Islám - příběhy z temnot

Přinejmenším část veřejnosti, tyto dny sleduje příběh dvojice českých turistek v Pákistánu. Únos dvou mladých dívek, vyvolává dohady o jejích osudu. Představu, co jím hrozí si lze udělat z následujícího příběhu, který je sice rok starý, ale čas, je v tomto případě velice relativní. Navíc, tento příběh se udál na evropské půdě. Ve Švédsku, které ještě relativně nedávno, bylo považováno za ostrov klidu a bezpečí.

Sedm afghánských utečenců bylo odsouzeno za znásilnění, které žalobce označil za nejhorší věc, kterou dosud ve Švédsku zažil.

Sedmihodinové běsnění začalo tím, že skupina Afghánců pověřila Rafi Bahaduriho, aby do utečeneckého tábora přivedl 29. letou pečovatelku, matku dvou malých dětí. Ten jí vylákal do auta a odvezl do tábora, kde jí spolu s ostatními bandity brutálně znásilnili. Následek sedmihodinového znásilňování byl pro mladou ženu fatální. Je upoutaná na invalidní vozik, vážne mentálně postižená. Celému znásilňování přihlížel dav utečenců, kteří násilníky povzbuzovali křikem a tleskáním a ženu nazývali děvkou.

Celkém bylo zadrženo 11 podezřelých, nakonec bylo odsouzeno pouze 7 z nich k trestům od 4 do 6 let. Ti u kterých došlo k vyhoštění, se mohou po několika létech vrátit.

Zajímavý je přístup sdělovacích prostředků ve Švédsku. O původu násilníků media mlčela a celá záležitost byla provázena snahou o zamlčení. Ještě zajímavější je ovšem přístup švédských socialistů, podle kterých by prý bylo projevem rasismu, kdyby došlo k jejích trvalému vyhoštění.

A zdaleka se nejedná jen o jeden případ :

Švédsko - gang 20 muslimsých uprchlíků přepadl a znásilníl na koupaliští 11. letou dívku

Německo - Sdělovací prostředky naprosto ignorují znásilnění a zmrzačení 16. leté německé dívky muslimy.

Vlna znásilnění bílých žen v Norsku a EU je nyní na hranici epidemie

14. letá dívka z Pákistánu znásilněna muslimy, protože je křesťankou.

To je jen několik případů, kdy sdělovací prostředky, tedy ty hlavní mlči a ty ostatní, které najdou odvahu o problematice referovat, jsou obviňovány s islamofobie či dokonce rasismu.

Smyčka na krku Evropy se pomalu ale jistě utahuje. Vyklouznout z oprátky, bude čím dále tím složitější. Česká republika má momentálně štěstí v tom, že hlavní vlna utečenců jí nezasáhla. To ale neznamená, že se situace nemůže každým okamžikem změnit. A jestliže pro obranu své země a svých hodnot nedokáži udělat nic ani hrdí Švédové, co lze očekávat od jakékoliv vlády či politického uskupení v České republice?

Následující video přináší podrobnosti o případu znásilněné ženy ve Švédsku a o situaci v zemi, která, a není tomu tak dávno, byla pro celou Evropu vzorem bezpečí a spokojeného života..

Zajímavé informace lze najít na barenakedislam.com

 

Autor: Václav Král | čtvrtek 21.3.2013 11:00 | karma článku: 36,80 | přečteno: 4139x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18