Ústecký krajský soud propustil z vazby Romské útočníky z Duchcova

Překvapuje vás to? Jste udiveni? Pohoršeni? Hmm, to je asi tak jediné co můžete. Anebo napsat na toto téma blog. Jako já teď.

Jenže co se do takového blogu dá napsat? Všechny informace, které veřejnost dostane jsou zde. Včetně informace, že žádnou informaci vám nikdo neposkytne. Protože kokodák. Co se dá ještě dodat? Dlouhodobě vystupuju na tomto blogu jako člověk, který se snaží pohled na konflikt s Cikány vidět realisticky. Odsuzuju projevy primitivního rasismu a jsem zastáncem názoru, že česká společnost není primárně rasistická. Taky jsem přesvědčen, že mezi Cikány nejsou jen prevíti ale že je mezi níma velké procento slušných lidí. Zmínil jsem se ostatně o tom ve svém předminulém článku.

A teď dostávají lidé jako já, a vlastně celá společnost další ránu do zad ze směru, odkud by to nemělo přijít. Ze strany těch, kteří by měli nad zákony a pořádkem bdít. Co je to za pitomé zdůvodnění, že pachatelé měsíc žili spořádaným způsobem života. To jako že já někoho zmlátím a pak budu měsíc sekat latinu a vše bude v pořádku?

Všichni pamatujeme, s jakými problémy bylo spojeno vazební stíhání pachatelů od počátku. Teď dal soud zelenou všem, kteří snad ještě váhali. Přepadávejte, kraďte, bijte kolemjdoucí... má to ale jednu podmínku. Pak alespoň měsíc žijte slušně.

Chce se mi zvracet, velebnosti.

Autor: Václav Král | úterý 17.9.2013 19:14 | karma článku: 38,51 | přečteno: 2246x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18