Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J46a73r66a 97R52a67n37k

12. 6. 2013 21:10

Dobre napsany blog, VaclaveR^

1 2
možnosti
JK

Část voličů Zemana s vámi bude nesouhlasit.

Já ale souhlasím s každým písmenem!

1 1
možnosti
VK

Volici Milose Zemana sami drive nebo pozdeji poznaji, ze jeho volba byla velkym omylem.

0 2
možnosti
ZB

Vystihl jste o přesně. Kult buranství a touhy po moci.

4 2
možnosti
Foto

A protistrana nabízela co???

2 0
možnosti
IH

I58r32e34n75a 12H19r62u24b76á

12. 6. 2013 12:00

Především měl pan prezident vzpomenout ženy na Moravě (a děti), jejichž manželé a otcové holdují alkoholu správně po "moravsku". Já měla štěstí, že můj otec nepil, pouze příležitostně. Ale ve většině rodin mých spolužáků z vesnice byli otcové ochlastové a bylo to něco příšerného. Utrápené sedřené ženy, které po práci běžely na pole, staraly se o dobytek aby bylo co žrát a byly rády, když je pán tvorstva po návratu z hospody nestloukl. Jaké měly děti dětství asi nemusím psát. Jediný zájem těchto mužů bylo po práci do hospody a jediná odvedená práce doma byl dohled, zda jsou na sklonku léta dobře posbírané trnky a jiné ovoce vhodné na pálení. Běda jak si ženská dovolila něco zavařit, udělat povidla nebo marmeládu. Kdo jste viděl Kurvahošigutentág, tak přesně tihle ožralí týpci, jako Bohušova parta z lesa, se na moravských vesnicích vyskytovali. Nevím, jak je to dnes, na vsi už se moc nevyskytuji, ale když tam přijedu na návštěvu, propité trosky potkávám pořád. 40 letý člověk vypadá jako 70 letý. Já si ještě pamatuji dementní trosky, které za svůj stav vděčili rodičům, kteří je jako miminka uspávali slivovicí. Tohle byla za mého dětství realita malých vesnic. A pan prezident to snad považuje za folklór....

8 1
možnosti
RK
Foto

P77e73t30r 39W88e55n17z16e21l

12. 6. 2013 11:22

Až budete mít IQ na úrovni pana Zemana, tak nebudete psát tyto primitivní blogy. Jste zřejmě frustrovaný jedinec.

2 8
možnosti
JN

IQ se utopilo na dně skleničky

4 1
možnosti
Foto

On ale Miloš opravdu "žádný malý blbec" není. A ať si to každý vyloží po své. A také není pravdou, že dělá jen samé boty. Například s tím Putnou. Měl by takto vystupující exot být profesorem? Já si myslím, že by neměl být ani asistentem na nějaké vysoké škole. Prostě, jednou jsi pedagog a tak se podle toho chovej.

Takže spousta a velká spousta výtek směrem k Miloši Zemanovi jde od příznivců K.S. Je dlužno poznamenat, že v roce 2008 neměl Jan Švejnar žádnou takovou fanatickou skupinu k dispozici a proto také reakce na zvolení VK nebyly tak silné, jako jsou dnes na Miloše Zemana.

2 4
možnosti
PK

Pane Hermánku, přijde Vám ale fér, jak to Zeman řešil? Buď řeknu na rovinu, na Putnovi mi vadí to a to a pak ho teda odmítnu jmenovat, ale takové "naznačování", kdy řeknu, že na něj něco mám, ale neřeknu co, abych ho nezesměšnil, čímž ho vlastně zesměšním a pak ho teda nakonec budu jmenovat, ale dekret mu nepředám, to mi nepřipadá jako vhodné chování.

4 2
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral