Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Cikánskou povahu znám velmi dobře. Ty zkušenosti mně stály dost peněz. Můj typ je, že kdyby zastavili bílou ženskou s volně pobíhajícím psem, tak se to odbyde v klidu. Něco tak prolhanýho a drzýho jako jsou cikáni se hned tak nevidí. Znovu připomínám: to není názor, to je zkušenost.

6 0
možnosti
LH

Je to přesně tak, jak píše pan Král. Prostě je to cigoška, tak sou všichni proti. Mám stejnou zkušenost, kdykoli napíšu něco o Romech, reakce je úplně stejná. Znám spoustu "bílých" asociálů, na které si policie nedovolí...

2 7
možnosti
Foto

V78í38t 57H75a93s67s30a29n

25. 3. 2013 17:43

Rozumný názor.R^

0 10
možnosti
MR

M38i58l83a70n 30R80a40d29e87k

25. 3. 2013 15:29

a jen kontrolni otazka, kdyz Israel napadl "mirumilovne" plavidlo z Turecka, tak to bylo spravne? Ted se za to premier kaje.

4 2
možnosti
VK

Israel zadne mirumilovne plavidlo z Turecka nenapadl a Netanyahu se za to nekaje. Sezente si informace nez o necem zacnete psat.

3 5
možnosti
MR

M56i94l69a35n 54R17a24d19e84k

25. 3. 2013 15:27

vas clanek je zrovna tak tendencni jako nektere o tom samem. Ale pro vas zase ceska policie bude vzdy delat spatne, hlavne kdyz se jedna o cikany, a pro druhe zase naopak. A zadny to neni schopen videt bez emoci. Jak uz jsem vam napsal, kdyz ja jinde, v mem pripade v USA, dnes v Mexiku stouchnu poldu do bricha, koleduji si o maler, pokud me budou chtit pokutovat a ja nemam sebou doklady a nelze dat pokutu panovi XY, tak se bez nadavek budu muset snazit ze situace vypadlovat. Jinak dostanu pres hubu. A nadavat poldum se nevyplaci. Mel Gibson je hvezda, a musel se zpovidat za nadavky. A taky to byl jen prestupek kdyz ho zastavili.

To jen pro prirovnani.

4 1
možnosti
VK

Mel Gibson se nezodpovidal za nadavky policistovi ale za antisemitske vyroky. To je dost podstatny rozdil. Ovsem ja jsem porad presvedcen, ze onen incident se neudal ani v Mexiku ani v USA ale v Ceske republice v Rokycanech. To co pisete je obycejny alibismus. Podle vzorce ze kdyz nekde je to tak, musi to tak byt automaticky vsude, kdyz se mi to hodi. Ja jsem o ceske policii nepsal, psal jsem o mestske policii, coz je take rozdil.

4 5
možnosti
VK

Tato diskuse se vyviji podobne jako ty predchozi o vikendu. Nekteri diskuteri nechteji ani pomyslet, ze by ten straznik mel jednat jinak. Hlavni problem ale vidim v tom, ze neni vubec jasne, jak cely konflikt zacal a tomuto faktu se mnozi sikovne vyhybaji. To oficialni video totiz ten zacatek vubec nezaznamenava. Zacina ve chvili kdy ta zena uz krici. Nikde nevidime to co tu popisuje pan Velky, totiz ze straznici prisli k zene a upozornili ji na prestupek. Jsem si jisty, ze to je prave ten nejdulezitejsi okamzik celeho konfliktu. Nejlepe to zde v diskusi vystihl pan Drasal. Zena byla prilis emotivni, coz ovsem u Cikanu je normalni vec, na kterou straznici a policiste v takovych oblastech jako jsou Rokycany musi byt pripraveni, a ten straznik se snazil ukazat ze on je ten koho se musi poslouchat a kdo dava rozkazy. Jenze stara moudrost nas uci, ze autoritu si krikem a povysenym chovanim neziskate.

No a pokud se nekdo ve mne zklamal, to nemuzu ovlivnit. Ja cela leta co jsem na blogu pisu stejne. Mam svoje zasady kterych se drzim a kdyz se mi neco nelibi, tak to kritizuju. Nejsem politik a nedelam to proto abych si ziskaval obdiv ale proto, ze zlo a hloupost je treba nazvat pravym jmenem a ne chodit kolem vseho po spickach a tvarit se ze je to v poradku. A znovu opakuju, nevime jak cela situace zacala. Tento okamzik na videu schazi. Pokud se straznici chovali slusne a slusne upozornili tu zenu na prestupek a ona reagovala agresivne, je to samozrejme jeji chyba a vina, nic to ale nemeni na situaci ze straznici meli postupovat naprosto jinak a nepretahovat se s ni jako se zlodejkou.

3 5
možnosti
KF

.... dosud jste ani jedinkrát nenapsal JAK měli postupovat jinak?? 

A Frištenského se také zastáváte? Potom už není co dodat Rv

Paní Hrubá to shrnula přesně a pasuje to i na "neohroženého" důchodce z Anděla.

7 3
možnosti
Foto

A tato reakce, Václave: "Je to cigoška, není o čem diskutovat" je také jediná adekvátní a pravdě odpovídající reakce.

8 4
možnosti
IH

I92r73e24n74a 44H66r57u75b14á

25. 3. 2013 12:52

Pokud budeme neustále zpochybňovat všechno, co policie udělá (ať městská nebo státní), lumpové budou mít vždy navrch. Žena neuposlechla výzvy, tečka. Jedno zda cikánka, židovka nebo bílá. Co by se stalo v USA, kdyby takto držkovala na strážníka? Nebyla by náhodou po pár sekundách své exhibice spoutaná na zemi? A dítě by odvezla sociálka do vyřešení případu? Jestli na ni strážník sahal.... záznam jsem viděla a musím říct, že ho obdivuji, že jí jednu nenatáhl. Spíš mi přišlo, že byl sám dost vynervovaný a jako by ji chtěl zastavit, aby tak nevřískala. Celý tento humbuk povede akorát k tomu, že dacani budou o to víc křičet, sprostě nadávat, vyvolají konflikt a obviní policii z brutálního zásahu. Já viděla takový postup cikánek v Kotvě. Prodavačka je chytila při krádeži, cikánky započaly přesně takovou šou jako byla na záznamu, řvali o rasismu, vše kolem sebe začali rozhazovat (aby se nepoznalo že kradly), strašně sprostě nadávaly a všichni se báli cokoliv udělat. Kdyby zasáhla ochranka nebo např. policie na místě, byl by z toho určitě neadekvátní zásah a obviňování z rasismu pokojně nakupujících občanek. Nic se jim nestalo, odešly. Hodně lidí poukazuje na to, že to byla buzerace a "jen" kvůli pobíhajícímu psovi. No mě osobně jako dítě pokousal jezevčík a syna v sobotu honil na ulici štěkající jorkšír. Syn z toho byl tak vylekaný, že chtěl okamžitě domů. A paní se smála, že je její psíček malý a hodný. Ale hlavně jde o to, že maličkostí to začne a pokračuje většími přestupky, kdy pak autorita policie je 0 - uřvala jsem je jednou, uřvu je podruhé. Měla by být potrestaná.

11 3
možnosti
VK

A mame tu opet otazky co by se stalo tam ci onde a ja musim opet napsat, tam ci onde by policista jen zridka reagoval takto hloupe. Ovsem dulezite je, ze se to nestalo tam ci onde.

4 6
možnosti
MV

M32i67l34a39n 65V46e90l44k71ý

25. 3. 2013 12:34

Samozřejmě, že za to může ta žena ....... Obdobná situace probíhá tak, že vás strážníci zastaví a upozorní, že nemáte psa na vodítku .... Vy se jim za přestupek omluvíte a vysvětlíte to tím, že v blízkosti nikdo nebyl a pes se potřeboval trochu proběhnout. Psa zavoláte a dáte na vodítko .... Strážníci udělají bububu a při loučení vám sdělí, že příště to již bude pokuta.

Nikde na videu nevidím, že by pes byl na vodítku. Žena vstřícnost neprojevila a tím začal celý konflikt.

.

Ten zákrok ztrážníka nebyl, dle mého soudu, správný, protože to odskákalo to dítě. .................... Nejsem odborník na tuto problematiku, a proto by mne zajímalo, jak se ti strážníci měli v tomto případě zachovat. Jakým způsobem měli tu ženu zpacifikovat, aby jim neutekla. Přeci není možné, aby se na to vykašlali a nechali jí běžet. ... To by byl špatný příklad pro zlodějky např. v drogeriích, které by tam kradly s dítětem v náručí, a pak by beztrestně zmizely.

Je tu nějaký odborník, který by mi podal vysvětlení? .... Dík.

8 3
možnosti
JH

J30a67n 91H71l54e27d60í44k

25. 3. 2013 11:53

pro české domorodce bude moc dobře tak nejpozději za 25 let, kdy budou cigáni ve většině, pak se všichni zbývající jejich zastánci pomějou, až jim závidím

6 2
možnosti
EK

S městkou policií taky nemám dobré zkušenosti. Loni jsem zaparkovala své auto u zdravotnického zařízení na parkovišti. Po hodině jsem našla na autě botičku a velkou kaluž u auta, na autě přilepený papírek, že je mám volat. Po zavolání a přijetí na místo, mi řekli, že mám na autě technický problém, botičku mi sundali, naštěstí jsem neplatila a vyhazovali mě od auta, že nesmím na auto ani sáhnout, že mi hrozí požár a že ohrožuji okolí. Musela jsem jít domů pěšky, syn pak přijel na místo s kamarádem a zjistil, že mi nádrž někdo navrtal, zalepil díru žvýkačkou a odjel. Před tím ještě zavolal policii, která to velmi neochotně zdokumentovala, ale už mu nevyhrožovali jako mně.

Prostě uvidí ženu, tak jsou sprostí a arogantní, na slabšího je v ČR snadné si došlápnout. Jsme horší než na Balkáně, spíše to vypadá na afrikanizaci Čech

4 5
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral