Modrá komanda ODS v žoldu Topolánka?

Tvrdík s Paroubkem s vážnou tváří obviňují Nečase ze cvičení polovojenkých jednotek po vzoru ČEZu. Nečas se hájí, že video je sestříhané, a jednalo se o běžný team building. A pravda je jako vždy trochu jiná.

Poslední dubnový víkend skutečně proběhlo ve vojenském prostoru Milovice setkání nejtvrdšího jádra příznivců ODS maskované jako team building. Lukostřelba, slaňování a jízda teréním vozem byly ovšem jen doplňkem ke skutečnému bojovému výcviku pod vedením profesionálních vojáku, snad z cizinecké legie. (místní prý v okolních polích viděli postavy v maskáčích sbírající do kýblů žáby, považovali je ale za příznivce zelených, či jiné ekology)

Skutečným "Komandante" ovšem není Nečas, ale zhrzený Topolánek. Chlap s gulema se sice vzdal politických funkcí a odešel v tichosti do ústraní, ovšem touha po pomstě v něm dříme silněji než sopky na Islandu. Shromáždil tedy kolem sebe hrstku nejvěrnějších, a zatím pod rouškou nevinných her cvičí elitní jednotku o jejímž nasazení se zatím můžeme jen dohadovat. Jisté je jen to, že jako hlavního viníka svého pádu vidí Topolánek především ČSSD a Jiřího Paroubka. A to dokonce s paranoidním zaujetím silnějším než bývá zvykem právě u jeho bývalého politického rivala. Dají se možná očekávat menší záškodnické akce na mítincích, čehož se bojí Tvrdík, ale v Lidovém domě by zřejmě měli vyhlásit poplach mnohem vyššího stupně, nebot' cílem zřejmě bude sám Jiří Paroubek, a vajíčka Topolánkovi určitě stačit nebudou.

Nečas se zatím snaží celou aféru uklidnit a Topolánka zpacifikovat. Ten se ale nechal slyšet, že komanda rozpustí pouze v případě, až Paroubek veřejně prohlásí, že byl nejlepší premiér této země po listopadu, Klaus se omluví za falešného a prázdného Topola, a uzná, že byl nejlepším předsedou ODS v dějinách. Po podpisu Lisabonské smlouvy by to byla pro současného prezidenta už druhá velká prohra, máme se tedy určitě  ješte nač těšit.

PS: Kdyby v takovém duchu odpověděl Petr Nečas včera na tiskovce, udělal by z Tvrdíka blba a byl by klid.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Vaclav Mach | úterý 4.5.2010 12:55 | karma článku: 26,60 | přečteno: 1469x
  • Další články autora

Vaclav Mach

Bože to je blb!

19.11.2012 v 0:47 | Karma: 24,54

Vaclav Mach

Zlá, ale opravdu zlá Unie

18.10.2012 v 19:15 | Karma: 11,33

Vaclav Mach

A zase je všechno jinak..

22.9.2012 v 19:37 | Karma: 24,47

Vaclav Mach

Ano, degenerujeme....

25.7.2012 v 14:52 | Karma: 17,86