Diskuse

Na zdraví?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G:

Gwendolyn :)

14. 9. 2012 0:20
Ted se ukaze, jak je na tom Cesko

Odhali puvod a viniky? Nebo se to nekam odlozi ad acta? Terorismus bych za tim nehledala, spis chamtivost nekoho. Otazka je koho

1 0
možnosti
VK

kral

14. 9. 2012 1:57
Re: Ted se ukaze, jak je na tom Cesko

Tož vítajte zpátky z dovolené. Anebo jen procházíte? Ja myslím že terorismus v tom nebude ale je třeba s tím počítat. Každopádně, dnešní novinky mne nijak nenadchly. Už je údajně 19 mrtvých a policisté chytili jen nějaké překupníky v nějaké garáži. Nějak si neumím představit, jak ten kšeft probíhá? To jím ty kanystry dovežl poštovní holub nebo co? Ale nechci policii křivdit. Asi tam vládne mafie jako hrom, protože jinak to není možné.

0 0
možnosti
J

JanHap

13. 9. 2012 17:14
Přečtěte si článek

paní Lorencové (redaktorka čt) http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/jana-lorencova.php?itemid=17492 a hned Vám bude jasné, že se nic nevyšetří. Kdyby vláda měla zájem, tak černý trh s alkoholem nenechá tak moc rozbujet.

0 0
možnosti
G

Gašpo_3

13. 9. 2012 11:50
No, ponúka sa ešte jedno logické vysvetlenie

a síce o rebríček vyššie.

Vysvetlenie že niekto omylom zamiešal do pančovaného alkoholu methanol znie síce logicky, ale to by distribúcia nemala až tak veľký rozptyl a šlo by asi len o liehovinu jednej falošnej značky.

Podľa mňa mohla nastať táto zámena už u dodavateľa liehu. Skupiny vyrábajúce pančovaný alkohol musia lieh od niekoho kupovať. Ak kúpia sudy, tak ich použijú a nikto sa neobťažuje testom. Mohol to byť celý kamión, napechovaný methanolom, ktorého obsah sa rozviezol do všetkých možných kútov a bol zamiešaný do flašiek všelijakých značiek, ktoré možno ešte len čakajú niekde v skladoch. V takom prípade to bude obrovský problém.

Terorizmus by som za tým nehľadal.

3 0
možnosti
Y

ynot

13. 9. 2012 11:43
nejenom

že nemají viníka, ale oficiální výstupy policie pro media jsou nechutně impotentní

1 0
možnosti
L

lesicatko

13. 9. 2012 11:18
Kvalitní alkohol hoří modře :)

"Rozpoznání methanolu

Orientačně ho bezpečně nelze odlišit ani podle barvy plamene. [2] Líh v běžném alkoholu (tj. ethanol) má po zapálení rovněž jako methanol modrou barvu plamene. [3][4] U methanolu se někdy uvádí průhlednost plamene. [5] [6] Barvu plamene při hoření ethanolu i methanolu mohou ovlivnit přítomné příměsi, např. stopové množství "všudepřítomného" sodíku zbarvuje plamen oranžově. [7] Není tedy výjimkou, že při zapálení alkoholů pozorujeme modro-oranžový plamen. Tuto zkoušku proto nelze v žádném případě doporučit jako ujištění před konzumací alkoholických nápojů neznámého nebo pochybného původu."

http://cs.wikipedia.org/wiki/Methanol

1 0
možnosti
VK

kral

13. 9. 2012 14:54
Re: Kvalitní alkohol hoří modře :)

No vidite, a prave toto doporuceni vyslo pred par dny z ust "odborniku". Takze co  k tomu dodat vice?

0 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral