Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
X

x.pavel.x

29. 3. 2012 14:21
Erekce

Tak tomu já už se můžu jen usmívat. Ranní erekce mě už několik let opravdu netrápí:-) Mám teď spíše opačné problémy, pokud si nevezmu Clavin tak o erekci nemůže být ani řeč.

0 0
možnosti
FKL

Karel Kubrt a tchýně

22. 3. 2012 22:44
Dobrý večer

Pane kolego, už napsali o mně článek jiní, ale pro mě i s věnováním, to koukám. A velice děkuji:-). Popisovaný problém mívám po ránu, ale jsa rozvedený, řeším jej po svém;-). Není to ono, věřte mi. Mám alespoň jistotu, že nechytím nějakou nemoc.

Židovský nacionalista nebylo pejorativum. Nacionalista, národovec, vlastenec je ekvivalent téhož.

Tak, a teď ještě to košer jídlo. Kdy mne pozvete?;-D;-)

1 0
možnosti
K

kytt3

22. 3. 2012 18:34
:)

Odpůrcům se nezavděčíte, ani když budete psát o tom onom... :-) A přiznám se, že i mě poněkud zaskočil Váš výběr tématu. Na druhou stranu je to aspoň čtivě napsané. Proč ne. :-)

1 0
možnosti
VK

kral

22. 3. 2012 18:38
Re: :)

Ten vyber byl docela nahodny a spontanni. A ze se nezavdecim? Jeste abych se politicky korektni medvedici xene zavdecoval. To uz bych se pak nad sebou musel vazne zamyslet..;-D

1 0
možnosti
X

xena123

22. 3. 2012 16:32
nikde není psáno

že by židovský, nebo kterýkoliv jiný nacionalista nemohl psát o erekci.

Navíc z vaší věty:"Tento článek vznikl jako pozornost těm, kteří mne označují za židovského nacionalistu a vyčítají mi, že nepíšu o ničem jiném nežli o Židech." přímo vyplývá, že jste ten článek napsal až následně po reakcích diskutérů, abyste jim cosi dokázal. Jinak by pravděpodobně následoval další propagandistický článek.

Takže pozdě panáčku, pozdě.

1 0
možnosti
VK

kral

22. 3. 2012 16:39
Re: nikde není psáno

Vazena damo, jste li vubec dama. Tento clanek nebyl napsan vubec na zaklade reakci vasich ale je takovym pratelskym stouchancem jednomu kolegovi. Ale on asi vi o koho se jedna. Vase reakce mne vubec nezajimaji a jedine co mohu podotknout na vasi adresu v souvislosti s timto clankem je, ze pokud jste opravdu zena, muzete mne kontaktovat na emailu a muzeme spolecne resit problemy o kterych jsem dnes psal. To ale predpoklada ze byste mi behem toho reseni nepredcitala z projevu Klementa nebo Vladimira Iljice, coz u vas asi nehrozi. Takze zase nic.;-D

Mimochodem, setkala jste se uz se slovem legrace?

4 0
možnosti
RB

Tajemný muž

22. 3. 2012 16:09
ale jo

Ale jo, vtipný článek. R^

Ale jsou i jiné způsoby, jak se "zbavit" erekce během pár minut a přitom nemusíte lozit pod studenou vodu. Jen to chce nebýt líný a nebát se manuálních prací... ;-D

Mimochodem, i zadaní tohle občas řeší, např. když má partnerka "své dny" a máte pravdu, budit ji ve tři ráno kvůli tomuhle je ne o zdraví, ale rovnou o život... ;-)

2 0
možnosti
VK

kral

22. 3. 2012 16:18
Re: ale jo

No jo, lenost v tom to je....si predstavte ve tri rano jeste neco delat rukama???

1 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral