S komunisty na věčné časy... až do horoucích pekel.

Už jen pár dní a bude zase na chvíli klid. Volby skončí a televize, noviny a internetové portály nabídnou něco příjemnějšího k pokoukání, než nekonečný pohled do stále stejných a neměnných tváří politických exponentů.

Snímek je z MS v ledním hokeji v Mnichově v roce 1983, kde skupina emigrantů vyvěsila tyto krásné transparenty, což pořádně české bolševiky rozzuřilo. Jsem rád že jsem byl tehdy přítomen na místě.

Jak varují předvolební průzkumy, komunisti se tlačí, s drzostí sobě vlastní, do popředí jsou na druhém až třetím místě v preferencích. To je velice varovný jev a je s podivem, kolik lidí to akceptuje s klidem. Dokonce sílí i hlasy, že se není čeho bát, protože ruské tanky na hranicích nejsou a návrat před listopad 89 není možný. A aby toho nebylo málo, jsou i tací, kteří říkají že komunisty sice nemusí, ale že je to demokratická strana a tudíž má všechna práva.

Demokratická... Velké kulové.

Aby se KSČ stala demokratickou stranou, to by musela splnit řadu, pro ně nepředstavitelných podmínek.

1) Demokratická strana nemůže mít ve svém názvu slovo komunismus. Demokratická strana se k myšlence komunismu prostě hlásit nemůže, protože komunismus sám svou podstatou demokracii popírá a odvrhuje.

2) Demokratická strana se nemůže hlásit k odkazu masových vrahů a zločinců, jakými byli Lenin, Stalin, Gottwald, Husák a další. Jejich zločiny jsou neodpustitelné a oslava těchto zrůd se rovná podpoře zločinů, které spáchali.

3) Strana, která chce být považována za demokratickou se jednoznačně musí distancovat od událostí v únoru 1948, které vedly k bolševickému puči, jehož následky byly pro Československo tragické.

4) Takovéto distancování se, musí být vyjádřeno jasně a musí být součástí programového prohlášení strany, která se hodlá stát demokratickou a která vznikla na platformě bývalých členů nebo příznivců komunistického politického uskupení.

To jsou ale požadavky, na které KSČ nikdy nepřistoupí a proto komunistickou stranu není v žádném případě možné považovat za stranu demokratickou.

To že má tato strana vůbec možnost existence, je ostudou České republiky, stejně jako je ostuda pro ty voliče, kteří jí dají hlas a nejsou přitom členy této partaje.

Jak jsem napsal v úvodu, za týden bude po všem a vládnout bude rukou společnou a ničivou levice. Politický marasmus pokračuje a jeho náprava je v nedohlednu. A neodpustím si poznámku na závěr.

TOP 09, ODS, VV a další, se před časem projevili jako zbabělci a osobně se nebojím jejích krok označit za blízký vlastizradě. Poté co se objevily problémy, namísto pokusu o nápravu, se zbaběle a pokrytecky rozhodli, jako krysy opustit loď a populisticky dát prostor předčasným volbám, o kterých moc dobře věděli, jak dopadnou. Je to zrada na občanech a zrada pravicových ideláů, která dokazuje, že skutečná pravicová strana v ČR není a že vše co se děje, je jen bojem o ta nejplnější koryta.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Václav Král | čtvrtek 24.10.2013 11:00 | karma článku: 19,97 | přečteno: 708x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18