Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

SYETEY_KOTZOUR_mocně_duní

31. 10. 2012 23:04
je poslední den tak to zkrátím

ať už táhne ten zlodějskej chytrolín k čertu...už počítám dny. Těch pár trefných bonmotů k EU tu špínu, co se s jeho "pragmatickým" amorálním politikařením pojí...nepřekoná;-)

5 0
možnosti
PK

multikulti pravdoláskař

31. 10. 2012 19:17
Díky pane Králi,

za cenné materiály pro mé malé pojednání o demagogii, populismu a propagandě, ze něhož se doufám stane celá velká kniha. Je to lehká a příjemná práce - stačí si vzít jednu z vašich lží, třeba tu o muslimech, kteří se nestarají o památky a ty chátrají, zjistit si během pěti minut, co znamenají památky a tudíž turistický ruch pro ekonomiku Jordánska nebo Egypta, a šup, kapitola je na světě. :-)

5 0
možnosti
VK
Re: Díky pane Králi,

Klaus a muslimske pamatky.....? Neprihnul jste si dnes neco vice nez obvykle? ;-D

3 3
možnosti
HH

Mina Harker

31. 10. 2012 17:12
:) Kocourkov

Hlavne ze si po rozdeleni geniove nechali ceskoslovenskou vlajku, ceskoslovenskou hymnu bez slovenske casti a slavi zalozeni Ceskoslovenska, bez zmineni Slovenska...

3 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

31. 10. 2012 19:14
Re: :) Kocourkov

A co je na tom divného?

1 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

31. 10. 2012 15:34
Zdá se Václave, že chcete kompenzovat Havlovy přešlapy vůči

Slovákům. Ten (Václav Havel) naprosto necitlivě vynechal Bratislavu ze své první cesty po tom, co ho na oplátku za slib beztrestnosti pro komunisty zvolil komunistický parlament. Místo na Slovensko jel do Německa. Ano, tehdy se náš "letištní nadčlověk" dopustil opravdu hrubé necitlivosti vůči Slovákům, zvláště pak, když Slováci čekali, že prezidentem společného státu bude Slovák a komunistický aparátčík Dubček. Proto po něm také Slováci později házeli v Bratislavě shnilá rajčata, vajíčka a další zdravou zeleninu.

Vždyť Slovensko 28. říjen vůbec neuznává. Po rozdělení státu ho škrtli ze seznamu státních svátků. Tak co byste dnes chtěl? Abychom jim ten 28. říjen cpali násilím do krku?

0 0
možnosti
VK
Re: Zdá se Václave, že chcete kompenzovat Havlovy přešlapy vůči

Muzete mi ukazat jedine misto, kde jsem ve svem clanku zminil Vaclava Havla? Pokud mne oci neklamou, ten clanek se tyka Klause, kteremu jsem osobne vzdy daval dosti vysoky politicky kredit za jeho postoje vuci EU. Necitim vuci nemu averzi tak , jako vy vuci Havlovi, ktereho neopomenete zkritizovat i v okamziku, kdy k tomu neni vubec prostor a duvod.

3 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

31. 10. 2012 13:48
Píšete hlouposti Václave,

Tento stát má stejnou hymnu, stejné hlavní město, stejný úřední jazyk a mnoho dalších zcela zásadních věcí shodných s bývalým Československem a jsme proto zcela legitimním následníkem tohoto státu. Jsme jeho pokračováním.

Podle Vaší logiky by Srbsko již nemělo být Srbskem, protože přišlo o Kosovo a Černou Horu a carské Rusko by se v 19. století již nemělo zváti Ruskem, protože prodalo USA Aljašku?

Ani rodiče nepřestávají po rozvodu být rodiči svých dětí.

1 0
možnosti
VK
Re: Píšete hlouposti Václave,

Vite, ono jde o tu trosku elementarni slusnosti. Protoze se jednalo o vznik spolecneho statu, Ceskoslovenska, bylo by slusne a take spravne to zminit.

3 0
možnosti
SL

strycek-Joe LLC

31. 10. 2012 12:30
Jste tak trochu poněkud mimo mísu

asi jste ten projev nečetl přímo, ale jen komentáře v prorežimním tisku

2 0
možnosti
VK
Re: Jste tak trochu poněkud mimo mísu

Kdyz si onkle najedete na ten odkaz, zjistite ze se jedna o primy projev ze stranky Vaclava Klause. Anebo je jeho stranka soucasti prorezimniho tisku?

3 0
možnosti
Foto

V69í73t 61H10a13s65s49a85n

31. 10. 2012 12:13
Králi, neurážejte čekého prezidenta!

..na Šimona Perese vám ostatně také nikdo nesahá![>-]

3 0
možnosti
VK
Re: Králi, neurážejte čekého prezidenta!

Hassane, Hassane, vy se zastavate Vaclava Klause?. To nebude mit vas drahousek z Chomutova moc velkou radost.;-D

4 1
možnosti
FK

ataknevim

31. 10. 2012 11:43
slon v porcelánu?

To jsem rád, že už nebudu mít možnost vyslovovat se ke žvástům, které tu jsou uveřejňovány, i když, alespoň jsem se mohl ventilovat a nemusel jsem mít strach, že mě z toho klepne...  Ale  číst žvásty, které nevzdělanci prolítnou  kolem nosu a on to vysází k jejich zviditelnění - i když jsou bez ladu a skladu, a hlavně bez souvislostí, pouhé jakési nápady, jakási přání, jakési představy, to je chyba množností internetu. I tento text naplňuje nehoráznou ignorantskou subjektivitu, a připojuje se k nesmyslným  konstruktům Havlovy blbé nálady. Pak se divme.

1 0
možnosti
LF

Lucie_F

31. 10. 2012 11:06
Rusáci

jsou taky bratrský národ čechů a slováků, to jste zapomněl..., stejně jako ukrajinci, atd. Váš článek je blábol.

5 0
možnosti
FS
Re: Rusáci

Článek od autora není blábol,blábol je Vaše neznalost.Jste k politování!!

5 1
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral