Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..hmmm...tak na "publicistiku" v podání paní jílkové...se dlouhodobě jaksi necítím dostatečně psychicky vykarosován.....

0 0
možnosti

M62i12l29a10n 67R63a58d84e13k

20. 9. 2013 18:12

tak jsem se pres internet na to mrknul, vynecham cikanskou otazku, uz tu je dost prispevku, ale objevuje se tam invalidni duchodkyne Jana Serkova, nevpada na cikanku, stoji, hybe se a mluvi. Jak sakra se v Cesku vybiraji lide na invalidni duchod?!?!?!?

Kdyz podle vseho ji nic nechybi aby mohla pracovat?!?!?!??

4 2
možnosti

Pane Radku, nezlobte se ale vas dotaz je hodne ale hodne hloupy. Myslite si, ze invalidni duchodce muze byt pouze clovek na invalidnim vozicku? Mate vubec predstavu, kolik je ruznych chorob, ktere vam mohou zabranit v plnohodnotnem zivote a onen invalidni duchod vam prinest? Podle ceho jste usoudil, ze pani Serkove nic nechybi. Jste snad jasnovidec? Prominte ale nelidskost vaseho komentare mne u vas opravdu zarazila.

2 2
možnosti
Foto

vydržel jsem jenom chvíli, ale pocity mám z toho stejné jako autor.

Lidé, jako pan Šimáček z nás nakonec ty rasisty udělají.

5 0
možnosti

V našich městských novinách jsem si přečetla, kdo dostane tento měsíc nějaké peníze z rozpočtu, je tam nějaký romský spolek a dostanou 10.000 na kulturní romský taneční večer.

To máme fakt tolik zbytečných peněz? Není ani na opravy silnic a sponzorují se tance. Kdyby těch 10.000 šlo aspon na povinnou přednášku pro nezaměstnané nebo pobírače dávek v hmotné nouzi typu: Proč je nutné plnit povinnosti. Nebo: Proč se odpadky nevyhazují v okolí. Nebo: Proč je nebezpečné krást kolejnice.

Ale ne, ono se bude zadara tancovat (a zase mi chybí blicí smajlík, jsem znechucená).

Ostatně většina neziskovek se věnuje takovým kravinám jako je podpora jejich tanců. Proč tedy za ty peníze nepořádají ty povinné přednášky, z toho by si cikáni aspon mohli něco odnést, když by se jim to vtloukalo do hlavy každý týden místo tanečků.

6 0
možnosti
Foto

ČT prokázala cikánům medvědí službu.Po tomto pořadu se ještě více zvednou emoce.O diskutujících cikánech není nutno dále hovořit,ale co předváděl Šimáček je silné kafe,omlouvat cikány za vybydlené paneláky je vrchol.Paní starostku nenechala Jílková vůbec mluvit.Cikáni ve studiu všichni pracovali a cítí se ublíženecky.Jen několik čísel-cikánů je asi 300 000 což je zhruba 3%,ale z celkového počtu vězňů tvoří cikání 75%[>-]

9 0
možnosti

Děkuji za Váš rozbor. Po jeho přečtení nelituji, že jsem odolal ten pořad shlédnout. Až zas tak moc nízký tlak nemám a mohlo by mne u toho i trefit :-/

9 0
možnosti

Myslím si, že největší problém cikánů je právě to, že si odmítají přiznat pravdu. A tou je to, že je mezi nimi extra vysoké procento kriminálníků a lidí, kteří změnu nechtějí, protože jim vyhovuje to, jak žijí.

Když už musí být tolik neziskovek, které sají peníze z rozpočtu šíleným způsobem. Kdy jejich výsledky ani v 1% nevyváží náklady. Tak at se tedy neziskovky snaží, ale cikánům je třeba v první řadě nacpat do hlavy, tak aby to pochopili, což uznávám, je těžké, že kromě dávek a pomoci neziskovek si musí v 1. řadě plnit povinnosti. 

Oni někoho zmlátí mačetami, ale zeptejte se jich, jestli si myslí, že to bylo špatné - nemyslí si to, většina vám odpoví, že tento čin schvalují, protože češi jsou zlí.

Neziskovky je nesmí pořád omlouvat, když se jim źa naše peníze věnují, hlavně at taky píší o problémech a řeší problémy, protože problémy se nesmí zametat. Romové si pak myslí, že se vlastně nic neděje, když kradou, ruší noční klid, tyranizují lidi v okolí, když od nikoho pak neslyší, že je to špatně. To se musí naučit především, že některé věci se prostě nedělají (nekrade se, nehulákají se na procházející nadávky, nechčije se kolem domů, nekrade se), jiné je naopak nutné činit (vyhazovat odpadky ne na zem či z okna, ale dojít s nimi těch pár kroků až do popelnice).

Proč je tohle ti lidé z neziskovek neučí? To jsou samé poradny zdarma, romské kulturní večery zdarma, ale hlavně by je měli naučit, že kromě práv mají i povinnost

7 0
možnosti

J19a39n 88F53r14o26l29í92k

20. 9. 2013 13:06

Starosta Zastávky u Brna je RNDr. Petr Pospíšil autore. Jinak jsem si ze zvědavosti článek přečetl a jen se utvrdil, že tyto kotelnické pořady jsou úplně o ničem. Nechápu co dělají na veřejnoprávní televizi. Když měl Dvořák odvahu vykopnout šišlu, mohl by se už konečně vzmužit a zrušit ten příšerný pořad jemuž konkurují snad Vyhulení.

9 0
možnosti

Dekuju za upozorneni a znovu se omlouvam ze jsem jmeno pana RNDr. Petra Pospisila nebyl schopen si zapamatovat. To nic nemeni na faktu, ze si jej za jeho nazory vazim.

3 0
možnosti

Já jsem to neviděla, ale poslední dobou je zřejmé, že CT dostala nějaký příkaz shora, protože o cikánech informuje lživě. To už se raději dívám na Novu, kde si sem tam dovolí i pravdivou reportáž, než na očividně někým manipulovanou CT.

7 0
možnosti

Bezvadný článek, který tu už byl zapotřebí R^

Vždy jsem si p. Jílkové nesmírně vážila, ale už dělší dobu také pozoruji,

že v zájmu jakési " falešné objektivity " se dopouští chyb v řízení diskuse .

Velká škoda pro všechny . Nakonec popřad vyzněl nespravedlivě, neobjektivě.

Cikáni opravdu diskutovat neumí. Jenom tehdy, když jim jdou média " na ruku " .

Nevím, jestli má p.Jílková díky cenzuře nařízeno vést debatu tak špatně ..... Zavání to tím .

7 1
možnosti

;-D JÍLKOVÁ JE SATORIE , KTERÁ NEMÁ VE VEŘEJNÉ TELEVIZI CO DĚLAT :-/

3 2
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral