Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

M79i19l34a21n 11V63e75l22k79ý

31. 3. 2013 11:22

Asi před rokem zde napsala blog mladá dáma, cestující po Indii. Vychvalovala si, jak je cestování po Indii jen tak na lehko výhodné a jak levně se dá na tržnicích nakoupit jídlo.

0 0
možnosti

Dobrý den, ten Váš e-mail thalia@herzeleid.net nefunguje, a to bych Vás rád kontaktovatl. Poskytnete funkční?

1 0
možnosti
SW

Je to velmi smutne, ale ano, clovek si musi rict, ze nekteri v touze po dobrodruzstvi ignoruji skutecnost, ze nekterym zemim je lepsi se vyhnout obloukem. Na svete je tolik krasnych mist, tak proc zrovna Iran, Pakistan? A ted unos...

5 1
možnosti

Možná proto že turistické země jsou přelidněné a lidé tam jsou turismem zkažení?

Je to klasický trojůhelník peníze-riziko-zážitky. Když chcete hezké zážitky (v tomto případě skutečně divokou přírodu a přirozené prostředí), musíte buď finančně přitlačit a nebo akceptovat určité (hodně malé) riziko.

1 5
možnosti
MR

M48i27l65a66n 24R29a25d42e50k

15. 3. 2013 19:26

inu mladi lide, radi adrenalin, ale ony jsou spise obetma toho zvelicovani a delani z komara velblouda. Media musi mermomoci prodavat zpravy tak se vse zvelici, z Ceska udelali raj pro ty co chteji koupit zbrane, i Breivik se nachytal, a byl zklaman kdyz mu k pul kila salamu nezabalili  vPraze zadara treba dva granaty. (moc neprehanim) . V jinych zemich take se z kazde pitomosti dela apokalypsa, do USA nejezdit, jsou tam sileni strelci. Jinde je to jakbysmet ba horsi a prehnanejsi, jen kdyz si lidi maji o cem cist.  A tak mladi vyletnou a vidi jak se prehani, a tam kde se neprehani, tak uz tomu neveri. Jako v te pohadce kde chlapec vola "pomoc, vlk" a tak mu pak nikdo neveri kdyz se to opravdu stane.

1 0
možnosti

Jo, plně souhlasím. Všichni bychom měli sedět na perdeli a podívat se jednou ročně do Chorvatska.

Ti bohatší dvakrát.

Lidé jako Vy to nikdy nepochopí. Všechno co děláme, děláme s určitým rizikem. Děláme to proto, že nás to uspokojuje či rozvíjí. Věřte mi, že takto vzdělaní a zcestovaní lidé mají stokrát bohatší život než typický Václav Král, který se nejdále vydal do do Ploče. A riziko? O každém uneseném člověku v cizině se napíše. Kolikrát do roka čtete že byl někdo unesen? V roce 2011 umřelo v Čechách při autonehodě 707 lidí. V roce 2012 bylo uneseny dvě české turistky. Tolik asi ke statistice a nebezpečí.

2 8
možnosti
VK

Pane Jane Pavle, nevim co je Ploc. Dokonce ani neziju v Ceske republice a procestoval jsem cely svet. Ovsem to neni nic co by vas mohlo zajimat. Vymyslite si, ze o kazdem cloveku se napise. Mozna o kazdem cloveku z Ceska. Vase statistiky si strcte za klobouk protoze nejsou k nicemu. Stejne tak ty reci o uspokojovani si schovejte pro rodice tech devcat anebo pro ta devcata samotna, pokud toto sve hloupe dobrodruzstvi prezijou

10 1
možnosti
MR

M22i12c59h85a19l 81R96y92b41a

15. 3. 2013 18:23

Hlavně, aby to holkám dobře dopadlo.

Ale nápad měly pěkně hloupý.

7 0
možnosti
AN

musím souhlasit,měly by dostat doma na prd-el. pokud se vrátí...

6 0
možnosti
Foto

To měly dostat před odjezdem...Škoda jich...

0 1
možnosti
PH

P98e66t28r 36H27l69a55v41í12k

15. 3. 2013 16:42

Možná se pletu ale v USA je tuším pravidlo, že se nevyjednává s teroristy ...což nemusí být vždy totéž. S "klasickým" únoscem možná komunikují. Nicméně zakopaný pes je právě v tom, že vždy se najde někdo kdo zaplatí ... prostě kdyby si všichni lidé na světě řekli nikdy nezaplatím únoscům oni by si to ti únosci časem rozmysleli...možná. Vím, že se to lehce říká a hůř plní ... ale je to jen takový názor k zamyšlení :-)

2 0
možnosti
PB

Na stejném místě, kde byly uneseny dívky, byl unesen Francouz - po měsíci vydán, dále Brit - po měsíci nalezen s oddělenou hlavou a vzkazem, že za něj nebylo dodáno výkupné - byl to pracovník Červeného kříže!

Rozhodně, i zacenu státních peněz, jsem pro variantu zaplacenéí výkupného, než nelezení Češek bez hlavy.

Vím, že cesta zrovna tímto místem byla od nich neskutečná hloupost, ale zemřít by neměly, pokud se dají zachránit penězi.

Mimochodem - například naše "uhlobaronka" Maláčová-Bakalová kšeftuje s dívčí krásou na soutěžích Miss, tak snad by této milionářské rodince neubylo těch pár korun, co by mohli přispět na výkupné!

5 7
možnosti
VK

V tomto pripade neni rady. Podivejte, USA maji pravidlo, ze s unosci se nevyjednava a presto k unosum dale a stale dochazi. Tyhle primitivni bytosti neresi jestli ty penize dostanou nebo ne. Oni si o ne reknou a kdyz to jednou nevyjde, unesou dalsi. Vzdy se najde nekdo, kdo zaplati.

7 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral