Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ježíšmariájosef ... omYlostnit by měli hlavně vás.

0 0
možnosti
Foto

Největší paskvil vymyslela Marvanová. Poškozeným H Systémem by měl pomoci stát, což znamená my všichni. Mně ukradli v Praze z auta tašku s notebookem a dalšími věcmi za 25 tisíc Kč. Taky mne stát odškodní? Vykašle se na mně.

1 0
možnosti
Foto

Klausova amnestie v případě H-systému neomilostnila žádné zločince. Byli to nějací manažeři, které policie trestně stíhala přes 8 let, aniž by stíhání vedlo k důkazům, umožňujícím podat žalobu a soudit. 8 let stíhání je hranice, po které stíhaný uspěje i ve Strassburgu. Možná lumpové, ale když to za 8 let žalobce nedokázal dotáhnout k soudu, tak je dost naivní čekat, že za dalších 10 let by se to povedlo.

Ale tahle stránka věci nemá nic společného se současnou situací družstva Svatopluk.

3 0
možnosti
Foto

To není vtip,že ne...?Jak už bylo napsáno,právě jste poskytl jasný dukaz,proč by lidé neměli rozhodovat v referendu.Je vážná obaba,že většina je "moudrá a zkušená" jako Vy.O problému nic nevědí,informace si hledat nebudou a rozhodnutí soudu nechápou...Referendum o rozhodnutí soudu,tak to tu ještě nebylo.;-D

2 0
možnosti

1. Jakpak "zakročí pan prezident"? To jako že přikáže soudu (jak za krásných starých časů dělala strana_ a_vláda) aby rozhodl jinak? Nebo jak si to představujete (pokud si vůbec něco představujete)?

2. Ti lidé - jistě velmi agilní a snaživí - nedostavěli s_i domy. Oni dostavěli domy H-systemu. Žádný dům jim ještě nebyl prodán. A v tom je ten problém. Oni neměli žádný zákonný důvod jakkoliv s rozestavěným domem na cizím pozemku nakládat.

3. Řekněme, že bude referendum a budou odsouzeny všechny soudní výroky. Co pak? O právu rozhodne Všeho_lid? O potrestání neusvědčeného vraha soudce lynch? Vy máte dojem, že zákonů neznalí mají rozhodovat soudní pře? Už Mařka Terezka věděla, že to je blbě a zavedla povinnost školených soudců.

4. Jsem za pokárání bezpráví, způsobené kýmkoliv. Jen nevím, jaké bezpráví spáchali soudci, soudící podle zákona (jak Vy sám v úvodu blogu připouštíte). Právo je dáno zákonem, pane Víte. Nemůže tedy být podle práva spácháno bezpráví - to je oxymóron (protimluv).

1 0
možnosti

J12a50n 36B28u29r71d21a

25. 7. 2018 15:01

Jo, referendum o zrušení konkrétního rozhodnutí NSS, který v této kauze vůbec nerozhodoval, je opravdu bezva nápad.

4 0
možnosti

Na reklamy H-Systému si dobře pamatuju, byly všude a bylo poněkud nápadné, že jsou pořád a všude. To stojí dost peněz, ne? A když se to pak zhroutilo, to "letadlo" mě zas tak moc nepřekvapilo. Na svoji dobu to bylo podezřele nápadné. Asi jako když Václav Klaus prohlásil kuponovku za geniální vynález, a on to byl geniální vynález, ale jen pro ty bohaté, co skoupili většinu. Nebo když politici o sobě tvrdili, že jsou poctiví a myslí to dobře, to bylo taky nějaké divné. A když pan Čistý se najednou zhroutil pod tíhou kabelek, vlastně jsme se tomu moc nedivili -tak to u nás v Česku prostě chodí. (Ano, máte pravdu, lidi kradou a podváděj všude.) A další podivnosti: ĆEZ vždy vydělává, OKD levně prodáno, draho vydolováno, církevní restituce - to budeme nejspravedlivější na světě, možná i víc než Vatikán - netěší vás to? Jo a solární elektřina - to se taky povedlo, jsme velmi ekologičtí, pláčeme nad tím dojetím.

3 0
možnosti
Foto

Kupónovka nikoho nepoškodila. To, že to je hra, každý věděl nebo měl vědět. Normální "vývar" byl, při štěstí, několik set tisíc korun na rodinu. A kdo to strčil fondům, byl si sám vinen. Přesně, jako v H-Systému.

3 0
možnosti

V referendu by například mohly být občanům položeny následující otázky:

1. Jste pro zrušení rozhodnutí Nejvyššího správního soudu ve věci H- systému?

2. Jste pro zrušení klausovského omylostnění zločinců z kauzy H-systému?

3. Jste pro pokárání a finanční exekuci exprezidenta Klause a členů Nejvyššího správního soudu za bezpráví, páchané na poctivých občanech České republiky?

Tyto totální nesmysly doufám autor myslel pouze jako vtip.

8 0
možnosti
Foto

Takže chcete referendum, aby bylo možné měnit rozhodnutí soudu nebo prezidentskou milost? A chcete referendum, které bude rozhodovat o něčím pokárání a zabavení jeho majetku? Zkuste se nad tím znovu zamyslet, určitě přijdete na to, jakou hloupost jste napsal.

7 0
možnosti

Krásně formulováno.

0 0
možnosti
Foto

Toto (i s tou pravopisnou chybou) by se dalo do kamene tesat. Klausova amnestie neměla s penězi pro poškozené vůbec nic společného. Šlo pouze o tři manažery, kteří dostali nízké tresty, došlo k odvolání a proto ta kauza spadla do amnestie.

Kvůli nízkým trestům, kvůli ničemu jinému. A žádná amnestie nemůže nikomu odpustit ani korunu z dluhu. To prostě nejde.

A zde ten vytáčející citát:

"2. Jste pro zrušení klausovského omylostnění zločinců z kauzy H-systému?"

3 0
možnosti
  • Počet článků 111
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 476x
Původně elektroinženýr, výzkumník, dnes něco mezi šedesáti a sto lety, Záliby: vodní sporty, běžky, joga, komentování událostí doma i v zahraniční spíše nevážně, Znalost angličtiny, němčiny, ruštiny a latiny.

Seznam rubrik