Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Zatim se povazuje za 44. Snazi se vsak byt dvojnasobny a pak bude vidno, co je skutecne zac.

0 0
možnosti
PS

Opět vám dám karmu, každé slovo vašeho článku podepisuji R^... víte pane Králi, vy když píšete věcně a bez zbytečného patosu (např. atentát na izraelské turisty v Bulharsku - to se totiž děje na celém světě bohužel téměř denně a nejen židům ... a pár dalších článků) tak dokážete přesně popsat jádro pudla a je radost vaše články číst ... např. o událostech v Gaze jste psal opravdu věcně s přesným popisem agresora (Hamas) a bránícího se (Izrael) ... Hassan je odstrašující příklad toho co se v Evropě (a nejen tam) v současné době děje a my nesmíme dovolit (v zájmu přežití křesťanské Evropy) aby došlo k postupné islamizaci a zničení všeho toho dobrého co tato část světa lidem poskytla, poskytuje a pokud se ubráníme ještě poskytovat bude ... :-)

1 0
možnosti
VK

A tim jste chtela rict co?

2 1
možnosti
PK

P88e51t38r 33K59u38č67e26r52a

3. 12. 2012 17:35

Muze bejt treba 100x proti hakacum, ale pokud uznava stejne hodnoty, tak je to porad jedna a ta sama sorta.

1 2
možnosti
PJ

P25e49t14r 98J20a11n18s33k56y

3. 12. 2012 16:11

nevim nakolik je landa nacek ale jeho myslenky me minuly.. podle pani zmicikove budu negativni element.. patrne hodny vyhubeni

2 1
možnosti
Foto

Já nikoho nehubím, pane Jansky, každý máme svůj názor :-) Klid a mír ve mně i ve VásV

2 1
možnosti
Foto

Skvělý článek :-) Děkuji R^

Pro negativní elementy: 44 jsou dvě runy SIGEL - seberealizace. Vybízí nás k uvědomení naší skutečné podstaty. Tato runa je rovněž runou neobvyklé síly. Zpřístupňuje kontakt se zdrojem životní energie. Sděluje, že ne my produkujeme energii, ale energie působí skrze nás. Že ne my milujeme, ale že Láska miluje skrze nás. Význam: Náklonnost múz, světlo vynikající inspirace a zdroj kreativity. Vitalita, síla, elán, dostatek životní energie. Zdraví anebo uzdravování a hojení. Poznávání sebe sama, pronikání do světa našeho nejhlubšího nitra. Celistvost. Jasný pohled na jakoukoli problematiku a svět kolem sebe. Vítězství, úspěch, důstojnost, sebeúcta, síla vůle a síla k útoku, naděje, všeobecný zdar. Dosažení cílů, dokončení. Vítězství dobra. Léčivá síla slunce.

3 3
možnosti
Foto

Pár komunistických radních, bývalí politruci PS. Že se nad tím nikdo moc nerozčiluje?

3 1
možnosti
MH

Díky autore, moc hezky napsáno... váš blog společně s tím, co napsal pan Hoch je na toto téma to nejlepší a nejobjektivnější, co tu bylo uvedeno... Moc mě těší, že tu existují lidé, kteří dokáží být protiváhou extrémistům, jako je pan Hassan... R^

5 3
možnosti
PT

P12e45t65r 81T76o60m59e29k

3. 12. 2012 11:26

Tak se tu vy landomilci mějte pěkně. Užijte si to tady.

4 12
možnosti
BT

napsal jste to dobře, můj názor je že Landa není nácek v tom pravém slova smyslu jeho výroky, chování,texty jedou jakoby po paralelní koleji vedle nácků, jistě to myslí dobře a jeho cíle ohledně společnosti jsou někdy dokonce chvályhodné ale (vždy je tu nějaké ale) lze svěřil byste lidem typu Landa výkonou moc?

11 0
možnosti
MK

Řekl bych, že je hlavně svéráz. A víc bych za tím nehledal. Ostatně, z určitého pohledu, je nácek každý. Stačí, aby nějaký multikulti humanitární aktivista začal přemýšlet nad denními rituály každého z nás. ;-)

10 4
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral