Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

kral

17. 7. 2012 21:47
Pro pana Hassana

Protoze pan Hassan i po tak dlouhe dobe zije timto clankem a nedavno mne dokonce vyzval k verejne omluve, mam pro nej a ostatni toto prohlaseni. Nemam se zac omlouvat. Jsem ale hodny clovek a proto chci vyhovet vsem. Pan Hassan se domniva, ze muj clanek poskodil Sudan ze ze tam ted homosexualove z Ceska nebudou chtit jezdit. Tady je tedy od pana Hassana pro vas, mili a drazi homosexualove a lesbicky vzkaz. Sudan je, jak rika pan Hassan, mirumilovna zeme. Plati tam sice pravo Saria, ktere uklada za homosexualitu trest smrti, nicmete tento trest tam, jak opet rika pan Hassan, ktery tam poridil 3000 fotek a byl tam ve vezeni, nikdo nevykonava. Muzete se o tom presvedcit sami, kdyz zakoupite letenky anebo lodni listky a pojedete tam. Pan Hassan rika ze tam homosexualy miluji a vrele vas tam uvitaji. Co myslel tim vrele, to uz mi nesdelil. Pokud vyse uvedene nebude z nejakeho duvodu zalozeno na pravde a vase zkusenosti budou jine, prosim stezujte si u pana Hassana. Ja jen vyhovel jeho prani

1 1
možnosti
K

kytt3

18. 7. 2012 1:54
Re: Pro pana Hassana

ja se jen divim, ze pan Hassan nerozdaval na minulem pride letenky ci alespon puvabne letacky teto krasne zeme, idealne v nejakem narodnim kroji. Misto toho obsluhoval fotoaparat. Jeho vec.

1 1
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

10. 7. 2012 1:56
škoda že si váš známý tento blog nepřečte...

zřejmě by vás nakopal vítekam a že byste to zasloužil...

Chodit se k někomu nažrat a pak ho pomlouvat, to svědčí o vašem charakteru....

0 0
možnosti
D

doom

10. 7. 2012 16:14
Re: škoda že si váš známý tento blog nepřečte...

Závidíš socka čo ?? ;-D

0 0
možnosti
VH

http://hassan.blog.idnes.cz/

5. 7. 2012 9:39
Pan Král si nepřítele již vybral. Nebudu ho přesvědčovat.

Pane Králi, naposled vám říkám, že takové příšernosti se možná dějí v západním, nikoli však v severním Súdánu. - Ačkoli jsem narozdíl od vás a vašich diskusních přikyvovačů danou zemi téměř celou procestoval a mnoho opravdu ošklivého zde viděl na vlastní oči (demonstrace, kde se střílelo ostrými atd..), tak vidím, že armádu vašich u monitoru sedících přikyvovačů, kteří hltají sérii vašich jednostranně laděných a polopravdivých protiislámských blogů, stejně nepřesvědčím.

Nepřítele jste si ostatně již vybral, je jím Islám a všichni muslimové. - Nebudu zde již více plýtvat svým časem a přesvědčovat vás či ostatní diskutéry o opaku - život je totiž příliš krátký.             VH

1 0
možnosti
DS

VyMeTaky

5. 7. 2012 12:26
Re: Pan Král si nepřítele již vybral. Nebudu ho přesvědčovat.

Jasně, běž si někoho prohnat obuškem.;-D

6 0
možnosti
JR

Smoking Lilly

5. 7. 2012 3:17
Prominte Vaclave, ale diky Hassanovi, ktery Vam

znecistil blog, to sem musim dat opet. A pritom bych se rada zeptala pana Hassana, jestli vezme na navstevu Sudanu (Severniho:-)) sveho partnera Jiriho a propasuje ho i s lahvi alkoholu do klubu, jestli mu dohodi nejake pritelkyne, kdyz nam tvrdi, ze si tam tak uzival....je mi lito, cela tahle diskuse byla tak nesmyslna, ze sama pisu hlouposti, ale donutil mne k tomu. Jinak si myslim, ze gentleman se o svych erotickych eskapadach nevytahuje, bohuzel se to zde na idesu stale deje.

7 Worst Capital Punishments for Being (Illegally) Gaywww.ranker.com/list/7-worst-capital-punishments...gay/joanne

3 0
možnosti
K

kytt3

5. 7. 2012 17:59
Re: Prominte Vaclave, ale diky Hassanovi, ktery Vam

to nebyly "eroticke eskapady". Asi nam zde melo byt naznaceno, ze Sudan (a je vcelku jedno ktery) je uzasnou zemi. Jednak tam jsou jakesi pyramidy. Jednak se zde da provozovat sexualni turistika. Take se tu daji lehce zneuzivat drogy, napriklad konopi a tvrdy alkohol. No a vrcholem vseho budiz, ze zde ziji ti skveli muslimove, kteri kazdeho (byt i vystredniho) cizince a turistu radi prijmou pod svou strechu a pohosti jej. Zkratka zemsky raj to na pohled, co ja tu vlastne jeste delam? :-)

2 0
možnosti
K

kaktusak

4. 7. 2012 23:57
Nejspíš jen plácáte.

Každá armáda by s vámi vyběhla, kdybyste začal vykládat, že uposlechnete jen takový rozkaz, který se vám náhodou bude zamlouvat. Jedině že byste zabíjel ne na rozkaz, ale s chutí a s nadšením, to potom jo.

0 0
možnosti
K

kytt3

4. 7. 2012 22:14
díky za veselou diskusi :)

Jednoduše sladký. VVV8-o;-D

4 0
možnosti
S

sedici

4. 7. 2012 21:28
Chlapce

Ukamenovat nekoho je vetsi problem, nez zmlatit obuskem revizora:))

4 0
možnosti
K

kytt3

4. 7. 2012 22:16
Re: Chlapce

a sirit o druhem pomluvy. Aspon uz mam jasno, co by se mnou udelal. Neukamenoval by me - to druhe, co on zminuje. ;-D Nekamenuje - soulozi! ;-D;-DR^

3 0
možnosti
MR

iluminat

4. 7. 2012 19:56
tak znova Hassane, jestli chcete mluvit o Sudanu

napiste tom SVUJ prispevek a nepiste si voloviny pod blog kam to nepatri, az budete psat o Sudanu tak vam pro zajimavost budu dole prispivat o uzivani cibule v egyptske kuchyni, aby vas trklo ze pod blog se ma psat o prispevku a k veci

4 0
možnosti
G:

Gwendolyn :)

4. 7. 2012 19:43
V Severnim Sudanu vladne saria

http://www.bbc.co.uk/news/world-africa-10871494

"....Jok’s description of Southern Sudan’s punishment for consensual male-to-male sex is not too different from Sharia law in Northern Sudan, which imposes a death penalty on those found guilty of homosexuality."

http://www.rawstory.com/exclusives/maria.htm

2 0
možnosti
VH

http://hassan.blog.idnes.cz/

4. 7. 2012 19:31
TAKŽE NAPOSLED!!!

V Severním Súdánu jsem několik let pobýval, takže to asi musím vědět lépe než nějaký chytrák z Floridy. Bloger Král dnes ve svém článku překročil veškeré hranice lidské slušnosti, když napsal: "Například ze Severního Súdánu, kde vám za homosexualitu useknou hlavu. Nebo vás oběsí."  NE, NENÍ TO PRAVDA!

V Severním Súdánu jsem poznal dokonce i pár homosexuálů. Ano, místní společnost je považuje za prasata, opovrhuje s nimi, po zjištění jejich orientace jsou vyobcováni z komunity a není s nimi jednáno hezky. Nikdo zde však homosexuálům neseká hlavu ani je nevěší!!! To je jen naprosto sprostá propaganda!!!

0 0
možnosti
DS

VyMeTaky

4. 7. 2012 19:36
Re: TAKŽE NAPOSLED!!!

Jasně, stejně tak bourání staveb v Timbuktu je taky hnusná sionistická propaganda.

7 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral