Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bylo to na Krymu a všichni jásali…… opravdu všichni jásali? Nebo se jednalo o pár užitečných lidí pro propagandu a zdůvodnění vojenského zásahu ze strany Ruska.  Jaký zájem na spojení s Ruskem mají Tataři původní obyvatelé Krymu a další národnosti, které tam žijí a třeba i další Rusové.  Stejně tak ne všichni sudetští Němci volali Heim ins reich. Sudety byly vždy naše území, kam na pozvání přišli Němci, protože se jednalo o území, které nebylo obydlené a hospodářsky využité, ale Krym byl Ruský jenom krátkou historickou dobu a původní obyvatelé Tataři a Řekové byli vystěhování a na jejich místo byli nastěhováni Rusové. Ta historie není tam jednoduchá.

0 0
možnosti
Foto

I74v37o 82C40i34l26i77c63h

7. 3. 2014 12:13

Tataři tam vpadli v roce 1243 a prodávali netatarské (tzn. nejen Ruské, ale třeba i Ukrajinské, Polské a Běloruské) obyvatelstvo celého okolí do otroctví ... podle Vaší logiky tam vlastně mají právo žít jen a pouze příslušníci divokého kmene Taurů, kteří tam žili jako zcela první, protože všichni ostatní odtud již někoho vyhnali ;-)

0 0
možnosti

Pokud jedni něco dělají, tak ti druzí musejí dělat totéž. Říká se tomu konkorence. Pokud jedno družstvo přejde z týdenního tréninku na denní dvoufázový, tak vám nic nezbyde než udělat totéž, pokud chcete vyhrávat. Bohužel.

Něco jiného je, že právě teď to ti Rusové dělají špatně. Velmi špatně. Měla být alespoň formálně vyhlášena nezávilost Krymu a teprve po jejím uznání alespoń některými státy mohlo být připravováno jeho spojení s Ruskem.

0 0
možnosti
RC

proč se neozývali doposud ? ... protože si spokojeně žili v jakési k Moskvě přidružené oblasti a nic nenasvědčovalo žádnou změnu tohoto vyhovujícího stavu - z toho klidu je probrala až revoluce na Majdanu, když to nějací nacionalističtí chytráci navíc podpořili zrušením jazykového zákona, nelze se jejich reakci z mého pohledu divit ... neříkám OBHAJUJI , říkám CHÁPU

2 0
možnosti
JC

A my bychom se mezi Azbuky vůbec neměli plést. Stejně jejich sporům nerozumíme, tak co se do toho budeme míchat.

0 2
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral