Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

KocourkovNews

6. 2. 2010 11:14
Za normalizace se dobre studovalo

Posledni tema agenta STB Hermanka v Bigblogeru v Lidovkach a aby mel pokoj k sireni normalizacnich lzi tak zakazalii pristup do diskuze par lidem mezi ktere patrim. Lhat o mne ze jsem byl na male holcicky je pro moderatorske husy zcela normalni, jedna pochazi z estebacke rodiny a lez a svinstvo je u nich proto v rodine normalni vec.

0 0
možnosti
K

KocourkovNews

5. 2. 2010 23:11
hlavnim pohrebakem blogu na lidovkach jisty George Vanek,

Nekolikrat jsem vam estebakum zduraznoval ze jsem jeden z mala emigrantu ktery si nezmenil krestni jmeno Jiri ktere me dali moji rodice a za ktere se nestydim, v emailove adresy mam george protoze jiri vanek nebylo dostupne. Za Jiriho Vanka meli navstevy v Blogeru obstojne, jeho reputace byly nejlepsi tak o jakem problemu mluviite? Ze jsem nechtel byt v jedne mistnosti s agentem STB Hermankem? To je pro mne problem. Zde je poradi clanku podle reputace za tri mesice kdyz jsem byl v Bigblogeru:

http://img.photobucket.com/albums/v211/vanek/blog/reputace.jpg

0 0
možnosti
K

KocourkovNews

5. 2. 2010 13:18
Moderatorky v Lidovkach

Jsou uplne mimo, mozna ze jsou pod tlakem snachy prezidenta Klause ktera ma udajne v Lidovkach pracovat a proto nechaji urazet lidi agentem STB Hermankem a blaznivym anonynem Barlejem ( jak se mohl zaregistrovat anonym nepochopim) , Agent Hermanek je primitivni hlasna trouba Hradu kteremu dela vic skody nez uzitku. Uz drive jsem se zminoval ze system iDnes je profesionalni v porovnani s Bigblogerem v Lidsovkach ktery me pripomina normalizacni eru kterou aspon jednou tydne agent STB Hermanek obhajuje. A at se pak Lidovky divi ze ctenost klesa, proc by ty pronormalizacni blafy ctenari cetli kdyz si muzou precist daleko kvalitnejsi prispevky zde na iDnes, ne?

0 0
možnosti

bondy_

5. 2. 2010 19:14
Re: Moderatorky v Lidovkach

Tak pardon, pane Vanek, hlavnim pohrebakem blogu na lidovkach neni Hermanek - toho muzete a nemusite cist, ale spise typy jako jisty George Vanek, ktery drepi nekde v Australii 16 hodin denne na netu a zamoruje diskuze svymi prispevky - nekdy jen mile pitomymi svoji mimonovitosti, jinde neuveritelne sprostymi. Ze takovemu hnusakovi jeste adminky povoli pristup - to je ten pravy dukaz jejich neschopnosti. A tech volu je tam posledni dobou jak nastlano; cela ta particka nekde udajne za vodou, ale podle projevu spise nekde uplne v p....

0 0
možnosti
K

KocourkovNews

5. 2. 2010 11:07
Registrace v Lidovkach jen pro vyvolene?

George Vanek <george.vanek@gmail.com>

To: Petruska Sustrova

date    Fri, Feb 5, 2010 at 10:31 AM

Ahoj  Petrusko, gratuluji k obdrzeni ceny Peroutky. Chtel jsem Ti puvodne pogratulovat v diskuzi k clanku http://www.lidovky.cz/peroutkovu-cenu-dostali-sustrova-kosatik-a-machacek-pc1-/ln-media.asp?c=A100204_171453_ln-media_tsh

ale vkladat prispevky muzou jen registrovani uzivatele. Registroval jsem se v Lidovkach nekdy pred dvema mesici, do tydne mi mel byt poslan kod na prihlaseni, neprisel. Takze muzu s plnou odpovednosti ric ze jsme tam kde jsme byli v roce 1977. Zdravim  Jirka Vanek

0 0
možnosti
K

KocourkovNews

5. 2. 2010 11:29
Re: Registrace v Lidovkach jen pro vyvolene?

Dobrý den, děkujeme Vám za registraci do diskusí na serveru Lidovky.cz. Abyste mohli diskutovat na serveru Lidovky.cz, musíte svůj účet jeątě autorizovat pomocí speciálního kódu.Ten Vám zaąleme poątou na adresu, kterou jste uvedl/a v registraci.  Údaje vyplněné při registraci:

E-mail: george.vanek@gmail.com

Jméno: Jiri   Příjmení: Vanek

Těąíme se na Vaąe příspěvky na http://www.lidovky.cz.

Odesláno z http://www.lidovky.cz 4.12.2009 1:10:42

0 0
možnosti
K

KocourkovNews

5. 2. 2010 11:00
Tragicka?

Dalo se to predpokladat kdyz hlavni slovo v Lidovkach-blogeru ma estebak Hermanek a dusevne nemocny anonym Barlej kteri jsou z nepochopitelnych duvodu chraneni nezkusenymi ( ci snad hloupymi) moderatorkami.

0 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral