Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

ahaswer

18. 9. 2012 8:57
Úhly pohledu

Mne to tedy nezaujalo.

Výběrčího to zaujalo,tak to vybral.Budiž mu za to dík a chvála,protože P.T. čtenáře nezatěžuje nabízením složitějších a hlubších úvah.

Z mého ranního úhlu pohledu chválím ranní výběr do "zaujálů" - pozdější úhel pohledu to bud hodnotit jako nulový přínos.

Díky za mé pohodové ráno.

0 0
možnosti
L

lenkapacltova

18. 9. 2012 12:41
Re: Úhly pohledu

Vtipně řečenoR^ Podbízí se otazka, jak je možné, že články, které nikoho nezajímají (soudím podle čtenosti a karmy - nikdy se žádný Královo elaborát v tomto výběru neobjevil) se z železnou pravidelností objevují ve výběru redakce a visí tam několik dní (tento blábol kupříkladu od pátku nejpozději od soboty) RvRvRv. Věru zvláštní vkus má ta redakce.

1 0
možnosti

KarelSind

17. 9. 2012 22:30
Je dobré ověřit si informace,

ta whisky u toho otráveného pána pravděpodobně "oddálila otravu metanolem (např. http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/otravila-nas-vodka-z-polska-tvrdi-manzele-metanol-ma-uz-20-obeti_246158.html ). Běžné obchody zatím nikdo nespecifikoval, ale řekl bych, že to v řeči politické korektnosti znamená večerky (na velké řetězce se politická korektnost nevztahuje, kdyby to našli v Globusu tak už jsou toho plná média). Takže byl vlastně zakázán jediný zdroj bezpečného alkoholu.

2 0
možnosti
VK

kral

17. 9. 2012 22:44
Re: Je dobré ověřit si informace,

Je tezke si cokoliv overovat, kdyz samotna media vari z vody a ja psal jen informativne svuj nazor. V Globusu nemohli nic najit, protoze nic nehledali. Otraveny alkohol byl nalezen predevsim na zaklade informaci tech, kteri jej koupili a otravili se. To ale neznamena, ze ve velkych retezcich nemohou inkriminovane lahve byt. Uplne staci, aby manazer toho ktereho obchodu dal lahve nacerno do regalu a udelal upravy v pocitaci. Takove machinace nejsou nicim vyjimecnym. Nerikam ze to tak bylo ovsem v tuto chvili bylo dulezite co nejvice ochranit obyvatele. Argumenty o bezpecnem alkoholu jsou fraze, protoze nikdo nevi ktery alkohol je bezpecny. Vy operujete pouze s duverou. S virou ze tam proste neni nebo nejakym zazrakem byt nemuze. To je ale dost malo pri takovem maleru.

2 0
možnosti

troublemaker cz

17. 9. 2012 20:35
Karma a

R^R^R^.

1 0
možnosti
G:

Gwendolyn :)

17. 9. 2012 20:33
Vidim to stejne,

ale Cesi nejsou nejaka spicka v piti, spis v necem jinem.

4 0
možnosti
JS

Jana S.

17. 9. 2012 20:40
Re: Vidim to stejne,

Ale ne Wendy:-)

1 0
možnosti
JS

Jana S.

17. 9. 2012 20:20
Chytráček Král chtěl mentorovat

a nějak mu to nevyšlo. Čím to ? :-) Možná tím, že tento autor ani nechápe, co sám píše. :-P

13 0
možnosti
EW

elena walch

17. 9. 2012 20:27
Re: Chytráček Král chtěl mentorovat

...jen mele a mele a nedejbože, aby někdo vyslovil svůj názor, tedy pokud mu zrovna nepochlebuje...ovšem to, že jeho elaboráty idnes doporučuje s železnou pravidelností v rubrice "zaujalo nás", to smrdí na hony...vezměte si už jen to výrazivo...."chlastání" apod. Zkrátka Král alias "všechno vím, všechno znám a kde jsem nebyl, tam se chystám;-)

11 0
možnosti
LACM

lomihnát a chytrý mustang

17. 9. 2012 18:27
Vy máte svůj názor na věc a také velmi osobitý

názor na ty, kdo to vidí jinak.

No a já zas mám názor na vás. Bohužel, já ho sem napsat nemohu. Ještěže podobných, jako vy, není zas tak moc. Vydrápali byste si vzájemně voči.

12 0
možnosti
JS

Jana S.

17. 9. 2012 18:58
Re: Vy máte svůj názor na věc a také velmi osobitý

R^

8 0
možnosti
MR

iluminat

17. 9. 2012 18:12
souhlas, az na jednu poznamku, svet znam takze rikat

ze cesi chlastaji vice nez jinde je volovina, statistikam musite rozumet. Ta spotreba je sice spravna, ale do Ceska chodi chlastat spousta cizincu. Treba i z Anglie, Nemeca i treba Danska. A ti vychlastaji nehorazne spousty cehokoliv. Vetsina cechu proti nim chlasta mirne.

A ta prohibice musi byt DOCASNA, jinak to bude horsi, jako byvalo v USA, a je s drogama. Dnes uz bohuzel vsude. Taky diky prohibici.

3 0
možnosti
VK

kral

17. 9. 2012 18:24
Re: souhlas, az na jednu poznamku, svet znam takze rikat

No ta moje poznamka o mnozstvi chlastani byla spise ilustracni. Ja temto statistikam taky moc neverim, zvlaste kdyz vidim kolik piva vychlemtaji Americane. Takze tyto statistiky jsou dosti zavadejici. A mezi temi cizinci jste zapomel zminit Holandani, kteri jsou v tomto sportu opravdovymi preborniky.

1 0
možnosti
PK

Ccecil

17. 9. 2012 14:18
Souhlasím s restrikcí

Souhlasím s restrikcí, nesouhlasím se způsobem, formou a plošným zákazem. Už jen samotná hloupost nutit prodejce likvidovat nápojové lístky.... to chce nutnou dávku debility. Navíc do dneška jsem postrádal právě ty důležité informace o tom, kde již byl metanol nalezen, tedy pro ty norky, kteří již nakoupili a nyní, díky prohibici, si tu otravu způsobí vychlastáním zásob. Způsob a samotného zákazu je stupidní a nedomyšlený. Navíc byl vydán bez konzultace s lidmi, kteří mají ponětí, jak to v obchodě funguje. Policie dokonce nutila obchodníky láhve "odvážet ze skadů" což považuji za naprostou debilitu. Kam odvážet??? Prostě tady zase někdo nepřemýšlel hlavou a je to výraz klasického pachatelství dobra.

8 0
možnosti
EW

elena walch

17. 9. 2012 14:38
Re: Souhlasím s restrikcí

Přesně tak. S těmi lístky je to tak, že státu nestačí, že připravuje restauratéry o peníze už tímto způsobem, ale nedej bože, aby se ještě dopustili nějaké hovadiny jako např. mít alkohol, který nevystavují a neprodávají napsaný v jídelním lístku. Jídelní lístky tedy musíme nechat natisknout nové, což obnáší další náklady, ale ty jsou malicherné oproti pokutám ČOI, které za tento přečin od včerejška pálkuje.

8 0
možnosti
EW

elena walch

17. 9. 2012 13:56
Kdybyste si radši přečet, jak to vypadalo u vás v USA během

prohibice ve 30. letech....

8 0
možnosti
G

Gašpo_3

17. 9. 2012 14:17
Re: Kdybyste si radši přečet, jak to vypadalo u vás v USA během

A Vy by ste si radšej mala ( alebo mal? ) prečítať za akých dovodov bola zavedená prohibícia v USA a z akých dovodov bola zavedená dočasná prohibícia v Česku.;-)

3 0
možnosti
PP

ekopol

17. 9. 2012 13:36
S tímhle:

Uvažujme střízlivě. U mne to problém není a u vás už by to také mohlo jít.

si zaběhni k psychologovi a hodně se o sobě dovíš.

Ty víš pro koho tady píšeš?

14 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral