Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi užitečný článek, díky!R^

0 0
možnosti
MR

co je na tom vzpominani o holokaustu otresne, ze naciste se sice zamerili nejvice na zidy, ale umirali i jini, nejen Polaci. A jeste nejhruznejsi na tom je ze uz nikdo, nebo malokdo, vi ze prvni co vyleteli kominem, jeste pred valkou, byli Nemci, a to utesovani "ja nejsem zid (krestan, ateista) je sebevrazedne. Ale kdo se nechce poucit......

1 0
možnosti
VK

Ano, já to možná neumím přesně popsat ale podstata je v tom, že Židé to nepřipomínají jen proto, že jsme byli sami největší obětí ale proto, aby už nikdy žádná další podobná oběť nevznikla.

0 0
možnosti
MM

Zaujalo mě, že ztišili hlas, když vyjadřovali názor.. Pamatuju si to z počátku 90. let, kdy se lidé teprve učili nahlas říkat to, co si myslí. Teď jsem si s tím ale už pěkně dlouho nesetkal a zní mi to trochu neuvěřitelně. Pokud lidé nic neriskují (např. vyhazov z práce) tak často vůbec neotálejí pěkně od plic říct, co si zrovna myslí. Někdy si naopak říkám, že by bylo lepší, kdyby si to nechali pro sebe. Zrovna nedávno jsem jel po Praze v tramvaji, dobržďovali jsme na tramvajovém ostrůvku, na němž stál nějaký Vietnamec, a jeden inteligent na celou tramvaj zahalekal "za*ranej číňan".

1 0
možnosti
VK

Dobrý den. Víte ono to není tak jednoduché. Pokud se mám možnost setkávat s Čechy, ať už je to kdekoliv, často je u ních patrný jakýsi podivný strach. V USA například šeptají tak, že neslyší ani sami sebe, jen aby nikdo neslyšel že nemluví anglicky. Takže ten strach tu pořád ještě je.

1 0
možnosti
KD

K54a17r68e54l 97D25u26b

3. 6. 2014 12:11

Israelci mají smůlu. Když žije malý vysoce kvalitní národ vedle početného nekvalitního národa, pak jsou války samozřejmostí.

3 0
možnosti
JL

Díky za pohled z vaší strany. Svět se má omlouvat..., řekl ten český turista. Ale Židy zabíjeli Němci, že? Němci (tzv.nacisté) zabíjeli na území SSSR všechny, kdo se jim nevhodně připletli do cesty a chtěli proti nim bojovat, masakrovali - by bylo lepší slovo. Takže Němci by se měli omlouvat a oni se omlouvají...

1 0
možnosti
TJ
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral