Navštivte naše město, nic tak tristního jinde nenajdete!

Proč nevyužít v  rámci  propagace  cestovního ruchu negativních extrémů současného Česka ?  Pouze kladná nabídka turistických destinací  vede k postupnému ochabnutí zájmu.  

Zlo a hnus nebo dobro a krása?. Co více přitahuje zájem publika?  Všichni víme, že  to první!  
Oč sledovanější  jsou u nás krimiseriály nebo osudy nefalšovaného vraha Kájínka, než přírodopisné snímky, zachycující krásu naší krajiny nebo křesťanský magazín, věnovaný povznášejícím hodnotám lidského duchovna. Nad touto skutečností by se měli vážně zamyslet  podnikavci z oboru turistického ruchu. Tady přece leží  peníze přímo na dlažbě, lze je shrábnout     za cenu minimálních  investičních nákladů!  Musí  se to ovšem vzít  za správný konec. Přímo se nabízejí některé okresy  na severu.  Proč nevylákat nebohé turisty do  truchlivého   centra Ostravy nebo do smrdutého okolí ústecké chemičky?  Zdrcenému  turistovi se zde vybaví osudová věta z Dantova pekla:  Kdo vstupuješ, vzdej se všech nadějí!

Lidové vstupné, včetně  chytré elektronické  oprátky,  by se mohlo pohybovat v okolí  pětiset  Kč. Turista by si zakoupený hit sezóny  mohl vyzkoušet přímo na místě, v  bezpečné, úředně ověřené věšárně.  Oprátka by všetečného "sebevraha" nejprve  stiskla a  posléze pustila,  a to  přesně v okamžiku vrcholící erekce, typické při smrti oběšením. Náš oblouzený pseudooběšenec   pak  bezmocně řuchne na křivolakou dlažbu věšárny.   Při zranění dolních končetin (výron, zlomenina , natržení či natažení šlachy) bude  namístě ošetřen, předloží-li úrazové  připojištění,   dokonce zdarma.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Václav Vít | neděle 31.12.2017 12:15 | karma článku: 9,24 | přečteno: 764x
  • Další články autora

Václav Vít

Kdo může za tornádo Masaryk

25.6.2021 v 12:28 | Karma: 14,46

Václav Vít

Pročučkne si Miloš Joea?

5.5.2021 v 14:10 | Karma: 19,17

Václav Vít

Gardo, do boje!

11.4.2021 v 10:02 | Karma: 7,47