věčné časy z těchto hvozdů nedostanou.

Ve vyspělém , začínajícím kapitalismu, který v Česku nyní řádí jak plané neštovice se kapitalistické svátky  již oslavují daleko zajimavějším způsobem, to si dopředu různé strany, straničky, sdružení, uskupení a někdy dokonce i skupina dvou lidí dlouho dopředu zabukují lukrativní stanoviště, jako je v Praze například výstaviště, Letná, Staroměstské náměstí, Václavské náměstí a Pankrác, v Ostravě jsou to pak nádvoří koksoven a okolí těžních věží hlubinných dolů, nebo v Plzni Na Borech a zde si pak na VLKR dají sraz, popijou pivo, zbaští párek, někdo z provizorního podia přednese nějakou komunistickou a nebo kapitalistickou báseň, poplivají opoziční strany a poslechnou si různé zpěváky, kteří jsou v záznamech jako spící spolupracovníci STB.

Ovšem v okolních uličkách se zatím zformují neonacisté, anarchisté, nacionalisté a ještě další -isté a ti pak zaútočí na tyto uskupení, aby to nakonec skončilo bojem každého proti každému a Veřejná bezpečnost neví, kde má první skočit.

Čili současné oslavy kapitalistických svátků mají tu správnou šťávu a říz a již to nejsou stereotypní pochody na jeden kilometr směrem od východu na západ za zvuků briskních pochodových skladeb , které na každém zaplivaném rohu vyhrávaly tehdejší kutálky.

A tak na oslavy VLKR si Výstaviště včetně Křižíkovy fontány obsadili komunisté a pláň na Letné zase okupují příznivci ODS a Národní třídou se procházejí bývalí příslušníci SNB již v civilu a s nostalgií vzpomínají, jak měli obušky v ruce .

09:00 - na Výstaviště přicházejí stovky lidí a osvěžují se v Křižíkové fontáně, bohužel dva opilí komunisté přepadli do fontány a byli zachráněni před utopením na poslední chvíli. Komunistický sraz navštívil rovněž Milouš Jakeš, který se podepsal na trička několika anarchistů, kteří na Výstavišti přespali pod širým nebem a chystali se na demonstraci na jiném místě Prahy

Několik přestárlých komunistických párů se snaží o tanec za zvuku reprodukované ryčné dechovky, komunisti baští párky a pivo teče proudem.

10:30 -na Letné se čeká na protikomunistický koncert známých i neznámých kapel, jako trhák je avizované vystoupení Madonny a Phila Collinse a jako vrchol programu pak bude vystoupení sboru Moravských učitelů. Na pláni je rozeseto několik stovek stánků s pivem, kořalkou, párky a kondomy. Nějaký neznámý řečník na pódiu upozorňuje, že se právě vrátil z Číny a s hrůzou zjistil, že ti debilní šikmoocí bolševici bezostyšně šlapou na lidská práva.

"Je naší povinností je zpacifikovat a donutit je k demokracii!" hřímá řečník a členové ODS nadšeně tleskají a už se vidí, jak miliardu Číňanů donutí hrstka českých kapitalistů k dodržování lidských práv.

"Musíme Čínu donutit, aby se neroztahovala v Asii jako komunisti na Kubě a je to povinností nás všech, demokratických lidí, aby Čína začala tancovat , jak my budeme pískat. Pokud je nezpacifikujeme, tak vážně hrozí, že ještě zabijí Dalajlámu a potom si troufnou i na samotného papeže," bouřil řečník a vypadalo to, že celá Letná okamžitě odejde zmlátit Číňany a na komunisty se vykašle.

Na Výstaviště zabloudila osamělá skupina antikomunistů a snažili se vyvěsit plakát s vyobrazenými červivými třešněmi. Když dostali přes hubu, odtáhli a na chvíli byl klid. Přihlížející členové Veřejné bezpečnosti nezasáhli, i když zasáhnout měli, ale je předpoklad, že zasáhnou, když zasáhnout nebudou muset. Tuto strategii razil pokorný ministr vnitra Íčko a byl již za tuto strategii dvakrát vyfotografován před Svatojánským vrškem.

11:00 - V největším moravském městě Brně se houfují neonacisté a levicoví aktivisté. Na střechách domů jsou zalehnutí ostřelovači, na tajném místě jsou připraveny děla a tanky, na rohu každé ulice je připraven hasičský vůz se stříkačkou ,ve vzduchu se křižují vrtulníky Sikorski s termovizemi. Celému polnímu tažení velí plukovník Hrdlička.

"Tady Orel, tady Orel, jak mě slyšíte, sdělte mě situaci na místě!" dotazuje se z generálního štábu vrchní velitel protidemonstračních opatření Džon a pozorně sleduje všech osmnáct televizních obrazovek, které na pultě před sebou.

"Tady Hrdlička, tady Hrdlička, slyším výborně, na místě zatím klid, ještě jsme nemuseli použít ostré náboje, " hlásí se plukovník Hrdlička.

"Hrdličko, sakra nepředstavujte se svým pravým jménem, nepřítel vás identifikuje a vystřelí na vás třeba raketu, dejte si krycí jméno, třeba Včelojed," rozčiluje se do vysílačky Džon.

"Tady Včelojed, tady Včelojed, volá plukovník Hrdlička , porozuměl jsem příkazu," ozvalo se zpět a Džona málem klepla pepka.

V provládní televizi NOVA se objevuje rozestavěný dům v Letňanech a zpravodaj sděluje, „vážení diváci, zde můžete sledovat politickou uvědomělost Letňanských zedníků, kteří i v tak slavnostní den, jako jsou oslavy VLKR nezahálejí a nehoní si ptáky a budují stavby na oslavu světlých kapitalistických zítřků. Jsou vzorem pro všechny, kdo pochybují o vítězství pracujících dělníků a rolníků , kteří za minimální mzdu rozdrtí komunistické ideály".

Na Letné začaly souvislé projevy. Řečník, který se právě vrátil z Číny pravděpodobně vysvětluje členům ODS zoufalou situaci členů ODS v Číně a u mikrofonu se objevuje pořadatel, který ohromeným davům oznamuje, že jedna část programu bude politická a druhá pak zábavní. Několik mladých lidí se má k odchodu, ale kříží jim cestu pořadatelé.

"Kampak pánové, vám se tady nelíbí, dejte si pozor, abychom váš laxní přístup ke světlým zítřkům vám nezaznamenali do vašich kádrových materiálů !" tvrdě na ně zaútočí pořadatel Bukvica, člen uliční organizace ODS v Řeporýjích.

"Uhni vole, na nějakou politiku nejsme zvědaví, bylo nám řečeno, že od rána tady bude disko a zatím nějací debilové žvaní něco o Číně, vlezte nám na záda ," rozčilují se mladíci a je vidět, že jim bude potěšení někomu dát po hubě „ a s kádrovými materiály si vytři prdel, hňupe.“

Pořadatelé ustupují a nadávají, „ to je neuvěřitelné, jaká je dnešní mládež, my jsme pro ně dělali revoluci a žádný vděk člověk nevidí," rozčiluje se bývalý uvolněný předseda komunistické strany v ČKD, nyní tajemník uliční organizace ODS v Čimicích Hodokvas ,“ já mít takového syna, tak ho mlátím každý den ráno, odpoledne a večer s jedním nočním týdenním nářezem navrch.“

„Ty máš samé dcery ?“ diví se Bukvica.

„ Ale prdlajs, mám dva syny, ale oba jsou zavření .“

Na Výstavišti plamenně hovoří předseda Filipes.

"Slavná vládo, nenastrkuj zadek ke znásilnění Američanům a věnuj se domácím problémům. Děláte přesně opak toho, co jste slibovali lidem," bouří Filipes a z větve stromu se mu na hlavu vysral pták.

"To je neuvěřitelné, ti ptáci už serou všude, nikde před nimi není člověk v bezpečí," rozčiluje se Filipes, zatím co mu jedna soudružka vytírá z vlasů ptačí hovno.

"Tady Kolibřík, tady Kolibřík, na Výstavišti je klid, jenom se pták vysral Filipesovi na hlavu," hlásí velitel deseti tisíc ozbrojenců kolem Výstaviště plukovník Myšička.

"Príma Kolibříku, tady Orel, zatím nic nepodnikejte a ptákům nechejte volný průlet a sledujte, komu se zase vyserou na hlavu," spokojeně konstatuje do vysílačky Džon a mne si ruce,“ tak to má být, každý pták by se měl povinně pětkrát denně vysrat každému komunistovi na hlavu.“

11:45 - v Brně se rozrůstá počet ultrapravicových příznivců a spousta z nich se ještě posiluje pivem v okolních hospodách.

"Tady Včelojed, tady Včelojed , v Brně začíná být situace kritická, ta pakáž má v rukou jakési trubky, nevíme co je to za materiál, máme udělat rozbor?" hlásí plukovník Hrdlička situaci Džonovi.

"Tady Orel, tady Orel, vykašlete se na rozbor, na takové blbosti není čas. Zatím zůstaňte v bojové pohotovosti, ale nic nepodnikejte, zbytečně neprovokujte, určitě se budou chtít rvát. Mají nějaké trestné symboly, třeba kladivo, nebo srp?" vyzvídá Džon.

"Tady Včelojed Hrdlička, bohužel mají jenom trubky, někdo ty šmejdy musel varovat, že kladivo a srp jsou trestné," hlásí Hrdlička.

"Tady Orel, tak pošlete některého policajta koupit do železářství několik srpů a když bude třeba, tak je hoďte mezi ně a pak je napadněte, že mají zakázané symboly!" nařizuje Džon.

" Tady Včelojed, železářství jsou dnes zavřená, je státní svátek, co mám dělat?" žebrá o další pokyny zcela zblbnutý plukovník Hrdlička.

"Sakra, tak nějaké železářství vybrakujte a svedeme to na ty ultrapravicové šmejdy," zuří v Praze na velitelském stanovišti Džon a rozčiluje se před dalšími členy velícího štábu, " to snad není možné, z jedné strany se nám valí komunisti ,z druhé strany nacionalisti , z další strany holohlavci, to přece nemůžeme dopustit, aby jsme tu konečně nezavedli diktaturu a kde jsou vlastně zalezení socani?" najednou si uvědomil Džon.

"Bohužel, nevíme veliteli, Nedělka se někde zašil i s celou ČSSD a nemůžeme je vypátrat ani s Grippeny s termovizemi ," hlásí podplukovník Kubikula,“ dokonce jsme najali dva tisíce dobrovolníků, kteří v rojnici pročesávají les u Dobříše a zatím po socnaech ani vidu ani slechu .“

„Proboha a na co jste nachytali ty dobrovolníky ?“ ptá se udiveně Džon.

„Nakecali jsme jim, že hledáne pětileté děvčátko, které pravděpodobně unesl, znásilnil a zavraždil Vohroubek.“

Na Letnou dorazila kolona osobních vozů AUDI z nichž vystupují špičky kapitalismu v Česku.

Na pódiu se objevuje Zločas a Lichtensteinem.

"Ano přátelé, komunisty zaženeme do děr a ty zašpuntujeme, ať se v těch děrách udusí. Podívejte se kolem sebe, kolik uvědomělé mládeže stojí na naší modré straně ," a jeho rozmáchlá ruka zůstane viset ve vzduchu překvapením, že kolem tribuny nejmladšímu příznivci je čtyřicet let.

"Pane předsedo, oni tady mladí byli, ale utekli, prý jim s nějakou debilní politikou můžem vlézt na záda ," naklonil se k uchu Zločase jeden z pořadatelů.

"Tak proč sakra nehrajete techno nebo disko, s polámaným kolečkem se běžte vycpat," zuří Zločas.

"To nám nařídil pan nový leitel Prahy soudruh Svobodník," brání se pořadatel.

"To je ale blbec," uleví si Zločas a znechuceně odchází .“

12:00 - na ostrově zaném Štvanice se na jednom konci houfují příznivci extrémní levice, kteří jsou tak leví, že každou práci totálně zkazí a příznivci ultra pravice na druhém konci ostrova.

Uprostřed ostrova jsou natažené ostnaté dráty a demarkační linii hlídají vojska OSN. Kolem ostrova na řece jsou na pontonech připravena k bojové akci vodní děla a pod vodou jsou připravení žabí muži. Když se jeden s žabích mužů vynořil na hladině v důsledku nedostatku kyslíku, z pontonu ho jeden z velitelů akce praštil pádlem po hlavě a zařval," přikázal jsem hlídkovat pod vodou a ne na hladině," čímž Veřejná bezpečnost utrpěla první ztrátu ve svých řadách.

Na Hlávkově mostě komunisticko-kapitalistického přátelství z obou stran uzavřeli těžkooděnci anarchisty, kteří se připravují prorazit si volnou cestu přes Národní třídu na Petřín.

"Nakopejte těm státním poskokům do prdele," pokřikuje z pod mostu houf bezdomovců a někteří močí do prázdných lahví od jablečného vína a hodlají napadnout těžkooděnce zezadu a tyto láhve použít jako Molotovovy koktejly.

"Pozor na ty smradlavce z pod mostu!" křičí na šik těžkooděnců velitel, major Hrášek a jeho slova uťala láhev s močí, která se rozbila o jeho helmu, načež major Hrášek smrděl více jak celý houf bezdomovců.

Na Štvanici mezitím proti sobě zaútočili levičáci a pravičáci i když ani jedna strana nekřičela za Zločase , nebo za Nedělku , protože oba protagonisté levice a pravice jim byli naprosto ukradení. Na hladinu se začali vynořovat žabí muži i když nedostali rozkaz, ale všem došly zásoby kyslíku a z ostrova je kamením napadly oba znepřátelené tábory, které se v jeden moment vykašlaly na své ideály a společného nepřítele začaly decimovat ve vodě, všichni potápěčí utrpěli fraktury lebek kromě jednoho, který si pod hladinu vzal prozíravě motoristickou přilbu.

"Pontony ke břehu a spustit stříkačky, smeteme ty podvraťáky tlakem vody!" zavelel podplukovník Vodníček, velitel akce.

"Ucpalo se nám čerpadlo," zoufale se snaží nastartovat vodní dělo strojník Hadička a přesně mířená dlažební kostka ho srazila do vody.

"Tady Česílko, tady Česílko, žádám o leteckou podporu, ti hajzlové se proti nám spojili," zoufale volá štáb Vodníček.

"Tady Orel, tady Orel, držte pozice, posílám na pomoc jednu letadlovou loď a bitevní křižník," snaží se upevnit bojovou morálku Džon i když se mu podařilo zkontaktovat pouze jeden dvoumístný člun říčního oddělení Veřejné bezpečnosti.

13:00 -na mostě komunisticko-kapitalistického přátelství to začíná vřít a schyluje se ke střetu všech proti všem.  Na mostě jsou uzavření anarchisté a ze Štvanice k mostu spěchají jak ultralevičáci, tak ultrapravičáci, kteří nechali žabí muže svému osudu a když potopili jeden z pontonů, tak je bitva přestala zajímat a prostor pod mostem ovládají bezdomovci a socky. Těžkooděnci vyhodnotili svoji složitou situaci a spořádaně ustupují směrem k Národní třídě. Najednou se všechny znepřátelené strany slily v jednu masu a začal boj proti těžkooděncům, kterým přispěchala na pomoc jízdní policie na koních.

Ta ovšem celou situaci ještě spíše zkomplikovala, protože vzbouřenci byli informováni, že proti výstřelům a ranám jsou koně cvičení, proto použili zákeřnou taktiku, začali bodat koně do hýždí injekčními stříkačkami od kokainu nakažené virem HIV. Co se začalo dít, nebylo k vidění ani v amerických akčních hovadinách. Koně se vzepjali a i se svými jezdci začali prchat k Neumětelům. Někteří koně i s jezdci nebyli dosud nalezeni a bylo po nich vyhlášeno celostátní pátrání, jelikož jsou obavy, že by mohli být nakaženi virem HIV . Při ústupu těžkooděnců se z pod mostu vyhrnuli bezdomovci a lahve s močí se hravě rozbíjely o štíty a helmy těžkooděnců. Netrvalo dlouho a bojiště začalo zapáchat , že smrad cítili i zahraniční turisté na náměstí Svatého Václava a všichni začali pátrat po jeho původu.

V Brně začal boj Veřejné bezpečnosti s neonacisty. Policejní obrněné vozy utvořily hradbu proti čelu průvodu a z vozů členové Veřejné bezpečnosti házejí po neonacistech dělobuchy a ti zase naopak vrhají Molotovovy koktejly. Několik automobilů během krátké doby shoří a z oken a balkonů přilehlých domů se ozývá bouřlivý potlesk při každém povedeném zásahu.

Najednou se z jednoho vchodu vyřítí rozběsněný muž s holí a začne mlátit všechny kolem sebe.

"Vy kurvy, zapálili jste mě auto, to vás příjde draho !" a zděšení neonacisté začínají před rozběsněným mužem bezhlavě prchat, přičemž několik jich zůstává ležet na dlažbě v krvi , začínají houkat sanitky a rozběsněný muž buší holí do obrněných aut Veřejné bezpečnosti.

"Já vás pozabíjím, vy svině, běžte se rvát na výstaviště, vy parchanti !" řve a teprve uspávací šipka muže pacifikuje.

Vyostřená situace je ovšem u hradu Špilberk. Pravicoví radikálové a policie stojí nehnutě proti sobě a každá strana čeká na nějakou provokaci, aby zahájila útok. Situaci nečekaně řeší zástupce odborů Českých drah, který nabídne radikálům režijní jízdenky na celý prosinec na Českých drahách. Radikálové se spořádaně seřadí a odpochodují na nádraží. Zástupce odborů Českých drah je poté pozván na Městský národní výbor, kde obdrží na památku pozlacené hodinky.

15:30 - Národní třída totálně zmodrala. Jdeme na Národní, zvolal pořadatel na Letné a pláň během deseti minut osiřela, načež ihned celou Letenskou pláň zabral Ústav pro vykopávky komunismu a začali provádět archeologické průzkumy . Na Národní bylo zbudováno provizorní podium a známý moderátor, který na pódiu vykřikoval, že kdo si počká, ten se dočká a na vlastní oči uvidí předsedu vlády Zločase neuspěl .jelikož byla zima a lidé se vytrousili do okolních hospod a u pódia se tísnilo asi třicet modrých fanatiků a když dorazil Zločas a uviděl hrstku modrásků, zmačkal papír s připraveným projevem a pochválil přítomné, že mezi sebe nevpustili komunisty.

"Bylo mě řečeno, že se tu točí dobré pivo, tak jdu ochutnat," zvolal Zločas z pódia a jako gymnasta seskočil z pódia dolů, což ovšem byla chyba. Nevšiml si, že pod pódiem leží společenský unavený příslušník zatím neznámé strany a Zločas mu seskočil přímo na záda.

"Au" zařval Zaločas a padl přímo na hubu. Okamžitě mu přispěchala na pomoc ochranka a Zločas s bolestí zkřiveným ksichtem klel jak kočí.

"Sakra, asi jsem si vyvrtl kotník, který blbec to tam ležel, okamžitě ho zabásněte," hulákal a poskakoval po jedné noze a hledal ztracené brýle.

"Pane předsedo, průšvih, ten ožralý je tajemník Městského výboru ODS v Praze, soudruh Pidižvík," hlásil mu jeden z bodyguardů.

"Okamžitě mu odeberte stranický průkaz a na hodinu vyletí ze strany, blbec jeden," zuřil Zločas.

Mezitím téměř vystřízlivělý Pidižvík s krví podlitýma očima řval, "která svině mě pošlapala žebra, já ho zabiji, hajzla!"

15:40 - " U televizních obrazovek provládní televize NOVA moderátor Mareš vítá divkáky.

"Máme před kamerou svědka zásahu policie proti antifašistům v Praze a přinášíme vám autentický rozhovor s tímto mužem:"

"Můžete nám prozradit své jméno, datum narození, bydliště a zaměstnání?"

"Josef Zličín, Pičín,29.2.1980, socka"

"Jak se chovali policisté proti antifašistům?"

"No prakticky jako fašisti, kdyby byly poblíž koncentrační tábory, tak by je tam nahnali. Přitom antifašisté se vůbec nebránili, měli sepjaté ruce a nekladli odpor. Nějaké předměty, které na těžkooděnce přilétly, házeli policajti v civilu, jednoho šmejda jsem poznal, několikrát mě lustroval na nádraží, určitě to byl Zifčák převlečený za Pivoňku. No a jak těžkooděnci vytlačovali antifašisty, tak ti začali padat přes sebe a neměli kam ustoupit, protože ti vzadu se zase tlačili dopředu. Byl to obyčejný masakr a dokonce mlátili i děvčata, fašisti, i ty, co měly své dny ," vyprávěl v hrůzou v očích svědek Zličín.

"Vážení diváci, zatím co antifašisté byli brutálně potlačeni, nacionalisté a neonacisté spokojeně skončili v místních hospodách, kde pokračují v přátelských rozhovorech a upevňování bilaterárních vztahů a anarchisté se honí s policajty na Petříně. Maskovaní anarchisté proběhli Petřínskými sady sem a tam již po desáté a v patách za nimi se přehnali lehkooděnci. Při každém proběhnutí Petřínskými sady bylo pošlapáno několik mileneckých dvojic, které se i v tom nepříznivém počasí nic netušíc v leže líbaly pod holými keři v domění, že na ně není vidět a tak se tam tyto dvě bandy honí sem a tam již od rána a nikdo neví, kdy se navzájem uhoní."

16:40 -" tady Motýl, tady Motýl, hlásím že jsem objevil socany," ozvalo se ve sluchátku a Džon vyskočil, jako by ho uštkla kobra.

"Tady Orel, tady Orel, kde jsou ti šmejdi, hlaste polohu!" řval Džon do vysílačky.

"Tady Motýl, vystřídali se s komunisty na Výstavišti, nikdo nemá žádný projev, jenom žerou klobásy a chlastají pivo, máme zakročit?" ptá se velící pták.

"To jsou hajzli, nejdříve byli někde zalezlí a teď si z nás dělají srandu a já nemůžu nic udělat," zavyl zoufale Džon , praštil s vysílačkou a šel se ožrat.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Václav Vrána | čtvrtek 18.11.2010 16:56 | karma článku: 7,90 | přečteno: 1047x
  • Další články autora

Václav Vrána

Za vším hledejte Bakalu

Já jsem si pořád říkal, komu jsou asi trnem v oku moje příspěvky a ejhle, vlastníkem tohoto totalitního blogu ja soudruh Bakala, to je ten , co i bez plastiky vypadá jak Quasimodo před biřmováním. Tak blogujte tajtrlíci, blogujte a přitom si myslete, jak můžete svobodně žvanit, cha,cha, to jsou ale para Doksy. Do hajzlu s tímto zkorumpovaným státem.

18.4.2011 v 18:52 | Karma: 12,38 | Přečteno: 1057x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Korupce kvete za každého režimu.

Tolik aprílové srandy s drolením a sjednocováním Veřejných šašků už jsem opravdu dlouho nazažil a tak opravdu stojí za to se k tomu vyjádřit, jem zvědavý, co z toho vyleze, jestli o velikonocích předčasné volby a nebo se Bárta a nebo Huml s Kočí najdou jako mrtvoly na dně Orlické přehrady.

8.4.2011 v 12:35 | Karma: 8,85 | Přečteno: 737x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Dřevěná kniha a nebo dřevěná hlava?

Kdyby o tom byla napsána divadelní hra, tak by to byla ještě zajímavější otázka, než "být či nebýt?" Vypadá to, že zmutované vládní trojkoale a jejím ministrům už nejen vypadávají vlasy, ale i rozum z hlavy. Protože chystaný tunel na lesy ČR je zcela bezprecedentní.

27.3.2011 v 12:40 | Karma: 6,83 | Přečteno: 602x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Panenské Břežany a dotace z EU.

Tak hladinu vařejného mínění zase rozdělil na dva nesmiřitelné Tábory informace, že mladý Heydrich sežene peníze z EU na opravu zámku v Panenských Břežanech, tak jsem se rozhodl, že se k tomu rovněž vyjádřím a přispěju jedním pytlem do mlýna.

25.3.2011 v 12:35 | Karma: 8,04 | Přečteno: 636x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Rekvalifikace soudců

Myslím si, že není kontroverznější státní oddělení, než státní moč, reprezentovaná soudci a potažmo státními zástupci. To, co vyvádí soudní mafie, složená z bývalých komunistických nomeklaturních kádrů nemá obdoby a proto je nutné, aby se tito proradní šaškové rychle rekvalifikovali, aby už konečně bylo možno řící, no vida, konečně už respektují právo.

24.3.2011 v 18:20 | Karma: 6,85 | Přečteno: 615x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Královna fetiše rozdráždila Ameriku. Její fotografce se klaní i feministky

22. května 2024

Seriál „Nejkrásnější fotografka“ či „nejlepší pin-up fotografka na světě“. Taková čestná přízviska si...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Turek: Z Nerudové mi bývá špatně, o hlasy komoušů a progresivistů nestojím

24. května 2024

Bývalý automobilový závodník a lídr Přísahy s Motoristy Filip Turek patří mezi černé koně...

Česko explodovalo zlatou hokejovou radostí, fanoušci v Praze kolabovali

26. května 2024  11:40,  aktualizováno  23:29

Česko v neděli zažilo hokejový svátek. Fanoušci vyrazili sledovat finále mistrovství světa na...

Pavel se zranil na motorce. V nemocnici na pozorování zůstane několik dní

23. května 2024  20:03,  aktualizováno  22:32

Prezident Petr Pavel se zranil při jízdě na motorce. Zranění nejsou vážná, ale vyžádají si...

V Gaze se 70 procent pomoci z moře ukradlo. Hamásu se „odklánění“ hodí

29. května 2024

Premium Plán amerického prezidenta Joea Bidena nakrmit Gazu pomocí plovoucích přístavů dostal ránu...

Poslední šance dostat dítě na tábor. Co se letos mění a kde ještě hledat místo

29. května 2024

Premium Čarodějnickými hábity, klobouky a nezbytnými hůlkami se děti z Teplic na rozdíl od filmového...

Rusko je agresor, připustil lídr SPD Mach. Chce zrušit Green Deal

29. května 2024

Stanovuje si troufalý cíl zrušit Green Deal, zpochybňuje závazek přijmout euro a připouští, že...

Fackují ho, kopou, ničí mu foťáky. Ale stařičký král paparazzi stále fotí

29. května 2024

Seriál Jedenáctkrát mu zlomili žebra, jednou ho pobodali, sto osmdesátkrát byl v nemocnici. Naposledy...

  • Počet článků 432
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Na mém soukromém blogu http://joseforel.blogspot.com
momentálně publikuji články osobním pohledem na život v reálném socialismu před sranda prčem, kdo má rád humor, může si počíst.

Seznam rubrik