Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PP

Mohl byste mi tedy říci, proč se tedy podílíte na podpoře těch, co střílí, vraždí, schovávají se za děti a ženy? To fakt nevíte, že je finančně podporujeme? Nepatří ty nadávky také vám?

3 11
možnosti
VK

Ja nepodporuju Hamas, kde jste na to prisel?

5 3
možnosti
LH

Výborný článek. Jen mě mrzí, že musíte psát takové články. Raději byste určitě psal o hudbě, literatuře, obyčejných věcech života, že.

8 2
možnosti

Já osobně se nedivím že redaktor obhajuje Palestinu a Palestince. Ono to dělá většina světových médií, tak proč by zrovna česká měla být vyjímkou? Lidé mají hluboce v genech zastávat se slabších. Na palestinské straně vidíte děti, ženy, chudáky oblečené do hadrů hájících svou zem proti agresorovi. Dalších faktorem je že Izrael je skutečně agresorem, zabral území s taktem kudly v břiše. Brání se vojenskou silou a kašle na vyjednávání (je lehké přehlédnout, že lidé se kterými by měl vyjednávat mají za základní podmínku, aby odevzdali veškerý majetek a podřezali si žíly) . Dalším faktorem je to, že to co lidé nesnáší ještě více než Žida či bohatého člověka, je bohatý Žid. A Izrael je bohatý. Bohatí nevzbuzují sympatie.

Jinými slovy, Izrael je velice efektivní vojenský stát fungující velice efektivně. Technicky a logicky myslející lidé se ho zastávají, jenže těch je bohužel menšina ...

6 9
možnosti
VK

Jenze kdo branil Palestincum aby byli taky bohati? Meli k tomu vsechny podminky. Tak proc si vybrali Hamas, ktery jde cestou nasili? Proc Palestince nechteji v Jordansku, v Libanonu proc Gazu nechtel Egypt, kdyz tuto moznost mel? A proc stale zustava jaksi pod carou informace, odkud berou vsechny ty rakety a zbrane, a co sleduji ti, kteri jim je dodavaji? Nebylo by snad lepsi, kdyby z Iranu do Gazy proudilo ovoce, zelenina a potraviny, stejne jako odevy a leky, nezli nastroje zabijeni? Myslite si , ze Israel chce donekonecna valcit? Ano, tohle neustale podsouvaji ruzni levicovi pomatenci a politicky korektni media. Ale pravda to neni a muze se o tom presvedcit kazdy, kdo tam prijede. Je zajimave, jak se zduraznuje pocet obeti na palestinske strane. Jak se zduraznuje ze Israelcu zemrelo mene. Proc tomu ale tak je? Pisu o tom ve svem clanku. Protoze Hamas to tak chce. Je to jeho touha predvest se svetu. Hlavne za cenu mrtvych na vlastni strane.

13 2
možnosti
Foto

O19t36t23o 66Č53e22r33n50ý

16. 11. 2012 18:09

V r. 38 platilo pro Stráž obrany státu nařízení, že nesmí opětovat střelbu směrem k německému území. Izrael si z toho příklad nevzal. Patrně poučen. Naštěstí.

12 0
možnosti
FK

"vládne nejmodernější možnou technologií, umírají..."  Autore, mě ta otázka taky nadzdvihla - je to notoricky známé a jasné. Ale pak jsem si řekl: Nechtěl moderátor, aby to bylo opětovně vysloveno? Aby to pochybovači opět slyšeli? Možná že jsem idealista.

4 0
možnosti
PS

tak abych pořád nekritizoval krále - tohle je velmi dobře a přesně napsaný článek R^ tak dobře a přesně, že jsem dal i karmu ...:-)

13 2
možnosti
IH

Na ČT 24 je to jeden Neználek vedle druhého.

10 2
možnosti

Je možné sice řici, že redaktor Veselovský manipuluje s velvyslancem, ale u mě má jedno velké plus, jak manipuloval s Janečkem po jeho návštěvě u Ratha.

2 0
možnosti
BM

Nevím, čemu se divíte. Úroveň našich "novinářů" je žalostná.... A co se týče toho neustálého podlézání menšinám, to nám škaredě nevyplatí. Samozřejmě, že každé srovnávání kulhá, ale připomíná mi to třicátá léta minulého století, kdy se ustupovalo nacistickému Německu. Tam také platilo: Nedráždit! A jak to dopadlo. Nyní také se prosazuje nedráždit islamisty, aby se chraň Bůh, pardon chraň Alláh neurazili....

18 1
možnosti
FK

"Úroveň našich "novinářů" je žalostná.... " Jasn,ý Václava Klause vůbec nedokážou pochopit a koneckonců i ten Rakušáček prezidentovi kladl taková přitroublá klišé, na která inteligentní politik nemůže jinak reagovat, než jak Václav Klaus reagoval.

5 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral