Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Tetrapiloktomikon

30. 7. 2012 12:04
Uklidnění..

Ke slovům autora: "Když jsem zmínil promiskuitu, doporučuji tento článek. Karnevalové třeštění Prague pride bude rozhodně příležitostí k příjezdů různých skupin homosexuálu a bisexuálu a já v tom spatřuji velké nebezpečí." nabízím jednoduché řešení: pokud s těmito skupinami homosexuálů a bisexuálů nebudete mít pasivní anální styk, měl byste být v bezpečí...;-)

0 0
možnosti
BVLNVČ

Bota v lejnu, noha však čistá

19. 7. 2012 17:55
Souhlas!

Brzy udělám pochod: "jsem hrdý na to, že jsem levák!" Píši a maluji levou rukou, nás leváků je minorita a jsem hrdý na to, že jsem se tak narodil! Nezní to divně?

Nezní divně, že jsem hrdý na něco, čemu jsem nemusel obětovat vůbec nic - jen jsem se tak prostě narodil? Hrdý můžu být na to, že namaluji obraz, který někoho osloví - a to sice levou rukou (z 99%) - ale že by to bylo zásluhou mé levorukosti? To těžko. A že bych se mohl vztekat, jak se celý život potýkám s tím, že všechny výrobky (otvíráky na konzervy, škrabky na brambory, nůžky a další nástroje) jsou dělány pro praváky. Musel jsem se naučit dost věcí pravou rukou a přitom práváků, co si nedokáží levou rukou strčit ani rohlík do pusy, jsou mraky. Musel jsem se naučit i stolovat jako pravák, a přestože jsem v dětství maso spíš trhal, než krájel, dnes je mi to jedno. Prostě jsem diskriminovaná menšina, ne? Přesto si nějak nedovedu představit, že by mě vrozená levorukost měla vrhnout pořvávat v ulicích, jak jsem na to hrdý...

1 1
možnosti
BVLNVČ

Bota v lejnu, noha však čistá

19. 7. 2012 18:20
Re: Souhlas!

dodatek...

A pochody hrdých homosexuálů jsou v mých očích opravdu jen přehlídkou afektované sexuality: "Podívejte se jaký jsem gay, jak se tu producíruju polonahý a dělám děsnou legrandu tím, že se ocicmávám před spoustou lidí, kteří to musí chápat, jinak jsou to homofobové!" Jako bych koukal na Simpsonovi...

1 1
možnosti
BR

Bez rasismu

19. 7. 2012 2:38
Prague Pride je naprosto normální akce lidských práv

nenormální je být neonacistou, nenormální je psát si s neonacistou a psát s s psychopaty, to všechno je nenormální. Nenormální je vydávat videa White Media a poté o těchto videích vyprávět, že jsou normálními videi. To všechno je nenormální.

Nenormální je prohlašovat, že v Burgasu vraždili Íránci, i když nejsou žádné důkazy. Zabíjet tam klidně mohla jednotka Mossadu Kidon. Izrael chce válku s Íránem, proto se mohl útok hodin Izraeli do krámu: http://www.hrebenar.eu/2012/07/odstartoval-dnesni-terorismus-v-burgasu-valku-proti-iranu-za-utokem-mohl-byt-i-mossad/

1 1
možnosti
DS

VyMeTaky

19. 7. 2012 13:20
Re: Prague Pride je naprosto normální akce lidských práv

Jiříku, zrovna ty piš o něčí nenormálnosti ;-D

4 1
možnosti
F

Fanýs

18. 7. 2012 3:05
Karneval v Riu

mi připadá daleko zajímavější.

0 0
možnosti
DS

VyMeTaky

18. 7. 2012 0:57
Popravdě řečeno,

Nenapadá mě důvod, proč kvůli orientaci dělat pochod. A nevidím v onom pochodu nějaký extra nátlak. Spíš bych - pokud uvážím titulek - čekal článek na téma cykloterorismus, pardon, cykloaktivismus takových zmetků, jako je Auto*mat, Oživení...

0 0
možnosti
VD

všd

17. 7. 2012 18:47
Přijďte na Pochod pro rodinu

https://www.facebook.com/pages/Pochod-pro-rodinu/149266108487508

Dejme jasně najevo, že co zasluhuje úctu a podporu, je tradiční rodina.

0 0
možnosti
MR

iluminat

17. 7. 2012 18:37
nejsou to pochody gay pride ale pochody exhibicionistu

neboli exotu. Nekteri mozna ani nejsou gayove, kdyz je clovek vidi tak pochybuje, ale jsou exhibicioniste a hetero pochody nejsou zatim k mani.

A hodne gayu,, rekl bych vetsina, na to nechodi, ba i si z toho delaji srandu.

0 0
možnosti
PN

Petr z Bologni II.

17. 7. 2012 18:12
...

Vetsina homo-aktivistu a samozvanych homo-obhajcu (ano, i tady na blozich) mi pripomina starou pavlacovou drbnu Blazkovou, jak septa sousedce: "Chudaci rodice te mlade Novakove, je v tom a ani nevi s kym, jak rikam, takova ostuda pro chudaky rodice" a vnitrne se teteli blahem, ze muze to bahno kolem sebe rozstrikovat. Jsem presvdcen, ze homo-aktiviste jedou na stejne vlne jako cikansti aktiviste a multikulti-aktiviste - z objektu sve "pomoci" si udelali vynosny business a de facto misto pomoci dotycnym skodi. A aby business kvetl, musi se radne zviditelnit - treba PP. Co jim zalezi na beznych homosexualech, kteri chteji jen v klidu zit svuj zivot a takovy humbuk je jim znacne proti srsti.

Jsem toho nazoru,ze nikdo nema pravo strkat druhemu nos do loznice a vubec do soukromi, jsou podstatne dulezitejsi rysy osobnosti, podle kterych si clovek vytvari vztahy ve spolecnosti. Ostatne, toto je muj posledni prispevek k dane tematice, nechci dopadnout jak stara Blazkova. Abych nezapomel-karma.

1 1
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

17. 7. 2012 17:34
pro kytt

20%8-o? To je vidět jak si média vymejšlí. Ovšem na druhou stanu věřím, že by za určitých nepříznivých okolností byla homosexuálního chování schopna většina lidí. Obzvláště, kdyby byli od dětství vychováváni v tom, že je to normální. Sexuální orientace podle mne nejvíc záleží na tom, s jakou rolí se člověk identifikuje a jak si plánuje svůj život. Sexuálního uspokojení je totiž z větší části mechanická záležitost a lze ho dosáhnout různými způsoby.

1 1
možnosti
K

kytt3

17. 7. 2012 17:51
Re: pro kytt

Vynechte mne z vašich úvah. Já nemůžu za to, co se vám líbí a nelíbí. Ani za to, že neumíte číst.

1 1
možnosti
BK

charitas

17. 7. 2012 17:11
Jééééžiš:-))))

Nechte už ty "homíky" dejchat:-).

Pochod gayů bych vůbec nebrala jako vnucování lidem- poslouchejte nás, ale jako obyčejnou veselou akci- se vším všudy. Homosexuály mám velmi ráda a ten kdo tvrdí( vím. že Vy ne), že je to nemoc, tak je sám nemocen. A dost fest.

Mějte se, Václave a díky:-). Beata Krusic

1 1
možnosti
VK

kral

17. 7. 2012 20:53
Re: Jééééžiš:-))))

Dekuju Beato za nazor. Ja osobne mam problem s tim, ze takoveto pruvody a karnevaly povazuju spise jako exhibici a predvadeni se.  Myslim si, a mozna ze se pletu, ze vetsina homosexualu se takovychto akci nezucastni, protoze prave kvuli te normalnosti. Jestlize cokoliv povazuju za normalni, nemam duvod to dokola omilat a nekomu cpat pod frgal. Jediny problem, ktery homosexualove v CR maji, je administrativni neschopnost je uznat. To znamena potize s legalizaci partnerstvi ve smyslu urednim a s adopci deti. Svoje sexualni potreby muzou vyuzivat az se jim bude od organu kourit. Bohuzel, PP je akci, ktera na uvedene problemy moc neupozornuje ale zvyraznuje prave tu sexualitu. A to mi vadi. A aby nedoslo k omylu. Vadilo by mi to i kdyby takoveto karnevaly poradali heterosexualove. Stale casteji a silneji se totiz odsouva laska na druhou kolej a zvyraznuje se jen a jen sex. Reality show? Nejdulezitejsi informace kdy a kdo se s kym konecne vyspal.

1 1
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral