Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J22i78ř13í 76N80ě35m11e60c

23. 5. 2013 20:08

Media (i Anglická) okolo tohoto "naslapuji" zlehounka. Nicmene toto pise EDL...

..."I think that the person that attacked the poor squaddie hit the nail on the head when he said that he wanted to start a war in London tonight. if our government don't start to clamp down on these people who preach racial hatred and acts of terrorism on our streets there will most certainly be a war. Forget the human rites act and get rid of this #$%$ before we get a civil war going on. The average British voter is sick to the back teeth with the kid glove approach, we want decisive action NOW." ...

-----

Myslim si, ze clovek, ktery zautocil na ulici uderil hrebik na hlavicku. kdyz rekl, ze chce zacit dnes vecer valku v Londyne.

Pokud si nase vlada nedoslapne si na ty lidi, kteri hlasaji s rasovou nenavisti teroristickech cinny, bude na nasich ulicich zcela jiste valka.

Zapomente na lidskost a ohledy a zbavme se teto <........> nez zde vypukne obcanska valka. Prumerny britsky volic je nemocny - se svym pristupem a jednanim v rukavicich, chce to TED podniknout rozhodne kroky. ---  preklad neni doslova, je parafrazovan, protoze zvlast posledni veta nedava v cestine smysl

4 1
možnosti
Foto

Karel Martel,to byl král!  R^

3 1
možnosti
JC

Nebyl.

Byl to majordomus.

0 1
možnosti
SV

A bude hůř,mnohem hůř.Tohle za pár let dopadne válkou.Poděkujme levicové pakáži a všem těm humanistům,až naši potomci budou umírat někde v lágrech.A věřte mi,že oni nebudou mít slitování.

14 1
možnosti
MR

Vstupujeme do dalšího dějství věku jež začal v 80 letech ( věk pop kultury) a nastartoval věk individualizace, uchopování možností vlastnit, mít moc, peníze,neplatit účty, půjčovat si ... . Přichází generace mladých soliterů a je jedno jakého jsou vyznání či bez, jsou jak si vykořenění, nasycení a hledají jak "vyniknout"  ve společnosti a potřít její tradice, hodnoty atd.  Mají hodně zkreslený pohled na svět a baží po nových zážitcích, či uplatnění ve společnosti. Zde je pak nebezpečí že budou manipulování jak medii, tak komunitou, tak svým puberťáckým tahem, či kamarády, bořit domnělé hodnoty či stavy.  Zde je velké nebezpečí v tom že  jde o solitery a nikdy netuší co se jim "líhne" v hlavě. Je to zcela nové nebezpečí oproti "organizovaným" skupinám lidí, jež chtějí potřít určité hodnoty. Je zde i výzva opustit sociální a humanistické myšlenky a inženýrství a vnímat lidi jako potencionální destrukční činitel ve společnosti, jinak řečeno změnit výchovu na tu skutečnost že nic není zadarmo, vše má hodnotu ... . Něco obdobného zde již bylo a to v 60 letech, kdy pováleční boom přinesl novou generaci lidí jež nebyla zatížena válkou, nouzí ... .  U nás se to třeba projevuje v házením kamenů na čelní skla vlaků, jízdou mezi vagóny, což je mírnější forma, pak jsou zde skupinky ... .  Ostatně i minulost vytvářela v Evropě teroristické skupiny lidí, IRA, ETA ... . Největší průšvih je když se "zblbne" většina populace a  začne vytvářet mýtus a boj ... . Anglie, Francie, Nizozemí, mají jinou historickou zkušenost než střed Evropy, jsou to bývalé koloniální země zvyklé na různé etnika a národnosti ... .

1 6
možnosti
RH

Příležitost pro EDL. English Defense League je široké hnutí proti radikálnímu islamismu, se kterým sympatizuje velká část Britů, jsou mezi nimi lidé všech barev pleti a symbolizují odpor veřejnosti proti takovejm hovadům, kterejch je Evropa plná.

10 1
možnosti
JM

Už existuje i CZDL:-) Na jejím vzniku jsem se spolupodílel.

4 1
možnosti
JH

J89a43n 30H83l63a49v82a62t12ý

23. 5. 2013 11:47

Ještě jste měl zmínit současné nepokoje ve Švédsku. Jinak karma!

12 0
možnosti
KV

R^

Mimochodem- přišlo mi šílené, že tomu vrahovi s krvavýma rukama a s nožem i sekáčkem stále v ruce někdo dal vůbec prostor vyjádřit se na kameru a že to média převzala a stále vysílají- protože to je přesně to, co tito šílenci chtějí- pozornost. 

Chtějí strhnout stejně smýšlející a média jim v tom vlastně pomáhají.

Na jednu stranu je dobře vědět, co jsou některé zrůdy schopny provést, na tu druhou bych byl radši, kdyby ho onen kameraman trefil při tom proslovu taserem.

Když jsem viděl to zničené auto, kterým prý do toho veterána nabourali, bylo mi zle. 

Když jsem slyšel tu skoro čistou angličtinu, bylo mi ještě hůř.  Nejen, že zemřel člověk strašnou smrtí, ale on zemřel rukama vrahů, které nejspíše sám dotoval ze svých daní ;-€

24 0
možnosti
JC

Z EU je třeba rychle vystoupit. Západní Evropa se islamisuje, Germáni i keltorománská směska na západě jsou prostě na cestě muslimských písečných dun.

Aby se nám to nestalo také, je třeba obnovit hranice mezi námi a jimi.

Na Západě se zhasíná a aby se nesetmělo i u nás, musíme zavřít okna a rozsvítit.

21 4
možnosti
JD

až si to přečte pan Krám, tak Vám vysvětlí, že imigranti jsou to nejlepší, co mohlo Evropu potkat a jen zaprdění čecháčkové to nevidí

7 4
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral