Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Jsem Islámofob. A co vy, volíte svobodu nebo otroctví?

Tak jsem si nějak za těch 50 let na světě zvykl a líbí se mi, co v mém okolí potkávám. Mám rád usměvavé lidi různých národností. Mám rád veselé barvy.

Mám rád pláže plné dívek a žen, více či méně odhalených. No, raději méně. Samozřejmě mám rád města, kde v ulicích vidím krásně a pohodlně oblečené lidi, kterým mohu pohlédnout do tváří a do očí. To jsou věci, na které jsem si za svůj život zvykl a nerad bych o ně přišel.

Před nedávnem jsem se konečně doškal penzionování. A tak jsem začal pracovat na svém návratu do Evropy. Norsko nebo Island. To se ještě uvidí. A najednou jsem dostal strach, že přiletím na letiště a tam na mne zamračený celník zaskřehotá Allahu Akbar. Znám se, moje odpověď by byla " to hell with your Allah", a moje hlavička by pomocí ostrého meče letěla dolů.

Asi je to zatím předčasná obava ale opravdu jen zatím, protože Islám je nejrychleji rostoucím náboženstvím na světě. Bez ohledu na to, že Islám není náboženství. Islám je politicko filosofická platforma, na bázi náboženství, kde víra v Boha je potlačená na druhé místo. Těm co mi nevěří, doporučuji přečíst si Korán. A hlavně seznámit se s výroky a proklamacemi islámských duchovních. Ti jsou totiž rozhodující a politici jsou jím podřízení. Kdekoliv Islám vládne, je tomu tak. To víte, pohádky tisíce a jedné noci jsou sice krásnou báchorkou ale skutečnost je tragicky jiná. Na celém světě. K Islámu se přidávají lidé, od kterých byste to nečekali. Například Snoopy dogs. Americký takzvaný zpěvák. Nedávno měl krásný projev v nějakém sále, kde hordě nadržených muslimů oznamoval, jakou ctí pro něj je, být jedním z nich. Asi nevěděli kdo to je, jinak by mu tak netleskali. Jenže, problém je někde jinde. V USA je velice populární, u černošského obyvatelstva, konvertovat k Islámu. Oni říkají že je to jakási frustrace z křesťanství. Nevím. Každopádně má tento trend stoupající tendenci. Islámisté jsou velice přesvědčiví a aktivní. Něco jako Jehovisti. Taky na vás vylezou i z toho nejnemožnějšího místa.

A co Evropa? Víme všichni, že je jich tam taky dost. Čím dále tím více. Multikulturní pomatenost slaví úspěch a politicky korektní vlády EU sklízejí, co zasadili. Trh práce je nedostačující a s příchodem přistěhovalců z Afriky je to ještě horší. A ulice velkoměst zažívají to, nač nebyly zvyklé. Pochody hrozivě vypadajících Islámistů, vykřikjících něco o tom, že svoboda a demokracie musí zemřít a že jedině Islám je to pravé. Samozřejmě, mladí, neklidní a naivní multikulti budou hrozit prstíčkama, že jako oni mají právo a že my musíme být tolerantní. Proč? Aaaach, vzdychne mladá aktivistka, a nadzvedne si svoje nulky, " když on ten Ismail je tak krásný a má tak krásné oči". Oooh, zasní a oblízne se mladý aktivista a kousne do pizzy," ta Latiffa je tak nádherná v tom černém hábitu".

Jo, je to krásné, takhle snít, jenže Islám není romantika a tak se může zakrátko mladá aktivistka přesvědčit, že ten její krasavec, má také velice zdatné pěsti kterými jí vysvětli kde je její místo. A aktivista zase než se dostane pod hábit krásné Latiffy bude muset prakticky prokázat svou lásku k prorokovi.

Hlasitě a často se začíná hovořit o možném konci civilizace tak, jak jí známe. Vše tomu nasvědčuje. Tradiční hodnoty, jako je pravda, láska a úcta k životu a vlasti začínají být prázdným pojmem. Kdo chce žít v klidu a míru je označen za rasistu a xenofoba. Požadavek na dodržování kulturních tradic a standartů je nazýván národnostní nesnášenlivostí.

Lidstvo udělalo osudovou chybu. Demokracie je sice hezká věc ale je hodně omezující a lidstvo si zvyklo na pohodlí, že vše za ně zařídí demokraticky zvolení politici. Bojím se ale, že tu rozhodující bitvu, bitvu o svobodu a štěstí svět nezačne zrovna nejlépe. Pokud bych jí měl přirovnat k hokeji, pak si dokonce myslím, že už jsou odehrány dvě třetiny a ta třetí se chystá. Teď je důležité vynutit si alespoň prodloužení a pak je na penalty rozdrtit.

 

 

 

Autor: Václav Král | pátek 1.6.2012 14:00 | karma článku: 31,20 | přečteno: 1687x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

Stále mi nejde do hlavy, proč ten ogar Zemanů v tom rádiu musel mluvit o nějaké dívčí kapele z Ruska. Teda, porozuměl jsem jeho brebentění, i jsem pochopil, že na případu těchto děvčat chtěl ukázat, že báťuška Putinojc nemá problém s politickými oponenty ale s kriminálníky Jenže...

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36 | Přečteno: 1052x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

Zítra se v USA slaví významný den, den veteránu. Je to pocta všem mužům a ženám, kteří nasazovali a nasazují své životy a slouží své vlasti, ať už je tomu tak kdekoliv na světě. Je to chvíle, kdy je čas se zamyslet a poděkovat těm, bez kterých by se životy v různých koutech světa neodvíjely svobodně.

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18 | Přečteno: 649x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Kašlete na Zemana, pomozte paní Michalákové

Už si myslím že toho Zemana je poměrně dost. Řečeno jeho slovy, Zeman sem, Zeman tam...přitom jsou důležitější věci, nežli tento človíček. Nesouměřitelně důležitější problematikou je nyní případ dětí paní Michalákové, které jsou už více než 3 roky zadržovány norskou stranou, bez podstatnějšího zájmu a zásahu českých úřadů. Včetně Miloše Zemana.

6.11.2014 v 11:00 | Karma: 39,62 | Přečteno: 8141x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Zbabělý brutální čin takzvaného palestinského bojovníka

Kolik ještě důkazů bude potřebovat svět, aby pochopil, že Israel má co do činění s nelidskými zrůdami, které, nejenže se neštítí používat vlastní obyvatele jako štíty, dokonce i vlastní děti. Tyto bestie v lidské kůži, ve své nenávisti ke všemu, co je převyšuje, vraždí obyvatele země, která netouží po ničem jiném, nežli po životě v klidu a míru se všemi svými sousedy.

23.10.2014 v 6:12 | Karma: 39,54 | Přečteno: 2063x | Ostatní

Václav Král

Kruh se uzavírá, trestní oznámení bylo podáno

Jak jsem napsal ve svém předchozím článku, po seznámení se s obsahem facebookové stránky citace o h.... jsem se rozhodl podat na její tvůrce trestní oznámení. Toto jsem učinil včera a dnes bych se rád v posledním svém komentáři na toto téma vyjádřil, jak k tomu proč jsem to udělal a k tomu co si o této stránce myslím.

9.10.2014 v 11:00 | Karma: 27,81 | Přečteno: 3660x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

V Turecku zemřela česká zpěvačka Victoria. Zavraždil ji její vlastní manžel

14. června 2024  8:59,  aktualizováno  11:23

Česká zpěvačka Victoria byla zavražděna v Ankaře. Podle tureckého portálu Hürriyet ji zabil její...

„Ukrajinská sebevražda“. Intriky v Kyjevě čím dál víc frustrují Západ

11. června 2024  19:21

Kádrové změny nezmítají jen ruským ministerstvem obrany, rostoucí pozornost vzbuzují i rošády v...

Dar pro Ukrajinu prostřednictvím Čechů vyvolal na Tchaj-wanu bouři

10. června 2024

Premium Dar, který má pomoci Ukrajině s obnovou tamního zdravotnictví, způsobil na Tchaj-wanu politický...

Volby vyhrálo ANO před SPOLU. Stačilo! i Přísaha mají dvě křesla, propadli Piráti

9. června 2024  20:29,  aktualizováno  10.6

Volby do Evropského parlamentu vyhrálo v Česku hnutí ANO. Od voličů získalo 26,14 procenta hlasů,...

Turek: Nejdu rozbít Evropu, potřebuje ale rekonstrukci a velký šok

10. června 2024

Jedním z největších překvapení letošních evropských voleb se stal Filip Turek. Po vyhlášení...

Univerzita Karlova rozporuje závěry vyšetřování střelby. Podá stížnost

17. června 2024  13:18,  aktualizováno  19:37

Karlova univerzita si bude stěžovat na závěry vyšetřování prosincové střelby na filozofické...

STAN vybral adepty na eurokomisaře, vládě navrhuje Nerudovou a Síkelu

17. června 2024  18:30,  aktualizováno  19:26

Hnutí STAN navrhne vládě na eurokomisaře dva kandidáty - zvolenou europoslankyni Danuši Nerudovou a...

Černochová po výbuchu vyloučila sabotáž. Tragická událost, shodují se politici

17. června 2024  18:06,  aktualizováno  19:07

Ministryně obrany Jana Černochová (ODS) vyloučila po výbuchu blíže neurčené munice v Libavé...

RegioJet před nehodou v Pardubicích jel moc rychle a minul dvě návěsti

17. června 2024  18:35,  aktualizováno  18:49

Vlak RegioJetu jel před tragickou nehodou v Pardubicích rychleji, než připouštějí pravidla. Řekl to...

  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral