Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

sefanotinur

24. 5. 2012 20:05
Pane autore naučte se psát česky :-)

Neznáte žádného cikána který by zaútočil bezdůvodně? My tady v Břeclavi známe.Dva mí přátelé zažili útok a okradení vlastních dětí, kdy jim  cikání ukradli mobil a peníze. Moje kamarádka dostala popelníkem přes hlavu aby nemohla zasáhnout při vykrádání její kabelky. Nevyřešilo se nic. 

Další známý, byl bezdůvodně napaden a skopán do bezvědomí. Ležel dost dlouho v komatu.

Dva ze tří byli odsouzeni, jeden ze dvou šel na vycházku a už se nevrátil, ale zase, nikdo o tom veřejnost neinformoval.

Mohl bych pokračovat, je toho víc.Takže vaše psaní  je pitomost.

Čau.[>-]

1 0
možnosti
MI

Maxx IV.

24. 5. 2012 20:26
Re: Pane autore naučte se psát česky :-)

v tomto máte asi pravdu. Možná tam je i nějaká gramatická chyba, a co? Nicméně zkuste si to přečíst celé...verze policie vyvolává podobně otázek jako ona verze první...

0 0
možnosti
OK

ducatofil

24. 5. 2012 18:13
Máš recht autore,

je to na film, jenže nikdo ho nenatočí. Rodina zmláceného byli Ukrajinci, takže dostali na výběr buď budou spolupracovat a nebo deportace. Nejdřív udělali z kluka prodavače drog, pak že si to udělal sám, komentáře k technice zranění netřeba, nesmysly jsi popsal přesně.

3 0
možnosti
C

Camino.

24. 5. 2012 18:23
Re: Máš recht autore,

Pripomina mi to silne pripad vietnamske pani, ktera chtela spachat sebevrazdu pod Janouskovymn (doufam, ze jsem nezkomolila jeho jmeno), autem.

0 0
možnosti
MR

iluminat

24. 5. 2012 18:07
vypada to na zastrasovani, od cikanu asi ne

to neni jejich styl. Ne ze by nevyhrozovali, ale nejsou moc sofistikovani. Kdovi co v tom je.

4 0
možnosti
K

kytt3

24. 5. 2012 20:54
Re: vypada to na zastrasovani, od cikanu asi ne

jsem stejného názoru, i když cikány bych z toho nevylučovala.

0 0
možnosti
JIV

ARI_X

24. 5. 2012 17:23
Těžko uvěřit...

Ano, kolik lidí, kromě idealistických multi-kulti, asi uvěří, že kluk předváděl nějaké cviky v osmém patře paneláku, začal padat a přitom se chytil o patro níž, těžce si ublížil, domluvil se v takovém stavu s kamarády na společné lži, přesunul se na jiné místo a pak poslal domů nouzovou sms???

To mohli klidně rovnou tvrdit, že se sám třeba skopal ze schodů...

Tohle je spíš výsledek těžkého zastrašování toho kluka, celé rodiny a těch kamarádů..., ale zastrašování ze strany koho??? Možná toho samého (těch samých), kdo (kteří) teď na tu rodinu chce (chtějí) podávat trestní oznámení...

5 0
možnosti
VK

kral

24. 5. 2012 17:43
Re: Těžko uvěřit...

Nesmysl, Cikani v tom nebyli

0 0
možnosti
VK

kral

24. 5. 2012 17:17
Cele mi to pripomina jeden stary pripad

V lese nasli obeseneho cloveka, s bodnou ranou nozem v srdci. Stanovisko policie bylo, sebevrazda.

6 0
možnosti
N

nudavlese

24. 5. 2012 16:27
k jednotlivym bodom

Asi by bolo najlepsie navstivit ten panelak, skocit na to zabradlie bokom chrbta a skusit s pomocou troch ludi dojst do toho obchodaku. Dovtedy mozte len spekulovat ako bulvar doteraz.

Suhlasim ale v pochybnostiach u chlapcovej prvej verzie. Tiez som neveril, ze by mu nic neukradli( a to aj vtipne sami cikani z Breclavi). A tiez, ze by sa romovia len tak vyparili, to nieje v ich moznostiach. Este som nevidel aby fizli roma po trestnom cine nechytili casom (nasledny sud je uz druha vec).

0 0
možnosti
VK

kral

24. 5. 2012 16:50
Re: k jednotlivym bodom

Ano jsou to spekulace ale ja tvrdim ze tak, jak to presentuje policie je temer nemozne aby se to stalo. A jeste opakuju, vim co to  je zraneni ledvin. Ten kluk nemohl udelat krok.. Ledviny, slezina, jatra, to jsou nejcitlivejsi mista na lidskem tele,  krome toho je velice pravdepodobne, ze nasledkem takto znicene ledviny musel krvacet. Navic po takovem padu by mel asi vyrazeny dech, byl by v soku a aby mel chut vymyslet verze o cikanskych loupeznicich, to je hodne pritazene za vlasy.

3 0
možnosti
MC

greybeard-

24. 5. 2012 15:50
Jenom taková maličkost,

nevíte, proč pan Banga zmizel z VIP blogerů?

2 0
možnosti
VK

kral

24. 5. 2012 16:03
Re: Jenom taková maličkost,

Nevim a je mi to jedno

0 0
možnosti
DH

malý david

24. 5. 2012 15:50
hodně blogerů tvrdí,

že by se měli cikánům omluvit..Ti se ale nikdy za násilnosti na našich lidech neomluvili.Na př. mačetáři,nebo zmlácení Patrika a tak by se dalo pokračovat ještě dost dlouho.

3 0
možnosti
A

akti60

24. 5. 2012 15:03
Tady něco sakra nehraje

Pád z osmého patra do sedmého. I kdyby člověk uvěřil, že se nějak chytl zábradlí a vlezl na ten balkon, byl ten balkon otevřený? A co ti, kteří v tom bytě bydlí? Byli doma a vůbec si nevšimli, že jim někdo chodí po bytě? Nebo nebyli doma a neměli byt zamčený? Možná si ten kluk v předsíni našel rezervní klíče a těmi si odemčel.

7 0
možnosti
MS

nagger

24. 5. 2012 18:24
Re: Tady něco sakra nehraje

A tam už na něj čekali kámoši a cestou dolů vymysleli, co budou říkat. Pak procházkovým krokem došli na místo, kde se to údajně stalo a přivolali pomoc.

2 0
možnosti
DP

Daniel P.

24. 5. 2012 14:38
dobrej článek

Taky je mi to hodně divný. Přidal bych: matka dělá tlumočnici u soudu, z jakýho asi tak jazyka. Pádem ze zábradlí se člověk může hodně zranit, ale ta zranění působí hrany schodů, zábradlí (trubka či zase hrana), plocha podlahy. Tohle vypadá jinak než stopu úderů či kopanců. Na fotkách například vypadal, jako kdyby dostal pěstí na oko, jak by si tohle udělal při pádu.

Ten pád si nedovedu představit a rovněž si nedovedu představit, že by si ten kluk vymýšlel zrovna výmluvu o Cikánech. Pokud to bylo tak, jak teď tvrdí, proč si by lhal tak moc, mohl říct, že spadl, a zalhat o tom důvodu. A i kdyby teda vymýšlel příběh o zmlácení, proč zmiňovat Cikány, čím míň zbytečných detailů, tím jedodušší lhaní.

Další zajímavá věc - kdo je klukův táta a čím se živí.

Můj názor: někdo se rozhodl něco vzkázat jeho rodičům, najal pár gaunerů a poslal je aby kluka zmlátili. Ti gauneři mohli a nemuseli to být degeši. Ale rád bych věděl, kdo je poslal, a proč policie té historce o pádu věří.

5 0
možnosti
VK

kral

24. 5. 2012 14:43
Re: dobrej článek

Ano, tak nejak to vidim i ja. Je mozne ze policie jde po nejake stope a mlzi. Jenze je to hrozne naivni a muze to udelat vice skody nez uzitku. Kazdopadne uz udelalo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral