Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

On existoval protikomunistický odboj ?

Že jsem si toho od r.1948 nevšiml, asi měli protikomunističtí odbojáři tak šikovně ukryté bunkry, že je neobjevila STB ani pomocí psa Šarika, to byli ale žabaři ti STB-áci ! Nějaký zákon o protikomunistickém odboji je výsměchem válečným veteránům, kteří bojovali proti fašismu jak na západní, tak na východní frontě opravdu s nasazením svých životů a spoustá jich taky svoje životy položila, tam není o čem diskutovat.

Jinak za celkou dobu trvání vlády komunistů 99% obyvatel Česka drželo hubu a krok, ten si akorát srovnávali při prvomájových průvodech a při různých manifestacích na oslavu světlých socialistických zítřků, kdy byli akorát tito " hrdinové" rádi, že se ulili z práce a svědomitě se drželi hesla, kdo nekrade, okrádá rodinu. Těch několik desítek disidentů bych za válečné veterány styděl pojmenovat a Mašíny akorát považuji za sériové vrahy, nic víc, nic méně.

Samozřejmě na druhou stranu se musím pozastavit nad tím, že bolševík Grebeníček, místo toho aby držel hubu a styděl se za zločiny svého fotra, tak ještě ve velkokapacitním parlamentu vykřikuje něco o nekritické obhajobě teroru a vražd. Nikdo rozumný nezpochybňuje komunistický režim jako zločinný především v 50 létech, kdy ovšem Česko mělo tu smůlu že v době královského dělení při Jaltské konferenci jsme byli ve špatný čas na špatném místě z hlediska geografie a potom už stačilo masovému vrahu Stalinovi tahat za mocenské nitky a statisíce českých kolaborantů panáčkovali jak zající při honcování.

Kdo to je ta baba Kavalírová, která vychvaluje Banderu a opět je tu plno paradoxů, když si pomyslíme, že najednou se vyrojí údajně stateční komunistobijci, kteří si půjdou pro ocenění "odbojářů" k řediteli ústavu pro komunistické vykopávky k bývalému svazáckému funkcionáři Žáčkovi, mě připadá mírně řečeno stupidní a vůbec bych se nedivil, kdyby o titul odbojáře století požádali Nečas, Klaus,Topolánek, Dyba, Dlouhý, prostě celé UV velkých stran, socany počínaje a modrými ptáky konče a možná by se přihlásil i soudruh Gross, se kterým v té době tata očurával ploty. Já znám pouze jednoho člověka, který v době totality neváhal nasadit život a to pan Kriegel, který po ruské okupaci odmítl podepsat usnesení v Moskvě.

Jak bude v zákoně ošetřeno, že převaděč, který převáděl přes hranice nepřeváděl za peníze a nějaký protikomunitický odboj mu byl u prdele, což byla zřejmě drtivá většina převaděčů , jak bude dokazováno, že zavražděný nebyl zločinný komunista, ale jenom náhodilá oběť, jak se bude dokazovat , že zapálený stoh poškodil jenom komunisty a nepoškodil nevinný dobytek, pro který byl stoh určen a další a další. Nebyl tento sjezd údajných odbojářů jenom volbou dalších "odbojářů", možná když začneme v dnešní době škodit, sabotovat a ničit, případně odprásknu nějakého majitele s.r.o. tak budu mít perspektivu, že třeba za 20 let budu vyznamenaný jako válečný veterán za účast ve čtvrtém odboji ?! Ono totiž s celým humbukem kolem protikomunitického odboje si člověk připadá opravdu jak pitomec, kterému je upíráno právo na vlastní názor. Bude jako válečný veterán uznán například Husák, který za komunistů seděl natvrdo 5 let v Leopoldově ?!

Pokud chcete vědět, jak to fungovalo za socialismu, klikněte si na    http://joseforel.blogspot.com    kde publikuji články z doby budování světlých socialistických zítřků. Tak to skutečně bylo !

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Václav Vrána | úterý 7.12.2010 15:18 | karma článku: 28,56 | přečteno: 4151x
  • Další články autora

Václav Vrána

Za vším hledejte Bakalu

Já jsem si pořád říkal, komu jsou asi trnem v oku moje příspěvky a ejhle, vlastníkem tohoto totalitního blogu ja soudruh Bakala, to je ten , co i bez plastiky vypadá jak Quasimodo před biřmováním. Tak blogujte tajtrlíci, blogujte a přitom si myslete, jak můžete svobodně žvanit, cha,cha, to jsou ale para Doksy. Do hajzlu s tímto zkorumpovaným státem.

18.4.2011 v 18:52 | Karma: 12,38 | Přečteno: 1057x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Korupce kvete za každého režimu.

Tolik aprílové srandy s drolením a sjednocováním Veřejných šašků už jsem opravdu dlouho nazažil a tak opravdu stojí za to se k tomu vyjádřit, jem zvědavý, co z toho vyleze, jestli o velikonocích předčasné volby a nebo se Bárta a nebo Huml s Kočí najdou jako mrtvoly na dně Orlické přehrady.

8.4.2011 v 12:35 | Karma: 8,85 | Přečteno: 737x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Dřevěná kniha a nebo dřevěná hlava?

Kdyby o tom byla napsána divadelní hra, tak by to byla ještě zajímavější otázka, než "být či nebýt?" Vypadá to, že zmutované vládní trojkoale a jejím ministrům už nejen vypadávají vlasy, ale i rozum z hlavy. Protože chystaný tunel na lesy ČR je zcela bezprecedentní.

27.3.2011 v 12:40 | Karma: 6,83 | Přečteno: 602x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Panenské Břežany a dotace z EU.

Tak hladinu vařejného mínění zase rozdělil na dva nesmiřitelné Tábory informace, že mladý Heydrich sežene peníze z EU na opravu zámku v Panenských Břežanech, tak jsem se rozhodl, že se k tomu rovněž vyjádřím a přispěju jedním pytlem do mlýna.

25.3.2011 v 12:35 | Karma: 8,04 | Přečteno: 636x | Diskuse| Ostatní

Václav Vrána

Rekvalifikace soudců

Myslím si, že není kontroverznější státní oddělení, než státní moč, reprezentovaná soudci a potažmo státními zástupci. To, co vyvádí soudní mafie, složená z bývalých komunistických nomeklaturních kádrů nemá obdoby a proto je nutné, aby se tito proradní šaškové rychle rekvalifikovali, aby už konečně bylo možno řící, no vida, konečně už respektují právo.

24.3.2011 v 18:20 | Karma: 6,85 | Přečteno: 615x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Nemovitosti bez majitele? Rusové chtějí na Ukrajině zabavit přes 13 tisíc bytů a domů

21. května 2024  7:59

Ruské úřady chtějí na okupovaných ukrajinských územích zabavit více než 13 tisíc bytů a domů, které...

Prezident Pavel navštíví Explosii, děti v léčebně i podebatuje ve Vysokém Mýtě

21. května 2024  7:30

Poslední kraj, který v roli prezidenta České republiky Petr Pavel ještě oficiálně nenavštívil, je...

Kolony brzdí provoz na D5 a D8 před hranicemi, důvodem jsou německé kontroly

21. května 2024

Na dálnicích D5 a D8 stojí před hraničními přechody do Německa dlouhé kolony především kamionů....

Neapolí otřáslo zemětřesení. Bylo nejsilnější za posledních 40 let

21. května 2024  6:16,  aktualizováno  6:29

Okolím jihoitalské Neapole v pondělí večer otřáslo zemětřesení, podle agentury AFP nejsilnější za...

Vyhrajte rodinné vstupné do BRuNO family parku
Vyhrajte rodinné vstupné do BRuNO family parku

Jestliže vás trápí proměnlivé jarní počasí, máme pro vás tip, kam vyrazit, když počasí zrovna nepřeje. BRuNO Family Park v Brně se postará o zábavu...

  • Počet článků 432
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1072x
Na mém soukromém blogu http://joseforel.blogspot.com
momentálně publikuji články osobním pohledem na život v reálném socialismu před sranda prčem, kdo má rád humor, může si počíst.

Seznam rubrik