Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přiznám se, že mě vcelku pobavila jedna sarkastická stať z francouzských novin, bude to tak dva roky, co mi přistála kdesi v mailu. Popisovala příliv rumunských Romů do Francie po přijetí Rumunska do EU. V tom se žádné novinky nedozvíme, to je obehraná písnička. Co ovšem stojí za zmínku je kousavá poznámka, že romské rodinné gangy začaly vytlačovat ty arabské a centrálně africké z jejich území. Arabští a afričtí imigranti, váleční uprchlíci z nejchudších zemí světa, se bojí Romů. Nu, přečetl jsem si to s chutí. Na zlepšení nálady doporučuji křižáckou písničku Nu Al Erst, dá se najít na tytubě a nejlépe ji hraje česká skupina Kolovrátek.

1 0
možnosti
JS

Je tam spousta zajímavostí. Třeba to předškolní dítě se super jeans a dudlíkem. Taky ten křik.. nejde jen o hluk ale.. nebyl by to někdo schopný kompletně přepsat do nějakého srozumitelnějšího jazyka?

0 0
možnosti
VK

Ja za celych pet minut porozumel jen dvema slovum

1 0
možnosti
PK

Článek na jednu stranu sice zajímavý, ale to zajímavé už stejně asi každý ví. A zrovna tak si myslím, že iDnes a další noviny informují o situaci "tendenčně", protože stejně ví, že si každý pod tím představí více či méně tu správnou realitu.

S čím ale v článku celkem nesouhlasím, tak to je návrh pozastavit přístup Rumunska a Bulharska do Schengenu kvůli tomu, že tam mají cikány. Vždyť to nejsou žádné "rómské" státy, a ty země za to z valné části nemohou, že tam ty cikány mají, stejně jako mi nemůžeme za ty naše. Prostě tam jsou, stejně jako tady. S tím se nedá nic dělat a trestat nějaký stát v podstatě za to, že v době středověku, kdy to ještě možná šlo, tohle etnikum nevyvraždil, to mi přijde poněkud nefér :-)

0 0
možnosti
JK

Jestli se jim tam cikáni peleší, kradou a znečišťují okolí a oni je nemohou vykopat za hranice, aniž by za to nebyli popotahováni, tak je všechno úplně špatně. Tohle snad ani ti advokáti smradu, bordelu, sprostoty a agresivity nemohou myslet vážně.

1 0
možnosti
Foto

Po shlédnutí klipu jsem si jist, že dáma v modrém - ta zpočátku sedící - má 100% invalidní důchod na komplikace z obesity, po absolvování diskuse jistě i další procenta na poškození hlasivek.

3 0
možnosti
AF

Čtu dobře ????

Napsal jste " dáma "  ?  ;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PM

Čas cca 3:30 - ten kluk má v puse dudlík? Na to už je trochu velkej ne?:-)

2 0
možnosti
AF

To je jen zvyk.

Oni sají doživotně ;-D;-D;-D

7 0
možnosti
AF

Tady je vidět ještě něco .

Když bych chtěla žít trvale v cizí zemi, tak se nemusím nikoho ptát,

žádné úřady , žádné povolení , nic .

Jednoduše tam pojedu a budu tam žít .

U nás je to přece taky tak, Když k nám cestují lidí s žádostí o azyl, a když k nám cestují lidi / konkrétně cikáni / , v podstatě se tady začnou chovat jako doma a taky se nic neděje.

Nikdo je nikdy nekontroluje jak jdou tady dlouho, jak se živí ...??????? To máme tak děravé zákony nebo lhostejnou  policii i vládu ??!

2 0
možnosti
AF

No, to je tedy nářez ;-D

Je pravda, že imigranti = cikáni z Rumumska či Bulharska mají znaky ( ostatně i jako cikáni z Česka ) ,středověkých nájezdníků :

Krádeže, rabování, prostituce, kriminalita všeho druhu,

JENOM NE PRÁCE A SLUŠNÝ ŽIVOT EU

To jsou ty jejich geny a vývojový stupeň ..Možná potrvá ještě tisíce let, než se z nich vyvinou jiní lidé .

Jestliže se jich část dokázala adaptovat, pak je to přímo zázrak přírody .

2 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral