Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Fanatický sionista, achjo Rv

1 1
možnosti
RP

Všichni sionisti jsou fanatici. Dokonce věří pohádkám o vyvoleném národu.

0 2
možnosti
Foto

V letech 1947- 1948 v Jerusalému použily židovské ozbrojené formace takové teroristické metody při vyhánění arabského obyvatelstva, a to prosím především bohatých Arabů, že navždy vyloučily jenom možnost, aby Jerusalém mohl se někdy legitimně stát hlavním městem Státu Izrael.

Jediným řešením je mezinárodní statut.

2 7
možnosti

Vařila kočička s pejskem dort, stejně jako u autora. Jakou mají souvislost tehdejší události (Vámi dost černobíle podané) se současnou situací?

A mezinárodní status je obrovská hloupost, protože nic takového neexistuje a OSN je jedna z nejzkorumpovanějších organizací, takže ta by ani k ničemu podobnému nebyla vhodná.

1 0
možnosti
Foto

Doporučuji přečíst Jiráska. V některých situacích musí mít každý národ jasno. Čas na intelektuální chápání bude až okolo nebudou nepřátele.

2 2
možnosti

Příliš obecné heslo. Platí stejně dobře pro Hitlera, jako pro Gandího. Bude lepší když lidé myslí, než aby pod tímto heslem tleskali novému Hitlerovi.

1 0
možnosti

Chtěl jsem napsal že závidím lidem kteří mají v tak zamotaných případech jasno. Ale rozmyslel jsem si to. Nezávidím. Protože u těchto lidí trpí kritické myšlení. Těžce.

Já jsem na straně Izraele a přeji si Jerusalem v jejich rukou. Ale také nejsem fanatik abych souhlasil s Vaším dost jednostranným článkem ve kterém mícháte dávnou či nedávnou minulost jak kočička s pejskem.

2 1
možnosti
VK

Tak ja nemam problem byt "fanatikem".

3 1
možnosti
Foto

Jeruzalém je naprosto unikátní město svaté pro tři náboženství. Dnes jsem se začal učit hebrejsky aspoň pozdravit. ŠALOM. Ještě dobře, že se v Izraeli perfektně domluvíte rusky a anglicky. Tři jazyky ovládají už malé děti.

2 1
možnosti
PS

Súhlasím, araby majú Mekku, Mediu, patrí im celí arabský polostrov a majú svoju prítomnosť aj v Jeruzaleme a to na najposvätnejšom mieste židov - skalnom dóme. Židia majú len Jeruzalem, v ktorom a ku ktorému si udržujú historickú kontinuitu, ktorá nemá na svete obdoby.

6 1
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral