Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

habit-.!..

28. 5. 2012 12:00
... jako by se opakovala situace...

... před II. WW - tenkrát taky celý svět s výjimkou Německa a Japonska odzbrojoval a nechal si diktovat podmínky na odzbrojovacích jednáních, a pak najednou Hitler obsadil během pár měsíců Evropu a amíci než se vzpamatovali, čelili v Pacifiku trojnásobné přesile... myslím že už je čas, aby se zase objevil nějaký Churchil, jinak tady za pár let budeme povinně pětkrát denně bušit hlavou o zem...:-/

R^

0 0
možnosti
PH

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

28. 5. 2012 16:16
Re: ... jako by se opakovala situace...

To by se musela v prvni rade zamitkout multi-kulti ideologie a politicka korektnost.

0 0
možnosti
PH

petrhajek.bigbloger.lidovky.cz

27. 5. 2012 21:24
Já nevím...

ale od napadení Iráku kvůli zbraním hromadného ničení, které neexistovaly a "bezletové zóny" na Lybií, co se zvrhla v normální válečnou operaci beru onumediální propagandu ještě s větší rezervou.

Tím neříkám, jhestli máte nebo nemáte pravdu, říkám, že prostě nevím, protože netuším, kde jsou objektivní informace.

1 0
možnosti
W

wiki5.5

28. 5. 2012 5:04
Re: Já nevím...

sladka nevedomost nekdy zabiji... kdyz nevite, nechte to na tech, kteri aspon tusi

0 0
možnosti
G:

Gwendolyn :)

27. 5. 2012 18:58
Ceska media maji starosti s Rathem a cikany, islam neni

momentalne dulezity, Iran uz vubec ne.

0 0
možnosti
P

PAZID

27. 5. 2012 14:56
Co se tak trochu zamyslet tím, co vám hrká v hlavince ??

Kdo zatím jako jediný na světě skutečně ve válce použil jadernou zbraň?? Jaký je v tom rozdíl, jestli ji použijí USA nebo ÍRÁN ?  (Myslím, že to vyjde úplně nastejno)  Kdo této zbrani pomohl na světlo světa?  Proč by jeden měl právo tuto zbraň vlastnit a použít a jiný nikoliv ???

Čímpak to asi zavání ?? a Kdo je zodpovědný za rozkvět nenávisti Arabů vůči bílé entitě ?? Možná namítnete, že Arabové jsou sebevražední fanatici, ale víte kolik takových fanatiků se skrývá ve službách armády nejen USA , kteří vítají, když se čas od času někde trochu "zajiskří"  a jaké z lokálních válek plynou zisky jistým akciovým US a britským společnostem ?? Jenomže to by mohlo skončit právě tím, že by se Iránu podařilo vyvinout vlastní jadernou zbraň a potřebné nosiče, neboť potom už by se mohla jakákoliv rádoby lokální válka během okamžiku zvrtnout ve válku globální a s těží by potom mohl NĚKDO  někoho vydírat  a napadat kvůli ropě, na základě vymyšlených důvodů, jako tomu bylo v případu Iráku nebo Libye.

5 0
možnosti
C

cmd

27. 5. 2012 15:15
Re: Co se tak trochu zamyslet tím, co vám hrká v hlavince ??

Doporučím ti výlet na 7 měsíců do Afghánistánu a projít se v Kherwaru nebo Baraki Barak a hlásat tuto myšlenku. Škoda že už tě nejspíše nikdy neuvidíme.

0 0
možnosti
K

kytt3

27. 5. 2012 13:51
hej, pane Králi

prý jste rasista a nemáte rád islám. :D Mistr vás sleduje (vlastně dva Mistři, zapomněla jsem na Hassana): http://www.hrebenar.eu/2012/05/idnes-je-blog-kde-extremiste-a-rasiste-vytvareji-rasismus/

pro pobavení a pozvracení ctihodného blogového a diskutérského publika, aby bylo zřetelně jasné, co bylo nutno z blogu idnes.cz odstranit a proč. ;-D Zajímavé, že když autor ještě tvořil součást zdejší blogosféry, nějak mu nevadilo, že přispívá ke zvyšování čtenosti serveru, tedy i šíření toho jeho "extrémismu". Dokonce mu ani nevadilo, když mu někdo kliknul na karmu, chlubil se vlastní čteností, mával ofocenými grafy... Ach, ta závist! :) Dnes ho čte s bídou padesátka studentů a asi deset babiček a dědečků. No, šéfadminovi takové věci posílat nebudu, ten je na ně moc tupej, jak jsem zjistila, když tu ještě Jeho Excellence úřadovala ve velkém stylu dvou článků denně.

2 0
možnosti
VK

kral

27. 5. 2012 16:29
Re: hej, pane Králi

Muj dnesni blog je reakci na toho trpaslika. Dost mne vytocil, protoze prestoze mi hodne lidi nadava a hodne jich nepochopi moje slova, tak oznacit vylozene protirasisticky clanek za opak muze jen naprosty ignorant.

2 0
možnosti
P

piouyt

27. 5. 2012 13:36
Zavradite -li jine lidi

musite pocitat s tim,ze jednoho dne vas bude nekdo zabit.Zadny zlocin-at cikoliv-neni nepotrestan

1 0
možnosti
JS

ikaika

27. 5. 2012 10:07
stará pokerová pravda praví

stoly se mění - hra zůstává stejná . takže Moskva nebo Praha .....

0 0
možnosti
MR

iluminat

26. 5. 2012 21:30
jenze co by jste rad? Preventivni valka je nedemokraticka

preventivne se trestalo za komancu : "za umysl opusteni republiky....." a sup do Mirova. Taktez Iran neni Irak nebo Afghanistan, na to dnes kdro ma? Take ma spojence, vlada USA nevim jestli se do toho pusti, jednak nejsou prachy, nalada, a spise se koukaji pripravovat v Pacifiku, az se Cina rozhodne ze kdyz neni na zaplaceni dluhu, tak si je tak vezme ve forme fabrik atd.

A Israel, pokud se pokusi uderit jako prvni, dostane mezinarodni presdrzku, jelikoz co je dovoleno bohovi,neni dovoleno volovi. Tohle si muze lajznout jen velmoc. Situace je bezvychodna, alespon jsme tady za vodou, ale Evropa bude stejne necine prihlizet, to je takova tradice, i v pripade ze neco iranci provedou.

1 0
možnosti
VK

kral

26. 5. 2012 21:46
Re: jenze co by jste rad? Preventivni valka je nedemokraticka

Situace neni bezvychodna a ujistuji vas ze Israel se bude pramalo ohlizet na mezinarodni mineni v okamziku, kdy se bude citit ohrozen. Krome toho, Tady nikdo nemluvi o utoku na Iran. O nejake okupaci nebo podobne. To jsou jen strasidla pomatenych islamomilu. Jednoduse se vybombardujou ta jaderna zarizeni a bude po ptakach. Zni to cynicky ale svet mel trpelivosti az dost. Je cas pro diplomacii a cas pro akci. Cas pro diplomacii prave vyprsel.

4 0
možnosti
SAK

slusna a kulhankova

26. 5. 2012 21:11
Stále mi jaksi uniká,

v čem by pro nás mohl být Írán, byť i s atomovými zbraněmi, nebezpečný. Za to ale docela dobře chápu, jak musí být nepříjemný stát, který se je dostatečně silný na to, aby se ubránil eventuálnímu útoku nadnárodních společností (za něž budou samozřejmě opět umírat obyčejní Američané, příp. vojáci zemí NATO), které by se rády zmocnily jeho bohatství. Já myslím, že příklad takové Libye je pro každého dostatečným varováním. A že odmítají se nechat zamerikanizovat a přijmout euroatlantickou "kulturu", kterou považují za satanskou, není přece žádný zločin .. spíš naopak. Nenechat se okrást je právem každé země a jejího zodpovědného vedení. Udělat z nich naopak  agresory ... inu, tyhle scénáře už přece dobře známe. Jen jejich pohůnci či užiteční idioti to nechápou.

6 0
možnosti
VK

kral

26. 5. 2012 21:27
Re: Stále mi jaksi uniká,

To mne pane Korando neprekvapuje. Ono kdyz se nekdo neorientuje v regionalni politice, nelze se pak divit ze mu nedochazi ze zeme, ktera se otevrene hlasi k podpore terorismu je hrozbou celemu svetu. O polocasu rozpadu a radioaktivnimu spadu vam nebudu rikat, asi by vas to hodne zatizilo na noc. Jinak, Iran nechce nikdo okrast ani mu vnucovat svoji kulturu a o Lybii muzete povidat bachorky rodinam tech tisicu zavrazdenych Kaddafiho milicemi.

5 0
možnosti
PN

Petr z Bologni II.

26. 5. 2012 20:47
...

Diky za informaci, ale z dane situace mrazi. Zda se, ze uz neni cesty zpatky...

0 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral