Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem v práci a vždy, když jsem se na to video začal dívat, tak přišel nějaký host. Ale na začátku toho videa byla na rohu obrazu jakási dvojice, zdálo se, že se muž a žena hádají. To byli oni napadení?

A pokud jde o vazbu, tak platí tři základní kritéria. Řeknu je svými slovy: 

1. Pokračování ve zločinech

2. Ukecávání spolupachatelů

3. Úprk

A je POUZE NA SOUDU toto vyhodnotit a vazbu uvalit nebo ne. Před pár lety, v případu Aničky soudce neuvalil vazbu na vraha Tomka, protože policisté připravili žádost nedbale a vraždu vůbec nezmínili. Teprve napodruhé se to zadařilo a hned se jim tam oběsil.

1 26
možnosti
PK

Hermánku vy jste marný, proč do toho musíte hned tahat vraha a sebevraha Tomka??

U těchto lidí na videu, i dle vyjádření policie a sociálky, hrozí bod jedna - pokračování v trestné činnosti.

A protože vidíte čím dál tím hůř, tak vám začátek videa přeložím- manželé odcházejí z místa prvotního konfliktu, cikáni za nimi řvou nadávky a manželka se tudíž velice snaží udržet manžela tak, aby se do uřvaného cikána, kterému šlo evidentně přesně jen o to, aby vyvolal konflikt, nepustil. 

Dále je tam vidět, že když na jejího manžela nastoupili dva útočníci, z toho jeden s dlouhou větví, běžela pro policajta, když se vrátila, aby manželovi alespoň sama pomohla, dostala naloženo i ona.

Ještě o něčem chcete polemizovat? Ale omezte se na to, co jste se dočetl, nebo viděl na videu, nepleťte do toho nesmyslně nesouvisející kauzy.

24 1
možnosti
RK

Není Vám něco divné ? V této chvíli v ČR není politik a ani jiná síla, sdružení či něco podobného, kdo by chtěl problém s cikány a jinými nepřizpůsobivými  řešit ? V podstatě jsme před volbama a na obzoru nic....... diskuse o cikánech zejí spíše prázdnotou, co se děje ? Kdy se to stane, že napadený bude mít samopal vzor 57 a při takovém napadení útočníky postřílí ? Kdy se stane to, že někdo, kdo bude odsouzený  za střelbu kuší na zloděje se naštve a hromadně povraždí nepřizpůsobivé ? Za které vlády nás stát začne chránit ?

19 0
možnosti
PP

Hamba nám že si necháme srát na hlavu !

23 0
možnosti
IF

Někdy si říkám, že těmi svými provokacemi snad opravdu chtějí dosáhnout stavu, že na ně budeme preventivně útočit my ... :-/

19 1
možnosti
RP

Oni žijou v bláhovým předsudku, že to se nikdy nemůže stát. Před pár dny jsem byl svědkem jak asi 50 kilový cigán vykřikoval na celou hospodu o bílých sviních (ačkoliv tam byl sám). Po chvilce to už můj kamarád nevydržel, chytil ho za krk a začal s ním třepat co si to dovoluje. Normální člověk by sklapnul a byl zticha on naopak ještě zostřil a vyhrožoval. Vůbec si nepřipouštěl, že by mohl být pár ranami zmasakrován. Nakonec jsme radši odešli, protože dát mu jednu ránu tak je po něm. Z tohoto incidentu jsem nabyl dojmu, že cigáni si všeobecně vůbec nepřipouští, že by jim mohlo být ublíženo a jsou si strašně jistí sami sebou a svým chováním. Pak to ovšem někdy vede k incidentům viz Tanvald. :-/

12 1
možnosti
LS

L11i87b89o18r 14S92y98n86e36k

27. 5. 2013 20:29

Mít u sebe v takovémto okamžiku zbraň, ani na vteřinu neváhám a střílím.

20 0
možnosti
IF

Proto tu zbraň nosím i když je to mnohdy velice nepohodlné, to není paranoia, to jsou bohužel osobní zkušenosti ;-(

Ostatně otázku, zda v tomto případě je použití zbraně v pořádku, jsem položil panu Bangovi, bohužel mi neodpověděl :-/

16 2
možnosti
IF

Také mne překvapilo, že to na Romee vůbec zveřejnili, ale na druhou stranu tam tak trochu podprahově zpochybňují, že se jednalo o cikány i přes to, že to na tom záznamu je zcela evidentní ...

14 1
možnosti
AT

Věznice by byla, kdyby útočící byli gádžové. Opravdu nezbude než vyhlásit válečný stav, protože se spavedlnosti nedočkáme.

20 0
možnosti
ZS

Záběry na videu jsou otřesné, rozhodnutí soudce nepochopitelné. Ještě mi tu chybí komentář pana Kováče, třeba o tom, že není pravdou, že by Cikáni útočili jako skupina.

23 0
možnosti
IF

Kováč si teď líže rány z toho, jak jsme ho vykostili argumenty pod jeho vlastním článkem ;-)

15 2
možnosti
MM

Karma. Vidíte že nevadí, že skoro v jednu chvíli píšeme na stejné téma. A ani jeden z nás černobíle. A to je pozitivní. Brutalita útoku je úděsná. Ale alarmující je po takovém útoku absence vazby jak píšete, i reakce radnice v Duchcově, jak poukazuji já. A tak výkonná moc místo toho, aby se alespoň pokusila situaci řešit, paradoxně tu rasovou nesnášenlivost sama vytváří. Nejsem sice tak emotivní jako Francouzi, kde roky z tohoto důvodu dochází k bitkám, ale zase nejsme tak chladní jako Švédové, kde hoří auta. I když je rodilí Švédové nezapalují. Je jen otázkou rčasu, kdy k něčemu podobnému dojde u nás. Je jen otázkou času, kdy do podobné ulice vlétne padesát nácků s basebalovými pálkami. Jenže viníkem nebudou ti náckové a paradoxně ani ti Cikáni. Tahle vláda plácá stejně jako předchozí o boji proti korupci a přitom vymýšlí nesmyslné zakázky, aby bylo z čeho krást. A stejně tak přistupuje k cikánské otázce. A když přijde k lámání chleba, radnice se zachová rasističtěji, než postižení lidé. Sama tu nenávist podněcuje. Pak se ale lidem nemůže divit, že jim dochází trpělivost.

19 0
možnosti
JP

To je výsledek práce našich politiků a jejich dobře placených "humanistických" vyžírků: je potřeba to nějak udržet čtyři roky a potom ať se s tím zase mordují jiní...

16 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral