Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ON

O56t65t27o 59N61o90v42a16k

21. 1. 2014 19:22

Dobra zprava, neni to tak davno, co Svedi byly ochotni branit muslimy, jen co to slo, ted uz ale otaceji, zjistili si fakta  a jsou zdeseni.

kdyz se opiji a neboji se mluvit tak uz se velmi radikalizuji, myslim, ze pristi vlada tam uz asi bude dost jina, nejsou daleko od toho vzit zabrane a udelat si doma poradek, pokud to za ne neudela armada, nebo policie.

Svedsko je nastesti zemi, kde je na obyvatele velke mnozstvi palnych zbrani a lov je tam velmi oblibeny.

4 1
možnosti
Foto

Moc pěkný článek a za mě KARMA  R^

 To zas bude mít Hrebenár o čem psát  ;-D

3 0
možnosti
PS

P70e78t31e97r 26S62m46r23e74k

21. 1. 2014 17:47

Trochu prvoplánové, veľmi mierne povedané...

1 1
možnosti
VK

eich, chybička se vloudila do názvu, navíc neskutečně hloupá. Nebudu se vymlouvat na pšeklep. Nu což, stalo se a já se kaju. Už je to opraveno.

0 0
možnosti
Foto

V62í51t 57H15a20s95s41a95n

21. 1. 2014 13:40

Vážený pane Králi,

donedávna jsem si o muslimech myslel, že jim jde jen o to 5x denně vzít ten svůj zaprášený kobereček, pomodlit se směrem k Mecce a ono ne: Oni na nás ti muslimští nelidové zatím pokoutně chystají nejrůznější lumpárny za účelem zničit evropskou civilizaci a způsobit její totální destrukci a zmar, přesně tak, jak popisujete ve svém skvělém článku. Ba co víc! Po nocích se dobývají do našich domovů, jak zombie z hororu Živí mrtví a touží po panenské krvi zelenookých blondýn a zrzek, kterou chtějí vysát brčkem, jak nápoj B 52. Co Vám k tomu mám říct? Člověka z toho pomyšlení až mrazí...

Nejhorší ze všeho je propaganda nejrůznějších multikulturalistů, levičáků, anarchistů, neomarxistů, pseudohumanistů a různých dalších pomýlených dobromilů, s jejímiž manipulativními výplachy mozků se můžeme setkat každý den nejen v politicko korektní televizi a rádiu, ale dokonce už i v menších nezávislých médiích! Ještě, že existují takoví lidé, jako vy, kteří se muslimské svoloči nebojí postavit a svými plamennými články proti ní dennodenně bojují. Ani nevíte, jak velký máte můj obdiv. Karma! R^

ps. Mám jen dvě malé doplnění: V titulku článku máte chybičku: V Češtině se správně nepíše "s Evropy", nýbrž "z Evropy", jako z koho čeho. Nicméně ani tato drobná pravopisná chybička nijak nekazí dojem z vašeho úderně napsaného článku. Osobně bych všechny přistěhovalce také nechal vyhnat do jejich domovin. Začal bych třeba v Norsku...

1 9
možnosti
MS

Vážený pane Hassane,

nejspíš jste přehlédl drobný rozdíl ve dvou písmenech. Autor se staví proti islamismu, ne proti islámu. Spoustu uvedených zdokumentovaných skutečností nelze popřít. Rozdíl mezi islámem a islamismem sice přesně nespecifikuje, ale lze ho vyčíst. Nenávist kouká z některých očí zakuklených individui, ne ze vech. Jít může ten, kdo není ochoten respektovat základní pravidla, ne každý muslim.

Zase jste si pěkně zapřeháněl... Komunisté a nacisté v tomto žánru byli vždy mistři.

12 0
možnosti
Foto

Co je to Evrop, které chcete spolu s islámismem vyhnat?

0 0
možnosti
MM

Člověka až z toho mrazí.

1 0
možnosti

Jsme přizpůsobivý, křesťanství nás nikdy netáhlo a myslím, že islamismus bude pro nás  přijatelný, tedy alespoň do doby, něž přijdou Číňané, i když žlutou máme taky rádi. Nevidím žádný problém, Čech se vždy přizpůsobil.

0 9
možnosti
MS

Jistá podmnožina Čechů se pružně přizpůsobila nacizmu, komunizmu, a přízpůsobí se i islamizmu, a nevidí v tom žádný problém.

Jenže to je jeden z klíčových problémů českého národa.

4 0
možnosti
Foto

Vyhnat islámismus z Evropy je nereálné :)

2 3
možnosti
Foto

Za nereálné jsme kdysi pokládali porážku německé armády, potom komunistického teroru, teď likvidaci mafiokracie. Proto jsme vždycky pragmatisticky česky svěsili ocas.

4 0
možnosti
Foto

Už Kadáfí prohlásil, že porazí svět pomocí děloh svých žen. A jnak za ,,multikulti" stojí i ohromný kapitál. Taková je realita:-/

0 0
možnosti
Foto

Pseudohumanismus a multikulti je do Evropy injektován pomocí promyšlené diverze.

2 1
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral