Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MW

multi kulti to není dobré řešení lidé mají zůstat doma  a tam si dělat ráj a né inde dělat bordel.

0 0
možnosti
MR

M75i49l26a29n 69R60a56d57e73k

5. 11. 2013 19:05

ale jak na to Cesko pujde s inmigraci z Afriky, treba, kdyz za dvojnasobnou vrazdu "hrozi" pachateli (ten strelec ze vcerejska) AZ 15-20 let?!?!?!?!? To si ihned vycihnou a budou delat jak se jim zlibi.

1 0
možnosti
JH

My jsme na naše cigány celkem zvyklí a dokážeme rozklíčovat novinářské šifry, ke kterým jsou, pravděpodobně nuceni. Šok to však musí být pro Skandinávce, pro obyvatele zemí s dlouhodobě nejmenší zločinností na světě, které se pomalu přesouvají na opačný pól. Jaká  je norská, švédská nebo dánská novinářská rétorika, nevím, ale silně mne překvapuje, že občané proti tomu nedělají vůbec nic. Může být, že je výslovně zakázáno aby se ostatní, rovnoprávní občané EU o tom dozvěděli.

1 0
možnosti
MP

Dnes je ve zprávách, že česká rodina ošidila Anglii o miliony. Podíval jsem se blíž a ono šlo o cikány. Tak to je ta česká rodina ?!? ?!

15 0
možnosti

No ale slovo "rodina" už je samo o sobě indicie, často se používá v souvislosti s Romy.

6 0
možnosti
MK

Je to jen otázka menšího zla. Tedy - co napáchá menší škodu. Když v popisu pachatele neuvedu, že se jedná o Roma, šance vypátrat pachatele je v podstatě stejná, jako když to uvedu. Jediné, co by mohlo opravdu pomoci by byla přímo fotografie, videozáznam nebo přesný popis, včetně nějakých důležitých a signifikantních detailů jako je například tetování, koktání, kulhání, bradavice - prostě cokoliv, co může pomoct najít jehlu v kupce sena. Racionální důvody pro zveřejnění samotného etnického původu zločinců tedy většinou nejsou relevantní - nepomáhají. Samozřejmě - pokud nebude třeba mezi eskymáky pachatelem černoch. Nebo snad slýcháte v popisu pachatele věty jako "vysoký běloch"?  Ale na druhou stranu - když uvedete, že pachatelem byl Rom (jak často to lze jednoznačně určit?), můžete způsobit eskalaci rasového napětí v dané oblasti i rasismu celkově. A že by byl rasismus pozitivní, o tom asi diskutovat nechcete. A i kdyby jste chtěl - zkušenosti jsou jednoznačné - nikdy k ničemu pozitivnímu nevedl, nikdy žádný problém nevyřešil. Tedy - pokud neberete v úvahu tzv. "konečné řešení". Závěr - takové zveřejnění etnického původu samo o sobě téměř nikdy nemůže vést k dopadení pachatele, nemá tedy žádný pozitivní význam, většinou spíše naopak.

2 5
možnosti
MP

„Ale na druhou stranu - když uvedete, že pachatelem byl Rom (jak často to lze jednoznačně určit?), můžete způsobit eskalaci rasového napětí v dané oblasti i rasismu celkově.“ – nejsem si jistý, respektive  když není uvedeno, že šlo o Cikána, a pak se ukáže, že to Cikán byl, mnozí z nás to vyhodnotí jako cenzuru z moci „politické korektnosti“ a jestli něco způsobuje eskalaci rasového napětí, tak tohle zcela určitě.

9 0
možnosti
JH

J69a64n 86H78l87e71d81í15k

5. 11. 2013 12:49

kdyby se zveřejňoval zkrácený životopis zločinců, zlodějů, násilníků--- pak by těmi fakty byla potvrzena rasová teorie, která lidské rasy--kmeny - hodnotí na vědeckých základech, což liberální tzv. demokraté už předem odsuzují. Liberální demokraté rozšiřují totální nesmysly a pohádky, bohužel, za pomocí svaté Bible, která nečiní rozdílů mezi lidmi, což nahrává a fandí právě těm zločincům. Nezveřejnění národnosti je urážkou národa a státu

4 2
možnosti

rasa nebo prostredi (hlaven vychova)?

Ne ze by meli vsechny rasy stattisticky stejne predpoklady, ale v oblasti etiky sazim spis na tu vychovu, nez na rasu.

1 1
možnosti
MP

Pokud hodně cizinců v nějakém státě dělá vysokou kriminalitu, je nutné to zveřejnovat, at jde o cikány u nás nebo o Turky v Německu!!! Lidem se nesmí tajit, že přistěhovalci dělají víc kriminality než domorodci!!! Platí pro každý stát!!!

19 1
možnosti
PK

Vážený kolego, souhlasím s Vaším názorem, ale bojím se tak trochu i dalšího extrému... že se vše bude svádět na..... (doplňte dle své úvahy) a následných excesů ze stran našich extrémistů... Dovedl bych si ale představit, že v případě spáchání jakéhokoliv trestného činu by pachatel byl potrestán, po té vyhoštěn a s ním i jeho rodina bez jakékoliv naděje na návrat. Možná se mýlím, ale domnívám se, že v mnoha případech šlo o následek výchovy (či nevýchovy) v rodině... Přiznávám se, že bych nezáviděl politikům, kteří by takovýto zákon u nás chtěli prosadit... už jen ta "masáž" od našich zastánců multikultury by byla hrozná a co se týče EU, to raději pomlčím...

6 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral