Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

29. 2. 2012 6:22
No, já nevím pane Králi, kdyby to hodnotil někdo nezaujatý

Já se třeba již pátým rokem potýkám s jistým Hejnou. Ale nedovolil bych si o něm říci, že je synonymem hlouposti. Prostě má diametrálně odlišné názory a chová se agresivně. Vy jste se též choval agresivně. Nejprve vůči mně, což ještě lze pochopit, a pak jste zde na tomto blogu asi půl roku zveřejňoval ty nejpitomější útoky na blog LN, jaké jsem kdy četl.

Samozřejmě, že každý má svůj světonázor, ale jak vidíte, toto Vaše veledílo nepřišel podpořit ani jeden "normální" čtenář, což je tedy docela důvod k zamyšlení.

A nepište prosím Kdo???, když ten dotyčný, jakýsi Lindovský (už jsme si vzpomněl) tvrdí, že má s Vámi nejen společné názory, ale i bydliště a snad i IP adresu. A Vy ho neznáte? No tak potom jeden z Vás kecá nebo prostě žádný Lindovský vůbec neexistuje. Což netvrdím já, ale jiní, kteří Vás prokoukli a mají z toho bžundu.

No vida, Lindovský už z BB LN vyšuměl. Takže ho buď vyhodili nebo jste svého dvojníka zrušil, bylo to moc průhledné, že? A mnoho úspěchů ve Vašem fantazírování

0 0
možnosti
VK

kral

28. 2. 2012 21:07
Kdo??

No když to nevíte rád vám to prozradím. Jedině vy pane Hermánku jste synonymem hlouposti a pitomosti jak na tomto blogu, tak i v minulost v lidovkách. A nejsmutnější na tom je, že sám sebe považujete skoro za mudrce. Já vám to nezazlívám. Je to holt osud stárnoucích bonvivánů, že se pokouší vší silou uchovat něco z dávných let. Někdy to ale působí trapně.

0 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

28. 2. 2012 20:06
Nudíte se? Kupte si medvídka mývala nebo

si obstarejte takovou babu, jakou máte v záhlaví blogu. Mimochodem, je velmi podobná té, co má ten Váš dvojník na blogu LN. Ale Vy to určitě nejste, že? Kdo jen by si takovou pitomost mohl jen pomyslet, že?

0 0
možnosti
VK

kral

28. 2. 2012 19:18
Ja se nerad chlubim

Ono taky neni proc. Ja pisu pro zabavu a proto ze se nudim. Priznam se, ze ta cisla, ktera vas tolik hreji u srdce ani moc nesleduju. Preju Vam vas uspech a doufam ze si za nej hodne ale opravdu hodne koupite.;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

28. 2. 2012 18:48
O Lacinovi píši jen občas a myslím, že právem

Tak jsem se koukal do administrace a jsou to: Jádro, Havel Klaus Fischer, Evropa, Samet, Cyklisté, Metro, 2xOkamura a 2xLacina. A mezi těmi deseti články jsou karmy: 22.26, 27.97, 28.75, 30,95 a 42.77, což byla titulka. A teď se pochlubte Vy.

0 0
možnosti
VK

kral

28. 2. 2012 17:36
to je prave ten rozdil mezi nama

Ja muzu psat o cemkoliv co mne napadne. Vam uz zustal jen ten Lacina....a nekde v dalce osamely dedek Klaus

0 0
možnosti
JH

George.Camomile.blog.idnes.cz

28. 2. 2012 17:34
Já tedy zírám, pane Králi, čím vším se Vy zabýváte.

Před pár lety to byla "katastrofální" situace na blogu LN a teď zase lejna. No, jo. Vašík vyšuměl, už není atraktivní o něm psát, tak se chytneme h*ven. Nakonec, proč ne? Občas si to dokonce někdo i přečte, že?

0 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral