Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dovolím si napsat jednu pravdivou, ale dost neuvěřitelnou historku. S manželkou, s dcerou a jejím přítelem jsme se procházeli u nás měst a bavili jsme se o tom, že  Cikánka čeká pět dětí. Náš rozhovor slyšel cikánský pár. Začali s námi polemizovat. Ten její manžel anebo přítel ve věku asi přes 40 let  nám řekl, že pracuje a celý život pracoval, a že je nemůžeme všechny házet do jednoho pytle. Pak řekl větu, která mě uzemnila. Řekl, že je pravda, že většina Cikánů nepracuje, ale vina proč nedělají je podle jeho slov na vládě a hned to zdůvodnil. Řekl, že když půjde Cikán do práce vydělá si kolem 20 000 tisíc.  Když bude doma, tak dostane podporu 17 000 Kč. V tom případě raději on oželí možnost mít o 3 tisíce víc a raději bude doma.  Řekl, proč nám dáváte tak velké podpory. Rozešli jsme se v klidu a s podáním ruky.  Můžu na závěr říct, že měl pravdu.

17 0
možnosti
TH

Tu podporu ovsem nedostavaji jen cikani. Dostanou ji vsichni, co ji potrebuji. Bez rozdilu.

0 13
možnosti
LS

Demonstrace timhle tim zpusobem nic nevyresi .Vzdyt se to furt opakuje . Akce je hlasena dopredu ,tak ze se policajti se radne pripravi pote nabehnou a striskaji demonstranty ,teda ty  ktere by normalne meli chranit .

13 3
možnosti
JP

"Policie prověřuje i jeho chování a únik videa z městského kamerového systému" - to je asi to hlavní co je přednostně zajímá, aby se to příště nemohlo opakovat. Ne to napadení, ale ten únik - o takovéto důkazy přeci nikdo z papalášů nestojí...

20 2
možnosti
TT

Tak to je dnes přesný, bezvýhradně. R^

16 2
možnosti
MP

Jediné řešení je radikální řešení. Nevyplácet přídavky, nechodí-li děti do školy a neučí-li se. Přídavky vyplácet na mx. tři děti. Zavést sčítací tresty, tj. tři přestupky by byl trestný čin. Řešení mají jen dvě strany- Dělnická strana a Svobodní, nikdo jiný.

16 6
možnosti
IF

Spojovat levičáckou DS a pravičácké Svobodné je vyloženě prasárna ;-€

5 5
možnosti
AT

Na ně není metr, je třeba vzít zákon do svých rukou!

15 5
možnosti
PK

R^ výborně napsaný.

A jelikož v našem městě brali k městské policii i cikány s nižším vzděláním, než bylo požadováno, asi v rámci pozitivní diskriminace (podotýkám, že už je to déle), nijak by mne nepřekvapilo, kdyby onu kameru obsluhoval kamarád agresorů. 

I nedostatečné "švenkování" a přiblížení obrazu by tomu napovídalo.... ale také ho jen mohlo rušit to zběsilé bušení na dveře ;-)

18 4
možnosti
TH

Ja si myslim pravy opak, spis ne-kamarad tech agresoru.

0 12
možnosti
IF

Před časem jsem napsal tento článek:

http://ivofrantisek.blog.idnes.cz/c/326290/Dokument-Zivot-a-smrt-v-Tanvaldu-II-po-shlednuti-a-vydychani.html

Doneslo se mi, že policajti s výtiskem toho článku obcházejí moje známé a ptají se jich, jestli mne znají ;-D Vzhledem k tomu, že mne monitoruje BIS jednak kvůli tomu, že se pohybuji na D-FENS blogu a jednak proto, že jsem členem občanského sdružení LEX (a možná i kvůli o.s. OSBID), tak mne nějací místní poldové nerozhodí. Jak mi napsal D-FENS - to jen nějaké podivné sdružení typu "Člověk v plísni" přečetlo ten článek a podalo občanské oznámení, takže se tím poldové holt nějak musí zabývat. Nejde o nic jiného, než aby se sledovaný objekt dozvěděl, že je o něj zájem a zklidnil se ... no u mne to nějak nepomohlo ;-)

15 5
možnosti
TH

To jsou dost neschopni policajti, ze se musi ptat ve vasem okkoli....;-D

PS: pokud se ovsem vubec ptaji.

0 12
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral