Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Vím, že něco vím?

26. 8. 2011 21:53
Nehádejte se

které noviny jsou větší bulvár.Tzv.seriózní noviny klamou jen sofistikovanějším způsobem.

0 0
možnosti
Ž

žabiař

23. 8. 2011 9:43
Částečně souhlasím,

ale nemůžete upřít,že na těchto"Listech"diskutuje snad nejvíce lidí.A to je velmi široká základna názorů,která posouvá názorovou rozmanitost do širších vrstev! Každý si může"odfiltrovat" sprosté a jinak nevhodné názory.Jen tak se dá získat jakousi všeobecnou povědomost o problému.A protože chci znát i protichůdné názory,navštěvuji také tyto Listy.:-)

0 0
možnosti
JP

prchz

21. 8. 2011 21:03
Vážený bloger ....

Vážený bloger nepochopil, že "Parlamentní listy" mají s Českým parlamentem společné jen to jedno slovo v názvu. Jinak jde klasický bulvární web a jeho majitelé a provozovatelé se s tím neskrývají. V této zemi totiž klidně můžete provozovat web s tvrdým pornem a dát mu třeba název "Církevní listy".

0 0
možnosti
VK

kral

21. 8. 2011 21:41
Re: Vážený bloger ....

Kdyz si prectete muj clanek cely a nejen jeho prvni vetu, poznate ze bloger to nejen pochopil ale vi to uz davno...

0 0
možnosti
H

horepnik

21. 8. 2011 10:21
Kdo nejjvíc křičí hoří...

Autor v tomto výpracku označuje autory Partlamentních listů za neumětely. Věru, že se projevuje jako žlučovitý grafoman.

0 0
možnosti
PM

pm22

20. 8. 2011 3:08
Prvni veta je blbe.

Jinak uznavam. Ale parlament je zalezitost penez a ne vule ovcanu.

0 0
možnosti
AH

penelope9

19. 8. 2011 21:42
I kritický názor, je-li konstruktivní, může posouvat

Vážený pane, myslím, že byste se měl věnovat spíše své vlastní tvorbě a svému zdokonalování. Na názor - i kritický - máte nárok stejně jako všichni. Nicméně ve vámi zmiňovaném článku - jsou odkazy na dva zdroje, dohady i variantě pouhé fitivní osoby vycházejí z monitoringu tisku. Což běžně dělají i jiná média - toto, na kterém je napsaný váš blog nevyjímaje. Vzhledem k tomu, že je Hedvicek skutečně velmi kontroverzní osoba a cílem bylo seznámit čtenáře alespoň v základu  stím, co se o něm píše, říká, aby to čtenáře donutilo v případě zájmu i po něm se informovat - cíl to splnilo. Aktualizač. moment tam byl jeho aktuální blog. Hezký večer přeje autorka.:-)

0 0
možnosti
KK

rracek

19. 8. 2011 20:01
to píšete jako píárko?

Vše by vypadalo OK, kdyby nebyl ten závěr, který z vás dělá nedůvěryhodnou osobu a tvůrce píárek. Jistě, parlamentni listy jsou drbárna, ale když je zařadíte spolu s Bleskem a Aha k lidovkám, tak jste buď negramotný, nebo zaplacený. Čtu skoro všechno, ale když někdo nazve idnes důvěryhodným tiskem vedle bulvárních lidovek, asi by měl vysvětlit, co za tím je. Je to prvě idnes, která se bulvárním hovadinám ala Bartošová věnuje podobně jako Blesk, beru to jako fakt. když ale někdo právě na stránkách idnes mluví o lidovkách jako o bulváru, tak se musím smát...Rv

0 0
možnosti
VK

kral

19. 8. 2011 20:16
Re: to píšete jako píárko?

To jste mne spatne pochopil..Ja nedelam reklamu Idnesu a moje poznamka byla minena vicemene jako povzdych. Co se tyce Bartosove, mam rozdilny nazor nezli vy, protoze ja registruju prave u Blesku a Lidovek, ze je to pro ne tema cislo jedna...Ale samozrejme se mohu mylit. Ony ty platky vypadaji casto jako psane prez kopirak. Navic Lidovky i Idnes maji stejneho majitele takze je to nula k nule. Kazdopadne kdyz mam srovnavat tak Lidovky jsou oproti Idnesu naprosta tragedie. A verte mi ze nedelam reklamu vubec nikomu. Nemam proc.

0 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral