Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Barkynson

2. 10. 2011 14:37
Máte pravdu,

a společně se zákazem komunistů, jejich postavením mimo zákon nechť jdou do basy všichni, kteří měli kdy co do činění s nimi.Hehe he he, kolik by asi zůstalo politiků ve svých demokratických stranách?Kolik by zůstalo managerů, ředitelů, náměstků a majitelů firem??

Tohle si již dávno vysvětlili chartáři a komunisté před večerní šaškárnou na Národní třídě, a Vy byste to chtěl dnes bláhově měnit?Pročpak asi bojovník za lidská práva Havel nechtěl nikoho trestat za zločiny na lidech za oněch 40let?

Nejsme jako oni??? he he he, jasně, že né, jsou mnohem mnohem horší...

A jen pro ty co mne neznají, nikdy jsem nebyl nikterak politicky angažován a ani nikdo z mých blízkých příbuzných, naopak...

Ještě dnes vidím slzy mého otce, když po letech šikany burácela Letná a on se těšil jak budou ta zvěrstva potrestána, jak skutečně pravda zvítězí..A??Zvítězila, chamtivost, lačnost, nenávist a korupce.Konečně máme svobodnou zemi, že? he he he he...

0 0
možnosti

komunista a nácek jedno jest

2. 10. 2011 14:50
Re: Máte pravdu?

Smějete se nejenom svému otci, ale i mě. Byl jsem na tom podobně a mrzí mne, že lidi dali před vítězstvím pravdy přednost konzumu. Rv

0 0
možnosti

komunista a nácek jedno jest

2. 10. 2011 13:57
Komunisti porušují zákony, proč jim nepozastavit činnost?

Podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka § 260 (1) Kdo podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.

(2) Odnětím svobody na tři léta až osm let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným podobně účinným způsobem, b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny, nebo c) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu. § 261 Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 260, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

§ 261a Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické nebo komunistické genocidium nebo jiné zločiny nacistů nebo komunistů proti lidskosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta

0 0
možnosti
IJ

bojovnik2

24. 8. 2011 2:32
Pane jo, na vás se ale osud vyřádil.

0 0
možnosti
IJ

bojovnik2

24. 8. 2011 2:31
Pane jp

0 0
možnosti
K

kaktusak

24. 8. 2011 0:09
Proč nezakázat především "demokratické" strany?

V případě komunistů opravdu jde (mimo naprosté většiny toho pozitivního) o krvavou a vražednou minulost. O minulost. Která byla opakovaně samotnými komunisty odsouzena a z které si komunisté vzali ponaučení.

V případě "demokratů" jde o krvavou a vražednou minulost i přítomnost. Obětí bylo daleko víc než v případě komunistů, navíc není ani náznak nějaké sebereflexe. "Demokrati" na svých zvěrstvech vesměs trvají a stále v nich pokračují.

(Grebeníček není stalinista, vždycky stalinistické excesy odsuzoval.)

0 0
možnosti
MZ

K-9

24. 8. 2011 6:15
Re: Proč nezakázat především

ale jdete, porad stejny plan, ukrast, znarodnit, zotrocit

1 0
možnosti
JJ

jinfakt

23. 8. 2011 20:28
kterou ?

tu kterou odstavil husák v 68 a očištěnou vedl do 89 kdy si to ta první vzala zpět?z prvních 200 podpisů charty patřilo asi 170 komoušům.a má pepa nos čistý svědomí? zákaz strany a pro členy zákaz veřejných funkcí měl smysl v r.89-90.

partičky vyčůránků jsou tam kde je moc.u komoušů myslím zůstali zneužití naivkové.oni už prohráli.my bohužel taky.

0 0
možnosti
PJ

Polička

23. 8. 2011 14:43
Dobře napsáno

Ale myslím, že by se mělo stíhat hlásaní všech totalitních ideologií.

1 0
možnosti

rezjir rezjir

23. 8. 2011 20:34
Otázka zní

zda je možné za totalitní ideologii považovat ideologii, která hlásá, že "místo staré buržoazní společnosti s jejími třídami a třídními protiklady nastoupí sdružení, v němž svobodný rozvoj každého je podmínkou svobodného rozvoje všech"..

Vám se libí třídní protiklady?

0 0
možnosti

rezjirrezjir

23. 8. 2011 12:04
Kde a kdy je psáno, že ideologie komunismu vyznává,

"myšlenku, že jedinec je podřízen celku" .

Chci přesné, autoritativní citace.

0 0
možnosti
VK

kral

23. 8. 2011 16:20
Re: Kde a kdy je psáno, že ideologie komunismu vyznává,

sice mne udivuje vase arogance , s jakou svou zadost presentujete ale odpovim Vam...

http://klempera.tripod.com/manifest.htm

Tam je vse a doufam ze je to pro Vas dostatecne autoritativni dokument.

1 0
možnosti
LH

bluem

23. 8. 2011 12:00
Před a po

Zamyslel se někdo nad tím jaká je věkový průměr ve směmovně? myslím si že to bude tak kolem 50 let vysokoškolsky vzdělaných tam bude asi většina. Co z toho plyně, tité lidé museli za kumunistů vystudovat a i pracovat a vystudovat VŠ bez toho aby jste byl ve straně byl sakra oříšek, jako by na tohle všechno naše politické špičky zapoměli. co dělali všichni naši vrcholní politici před rokem 1989, myslím si že při tété otázce by všichni najednou ztratili paměť.

Pokud zakážete KSČM do koho se bude pravice při volbách trefovat a na jaké nebezpečí bude poukazovat to přece nejde 20 let po listopadu 89 se stále vymlouváme na komunismus tak co byste od politiků chtěl.

0 0
možnosti
VS

Astaroth

23. 8. 2011 9:34
KSCM je hraz

Komunisticka strana predstavuje hraz zvlcile pravici, ktera pripravuje cestu zhoubnemu rozbujeni trhu a totalnimu ozebraceni republiky. Proto se tuto hraz snazi pravice strhnout, protoze vi, ze dalsi volby uz nevyhraje.

0 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral