Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, myslet si můžete co chcete. Jenže problém je, že hromada těchto hloupých řečí ovlivňuje druhé tak, že pak nenosí roušky, druží se jak by se nechumelilo a doktoři pak jedou kvůli takovýmto trotlům 24 hodin nonstop měsíc v kuse, dokud nepadnou. A až padnou, tak jste v tom sami.

Pořád dokola ta samá písnička.

a) mrazáky - kdyby nebyla opratření - byly by mrazáky nebojte... naštěstí se něco začalo dělat a na mrazáky nakonec nedošlo. Ufff... měl by jste skákat radostí a ne zabíjet posla špatných zpráv. Protože špatné zprávy jsou prostě špatné zprávy ať už je nese kdokoliv.

b) Ty hrozné přirovnávače k fašizmu jste asi nedočet do konce a nebo nepochopil? Pokusím se to vysvětlit znova.

Mengele vzal člověka a vyzkoušel na něm co se tak asi stane, když ho dá na X minut do ledové vody... a u toho si dělal zápisky... 5 minut nic... 10 minut začíná se třepat... 15 minut začíná blbě počítat a vůbec komunikovat... 20min už s ním není žádná rozumná řeč.... 30 mint je po něm...

To samé dělají ti kteří promořují.

a) netušíme jestli vznikne vůbec nějaká imunita ale přesto promořujem

b) i kdyby vznikla, netušíme na jak dlouho ale přesto promořujem

c) netušíme jak se to šíří, tedy jak chránit ohrožené, ale přesto ...

d) vůbec netušíme kdo je vlastně ohrožený, ale ...

d) netušíme kolik procent umře, ale ... e) netušíme jestli to náhodou nezmutuje do něčeho horšího ale přesto dále zvesela promořujem.... Vám to nepříjde jako pokusy na lidech? Mi tedy ano. Mengele hadr.

1 2
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4686x
Svobodu milující motorkář, ajťák, manžel, otec a věčný rebel... Je sice fakt, že svobody se nenajíš, ale budou ti chutnat ústřice v zamřížované cele?

Seznam rubrik