Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

JIST

4. 9. 2012 15:36
Mě vadí a to dost!

Je to prototyp vyžírky, který to vše dělá jen pro svoji vlastní kapsu. Zákonitě po čase dojde k přesvědčení, že se do té kapsy sype príliš málo (bratru 250.000 měsíčně - pokud beru poslanecký plat, náhrady, hejtmanský plat, prostředky na sebeprezentaci). No a protože pýcha předchází pád, tu ho máme úpícího ve vězení - pardon, ve vazbě.

1 0
možnosti
C

Ctav

3. 9. 2012 13:47
Me vadi (slusne receno ;-)

A vubec nesdilim nazor, ze by neutekl. Chci rict nemam tu jistotu. To proste nikdo nemuze vedet krome neho. Kilometr za Zeleznou rudou uz ho nikdo nezna  Navic on si jiste uvedomuje, co vsechno na nej maji a jak mala sance se z toho vysekat existuje. A souhlasim s rovnosti pred zakonem i v tomto ohledu.  Pochybuju, ze "bezneho" obcana co ma na krku milionove podvody a uniky by pustili.

1 0
možnosti

rezjir rezjir

4. 9. 2012 21:51
Re: Me vadi (slusne receno ;-)

A že nevadilo, že může utéci ředitel Tatry Adams:?

0 0
možnosti
JE

jo.hanna

31. 8. 2012 14:31
Odpověď na Vaši otázku

MNĚ  vadí občan doktor Rath. Žiju ve středočeském kraji, který pan Rath považoval za svou gubernii. Honosíme se největšími dluhy, nejhoršími silnicemi, nejzkorumpovanějším zdravotnictvím . Neznám ve svém okolí jidiného sympatizanta pana Ratha, dokonce  ani mezi  příznivci ČSSD . Chápu, že těžko mohu hodnotit  skutečné nebo domnělé ústrky na panu Rathovi objektivně, ale není mi ho líto.

1 0
možnosti
MK

mašlomcha

31. 8. 2012 11:15
někdy se docela strefím, když vezmu, co mě napadne

jako první. U Vás mě pane autore napadlo, že možná žijete v Izraeli a dále mě napadlo, že možná nějaké ty prachy David Rath uložil u někoho někde tamtéž. Nevím proč mě to napadlo, ale dost často se strefím.

0 0
možnosti
TA

tajny agent

31. 8. 2012 3:49
Ja osobne si myslim, ze vadi te nejvetsi ceske mafii -

ceske pravici, do ktere tak rad ryl.

1 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_chrní_v_trní

31. 8. 2012 11:23
Re: Ja osobne si myslim, ze vadi te nejvetsi ceske mafii -

to je možné.....ale vadí i slušným lidem, kterým se ekluje jeho arogance. Jediné z čeho nemám radost, že jich v base není víc, bez ohledu na stranu......z něho mám ale radost nehoráznou. Arogantnějšího hajzlíka asi neznám. Argument, že byl jen průměrným až podprůměrným zlodějem mě opravdu nepřiměje k soucitu;-D

1 0
možnosti
VK

kral

30. 8. 2012 17:36
Takze zaverem k diskusi

Trochu jsem cekal nejake logicke argumenty, ty ovsem neprisly. Veskera argumentace se tykala, kdyz pominu nesmysly o kradezich, pouze moznosti, ze by David Rath mohl uprchnout. Samozrejme ze muze. Kazdy muze. Je to kazdeho volba. Jenze je na miste uvazit, co by tim ziskal. Shrneme si to. David Rath byl provincni politik, nevelkeho vlivu a rozporuplneho rozhledu. Kdysi byl ve spicce, posledni leta vsak jen paberkoval na chvostu velke politiky. Neni mi znamo ze by David Rath ovladal jazyky, ze by umel neco vice nezli medicinu a i zde existovaly pochybnosti, zvlaste pote, co sam priznal pred lety, ze lhal kdyz ziskal atestaci. Takze, takovy clovek, dejme tomu se spekulativni castkou 100 milionu, ovsem ceskych korun, by mel uprchnout kamsi, kde na nej nedosahne mezinarodni zatykac, ktery by nepochybne byl vydan. Jake by byly jeho moznosti? Snad latinskoamericke zeme jako Bolivie a podobne, ktere prodavaji sve obcanstvi velice lacino....pokracovani...

0 0
možnosti
VK

kral

30. 8. 2012 17:41
Re: Takze zaverem k diskusi

Mozna by mu tech 5 milionu dolaru, po prevedeni na tuto menu stacilo na nejakou zemicku v Karibiku, ale to porad hovorime o prvotni transakci. Dale je nutno zapocist naklady na otevreni ordinace, protoze nicim jinym by se asi zivit nemohl. Takze zaplatit atestace platne pro danou zemi, vybavit ordinaci, coz je treba udelat za sve, protoze uprchlikovi s nejistym statusem nikdo nic nepujci, a hlavne zajistit si pacienty, protoze i za to se mnohde musi platit. To vse o cem jsem dosud psal, doplneno o vydaje na porizeni bydleni, zajisteni skol pro sve deti, protoze bez nich by urcite neodjel, existence pro svou zenu, tak za to vse by zaplatil 4 miliony a milionek dolaru by mu zustal. A s tim by musel opravdu zacinat a hlavne porad mit na pameti, ze nemuze opustit zemi a ze nema jistotu ze se nezmeni pomery a nebude vydan.

Po zhodnoceni toho vseho, navic, doktor Rath neni pitomec, a vi, ze pro zadnou zemi neni zadnou vyhrou, tak si myslim, ze utek je v jeho pripade vyloucen... pokracovani

0 0
možnosti
VK

Vlastimil.Kornas

30. 8. 2012 17:12
A co zákon

že fyzická osoba nesmí mít víc jak 500000 Kč v hotovosti na finanční transakci a musí to jít přes bankovní účet?

Tak platí ten zákon a je vinen,nebo né?

0 0
možnosti
VK

kral

30. 8. 2012 17:17
Re: A co zákon

Nevim jestli neco tak nesmyslneho v Cesku plati ale i pokud ano, nevim co to ma s timto pripadem spolecneho. Nikdo jej za neco podobneho neobvinuje. Nebo snad ano?

0 0
možnosti
P

pitbulek

30. 8. 2012 10:01
rath

souhlasím s výrokem že každý občan má před zákonem svá práva ale jak všichni vidíme a hlavně čteme jsou někteří jedinci si před zákonem rovnější ( chcete příklady tak čtěte denní tisk ) ať už staví v zakázané zoně np Šumava nebo v K. Varech nebo nemejí stavební povolení . V případě občana Ratha je podle mého názoru pravda poněkud někde jinde já osobně si myslím že má zakrýt ještě větší skandál nejmenovaného horolezce který má poněkud jiné kontakty a vlivné přátele a pokud by se rozkryla jeho trstná činnost možná by celá vláda spolu s parlamentem a senátem zasedala v různých věznicích. No nic mě také vadí jak je náš Davídek ufňukanej a pláče že nevidí rodinu atd co maj říkat ostatní vězňové ti taky nevidí své rodiny ale na rozdíl od Ratha se jim nevěnuje náš proslulý inteligentní tisk protože z nich nic nekouká a náklad novin se nezvedne.

0 0
možnosti
Y

yyq

30. 8. 2012 10:16
Re: rath

tak nejak je na tom divne nekolik veci: lidem nevadi porusovani zakladnich lidskych prav ve vlastni zemi, vladnouci hrstka se zda,ze toto objednala, protoze jejich pocinani je davno za hranou unosnosti pro normalni lidi a zase se nic nedeje a  dokonce tato zasterka staci k tichemu protlaceni cirkevnich restituci a dalsimu pravicovemu zvyseni dph, dale vyrazne ozebracujici lidi v podhradi, zatimco oni jsou spokojeni, ze nekdo konecne je za katrem, jedno z jakych duvodu a jestli opravnene?ach jo

1 0
možnosti

Danny boy

30. 8. 2012 10:00
Panuje obecné veselí, že Rath sedí.

To není o veselí. To jen naivové doufají, že se v tom bahně něco hnulo a že se ten rybník konečně začne čistit. A to, že právo měří dvojím metrem snad tady už došlo každému.

1 0
možnosti
P

pidvísek

30. 8. 2012 9:26
David Rath se do všech navážel

všechny kritizoval, na všech něco viděl. Například týden před svým zatčením v PS divoce kritizoval pravicovou vládu, že nebojuje dostatečně s korupcí.... to snad mluví v jeho případě za vše ;-€

0 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral