Za Evropu bez mešit a Islámu

Není dne, kdy by světové agentury nepřinesly informaci, o dalším masakru, či útoku provedeném islámskými teroristy. Česká média, hrají na tomto poli často roli mrtvého brouka a informace poskytují, až když už nemohou mlčet. Zatímco miliony lidí, muslimů i křesťanů a dalších obyvatel islámských  zemí hladoví, duchovní, za podpory pomatených následovníků, připravují největší apokalypsu v dějinách lidstva.

Je to vše o to horší, že se jím dostává nemalé pomoci a podpory ze strany vlád evropských zemí, ze strany evropského parlamentu a v neposlední řadě i ze strany naivních a hloupých občanů, kteří věří v chiméru o vzájemném obohacování se různých kultur. Říká se, že hloupost je nevinná a tak můžeme tyto různé občanské iniciativy a aktivisty tolerovat. Co ovšem tolerovat nelze, je kupčení s vlastním obyvatelstvem, kterého se dopouštějí jeho volení představitelé.

A tak se Evropa, pomalu stává cílem různých uprchlických skupin, obyvatel, kteří opouštějí své domovy, hlásajíce že tam nemohou žít, protože oni sami i jejích rodiny jsou v ohrožení. Stačí ovšem krátká doba aklimatizace a titéž "chudáci", mašírují po ulicích Londýna a dalších velkoměst a kříčí hesla jako " Smrt demokracii, smrt západu, smrt USA a podobně. Vynucují si práva, jaká nemá domácí evropské obyvatelstvo a vnucují Evropanům svou představu života.

Občas slýchávám skeptické hlasy, že s tím nejde nic dělat, a jindy se mne zase lidé ptají jaká je tedy moje představa. Je prostá. Především, EU, by měla z moci svého institutu jasně deklarovat, na jakých základech vznikla Evropa, kdo jsou Evropané a kam směřují  ( momentálně to víme ale snad se to změní). EU by měla jako zástupce svých občanů stanovit jasná a přísná pravidla, pro příliv nových obyvatel s tím, že by byl vytvořen seznam rizikových a extrémně rizikových zemí. Obyvatelé těchto zemí by museli absolvovat zpřísněnou formu kontroly, pokud by projevili zájem o život v EU. To by znamenalo pečlivě prozkoumat minulost takovéhoto žadatele, včetně jeho rodiny. Přičemž obyvatelé z extrémně rizikových zemí by museli přijmout jistá omezení. Důležité je, aby všichni žadatelé přijali bez vyjímky fakt, že vstupují do regionu, který byl budován na hodnotách, které nehodlá opustit. Každý žadatel by musel přijmout za nezpochybnitelné, že sice má právo vyznávat své náboženství a dodržovat své zvyky, ale pouze potud, pokud nejsou v rozporu s historii evropské civilizace. Každé porušení by pak znamenalo okamžitou deportaci. Stavby dalších mešit by měly podléhat přísnému schvalování a hlavně kontrole toho, co se v nich hlásá. Z České republiky víme, že právě mešita, je často zneužívána k hlásáni nenávisti. Mělo by být stanoveno procento muslimských věřících, jehož dosažení je jednou, nikoliv však jedinou podmínkou k stavbě mešit. Mešity, pokud budou stavěny by měly být situovány tak, aby nepřekážely nemuslimskému obyvatelstvu. A samozřejmosti, o ktere se nemusi ani mluvit, je naprostý zákaz zakrývaní obličeje na veřejnosti.

Každý člověk má právo na svou víru, na své vyznání. Tomuto právu však musí být nadřazeno obecné právo, které říká, že každý člověk má právo na spokojený  život, klidný život a bezpečný život. Pokud jakákoliv činnost toto ohrožuje, je nutné tuto činnost eliminovat a vyřadit ze společnosti. Děti musí být chráněny především, pokud tedy v jakékoliv komunitě dojde k prokazatelnému ubližování, pak musí být dítě ochráněno na prvém místě. Mám teď na mysli například tzv. Sharia Law. Tento zákon nepatří do civilizované společnosti a nemá místo v Evropě ani v žádné jiné civilizované zemi.

Je mi jasné, že podobné aktvity nevyloučí hrozbu islamizace Evropy. Ovšem mohly by jí zmirnit. Islám je momentálně nejvíce šířící se a rostoucí skupina. Je to hrozba celosvětové civilizaci, protože hlavně lidé ze sociálně slabších skupin, tomuto bludu velice často propadají. USA registují rostoucí zájem o konverzi k Islámu, především u černošského obyvatelstva. Evropa je na tom hůře, protože tam už jsou. A pokud se jedná o konverzi, je nutné si uvědomit, že na Islám přecházejí především lidé, které se podaří přesvědčit, že jím to pomůže v budoucím žívotě. Tedy ty, kteří žijí v přesvědčení, že je společnost nedoceňuje, že jsou šikanování a podobně.

Takové lidi je velice snadné přesvědčit o krásných úmyslech Islámu.

Evropa musí zůstat za každou cenu Evropou. V Evropě se nesmí opakovat historie, kdy do ní proudily hordy útočných band ve snaze vnutit jím svou víru a kulturu. Evropa musí uhájít to, na čem byla postavena a co ubránila za cenu krve a milionů mrtvých. Teď, v těchto dnech, týdnech a měsících se rozhoduje o budoucnosti celého lidstva. Pokud by zvítězila platforma, založená na pseudonáboženských základech, bude to konec civilizace, nikoliv tak jak jí známe. Bude to konec civilizace vůbec, protože Islám nepočítá s civilizovaným a humanním způsobem existence. Hlavním pilířem Islámu je podřídit národy a jednotlivce vůli svých duchovních.

 

 

Autor: Václav Král | úterý 5.6.2012 14:00 | karma článku: 32,72 | přečteno: 1578x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18