Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud vím, tento zlodějíček "náhodou" 2x neštastně upadl a 2. pád byl smrtelný. Takže nepřežil. Psalo se o tomto případu hodně v mnoha časopisech. Bylo tam příliš nejasností, údajně znásilnil i mrtvolu. Dítě bylo údajně zavražděné v jeho bytě, tam leželo mrtvé několik dní. Tento zlodějíček měl vlčáka, který žil v tomto bytě. Přesto necítil mrtvé tělo dítěte, které bylo v tomto bytě několik dní. Takže propouštěl-li jste nějakého pedofila, musel to být někdo jiný. Případ Belica byl velmi známý případ v mnoha mediích.Šlo o dítě nějakého policisty. Skutečným vrahem tohoto pedofila musel být někdo z okruhu tohoto policisty či z jeho popudu.

0 0
možnosti

Aha, vy jste odepsal, nějak to lítá jinam. Já Vám pochopitelně ještě 3 roky nemohu říkat podrobnosti, snad jen to, že starý Belica nebyl policista, ale bachař z Ostrova, po zatčení zrůdy o tom zpráva proběhla po celém vězeňství. Co je asi nejzajímavější, že úplně první to věděli odsouzení a čekalo se kam ho odvezou. Prý se "něco" stalo při prohlídce, ale hlavní díl práce zařídili odsouzení. Nějací bachaři byli souzení, ale odnesl to jen jeden, který přiznal, že si jednou praštil do břicha / blb /. Tehdy je hájil Lžičař. Pamatuji se, že v 90-tých letech panovala docela slušná nenávist mezi zbytkem bachařů a bachaři z Liberce, prý někdo z nich nějakého bachaře, který byl převezen na vazbu kopl do zadku. Těch pedofilů jsem pouštěl spoustu, desítky, možná stovky, ale jen jeden zavraždil téměř ihned po propuštění. Ten případ byl pochopitelně mezi bachaři znám:-)

0 0
možnosti

Pane Králi, technická. Sazba 5-12  u pohlavního zneužití je v případě, že byla způsobena těžká újma na zdraví. Ta je definována (taxativně) v trestním zákoníku a dál rozvedena v judikatuře.Takže bohužel v tomto případě mohl dát soud max.8 let. Je samozřejmě ostuda, že i tak dal trest v dolní polovině sazby. Jsem samozřejmě pro, aby se tyto prasárny trestaly daleko přísněji a rozhodně bych upravil minimálně tu základní sazbu, protože rozptyl 1-8 let je tak širokej, že se to dá snadno zneužít.

0 0
možnosti

P.S. Vycházím z toho, že to státní zástupce kvalifikoval jako pohlavní zneužití (par.187), pokud by to kvalifikoval jako znásilnění, máte samozřejmě recht.

0 0
možnosti

M17i75l47a75n 59R98a75d42e32k

10. 12. 2013 17:27

take se mi dela blivno z tech trestu co v Cesku padaji, treba i za ukladne vrazdy. Ono je to ale tak podle Strasburgu spravne, uz jsem o tom take psal. Spanele nuti aby propousteli serialni vrahy, pedofilni vrahy a teroristy. Eurohnus. Ale budou volby ovcane, volby do EU parlamentu, nezapomente, nejste Cesi jedini kterym uz to leze krkem.

0 0
možnosti

Je to hnus. Za něco tak odporného dostat trest tak směšný. Za majetkové přečiny se dostává víc, za dealerství drog taky. (Nehájím dealerství, ale tam přece jen oběti mají volbu a čas na otočení kormidla, to malé bezbranné dítě žádnou vobu nemělo). Já bych spravedlnost viděla až tak za horizontem 15let.

3 0
možnosti

M23i53l66a28n 67R16a27d85e29k

10. 12. 2013 18:14

a za 15 let vyleze jeste nadrzeny a jeste mu to pujde.

0 0
možnosti

Pro tento skandální rozsudek existují jen dvě vysvětlení.

1. soudce je zkorumpovane

2. soudce je taky pedofil

;-€;-€;-€;-€

4 0
možnosti
Foto

Já si zde opět ohřeji svoji polívčičku a opětovně dostanu od autora a publika přes hubu, ale nikde není psáno, že pachatel sexuálního násilí na dětech je nutně lékařsky diagnostikovaný pedofil.

Já vím, že obecné mínění je jiné, ale pedofil je lékařská kategorie. Například ten, kdo někoho umlátí sekyrou, může být šílenec, ale také nemusí.

Jinak ale sdílím podivení autora nad tímto skandálním rozsudkem a jestli opravdu došlo ke klasickému pohlavnímu styku a nikoli pouze k nějakému osahávání, tak je to skandál.

1 1
možnosti

Kolik za to dostal soudce v obálce? Pak že soudci jsou neúplatní.

1 0
možnosti
Foto

R^.

Jediné, co mě naplňuje nadějí, je to, že takováto prasata jsou i ve vězeňské hierarchii tou nejhorší spodinou, opovrhovanou i nejhoršími kriminálníky. A že takové prase poměrně často ve sprše uklouzne po mýdle a strašlivě si nabije hubu, není žádnou výjimkou. I galérka má totiž vyšší hledisko mravní, než ten zmíněný soudce.

3 0
možnosti

A kde jsou ty slavný myslivci, když prasata už běhaj i po soudech?:-/

1 0
možnosti

Normální by bylo napařit mu těch 12 let a pak mu zajistit bezpečné vězení.

Takhle dostal 3,5 roku. Jak známo, spousta násilníků nemá moc rádo lidi, kteří sedí za ublížení dítěti.

Třeba se ve vězení roznese, za co dotyčný sedí a možná mu názorně ukážou, co asi cítila čtyřletá dívka. 

Vzhledem k velmi krátkému trestu bude mít dotyčný v životě ještě spoustu příležitostí ublížit dalším dětem. Tak nezbývá, v zájmu ochrany dětí doufat, že spoluvězni mu to ukáží takovým způsobem, aby ho už nikdy nenapadlo udělat to znovu.

4 0
možnosti
Foto

Pamatuji případ, ten ale skončil vraždou malého chlapce a tam pachatel nepřežil ve vězení ani den. Ten chlapec byl totiž synek jednoho z dozorců. Pachateli se asi náhle udělalo nevolno a než ho mohl někdo zachytit, tak padl na topení a bylo po něm.

Stalo se někde v Západních Čechách, ale je to už řada let.

0 0
možnosti
Foto

R^ Tak já tedy taky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral