Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

To musí být něčí záměr, čím hůř tím líp, a lidé furt ty multikulti pomatence budou volit, a korektní media furt propagovat např.zelené fašisty, kteří se naštěstí do parlamentu nedostali.;-OOno se fakt musí stát něco hodně špatného aby se lidi probudili.

2 0
možnosti
Foto

Karmuji, i když si nejsem tak úplně jistý...která z cest znamená větší napětí a potenciální nebezpečí ...

0 1
možnosti
MP

Slušní a pracovití cizinci at zde žijí a třeba i pracují.. Slušní turisté at k nám jezdí. Host do domu...

2 0
možnosti
MP

Hranice každého státu vždy měli svůj význam. Mimo jiné to byla i určitá ochrana státu před nevítaným hostem.

4 0
možnosti
MP

Tento humanismus k azylantům povede k tomu, že je jen otázkou času, kdy celá Evropa bude volit extrémistické strany. V některých státech se zvyšuje kriminalita těchto azylantů, a to je zatím jen začátek. Zatím se nás to netýká. Zatím...

6 0
možnosti

Jen v případě, že tady zbude dostatek původního obyvatelstva. Vzhledem k natalitě Čechů .... (jak je to jinde nevím) :-/

1 0
možnosti
MM

Většina přistěhovalců v Evropě zde nepobývá na základě udělení azylu. Dostat azyl je docela těžké, zvlášť v Česku. Je nutné dokázat, že je žadatel v zemi původu pronásledován, že mu hrozí nebezpečí. Pro představu - minulý rok dostalo azyl u nás 49 osob vč. novorozeňat! Většina přistěhovalců se sem dostává jako držitelé studentských či pracovních víz., nebo dostanou povolení k přechodnému (a později k trvalému) pobytu za účelem sloučení rodiny, sňatky s Evropany apod. Velké množství jich zde (v Evropě) pobývá pravděpodobně nelegálně. Všichni, kdo se děsí přílivu přistěhovalců k nám, může těšit, že Česko je jednou ze zemí s nejpřísnější přistěhovaleckou a cizineckou politikou vůbec. Získat české občanství je dlouhá a relativně náročná procedura vyžadující úspěšné složení jazykové zkoušky a zkoušky z českých reálií, vč. historie, kultury apod. (dobré zvládnutí domácího jazyka a základní znalosti kultury se zavádí jako podmínka k získání občanství i v dalších evropských zemích).

4 0
možnosti
JC

Jeden z důvodů, proč jsem hlasoval proti vstupu do EU, byla obava, že unijní státy přestanou zvládat příliv necivilisovaných imigrantů ze svých bývalých kolonií a začnou nám je pomocí bruselských direktiv přeposílat k usídlení u nás.

Je vcelku jisté, že důsledkem neochoty českých žen rodit malé Čechy bude příliv cizinců, protože tato země je schopna uživit mnohem víc lidí, než kolik jich zde žije, a základní přírodní zákon živé přírody zní "každá nika musí být zaplněna". Ovšem když už musí být křesťanské slovansko-germánské milieu naší země změněno cizími imigranty, pak bych mohem raději, aby to byli imigranti šikmoocí než ručníkoví.

Rozhoduje-li se dnes o budoucí dělící linii mezi islamisovanou Evropou a sinisovanou Evropou, pak bych rád, aby naše země spadla do té čínsko-vietnamosko-dálněvýchodní kulturní sféry. Když už to teda musí být ;-(.

3 0
možnosti
Foto

N54e43l49a 13P18a88l26o21v67á

23. 11. 2013 9:49

Poprosila bych Vás, pane Chovanče, o vysvětlení Vaší myšlenky: "protože tato země je schopna uživit mnohem víc lidí, než kolik jich zde žije..."

Já mám naopak pocit, že tato země má práci pro málo lidí a k živení je jich moc už teď. Jak bude živit ty, co přijdou a pravděpodobně nebudou pracovat?

Možná nejsem schopná domyslet něco, co víte Vy, ale nic mě nenapadá...

Jak to je?:-)

2 0
možnosti
Foto

Evropa bude podporovat hromadný příliv azylantů, dokud budou socani potřebovat voliče. Takže dokud nás azylanti nesežerou.

3 0
možnosti
SB

Problém azylantů je v podstatě jen jeden: Ve vlastních zemích se množí nezodpovědným způsobem a nezvládají se uživit. A myslí si, že Evropa je bue živit jako Evropany, ale umožní jim život jako v Africe.

Dokud bude v Africe přírůstek obyvatel pokračovat tímto tempem, tak humánní řešení tohoto problému nebude existovat.

12 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral