Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

útok kahanistů na mešitu v Ramaláhu si vyžádal 29 obětí i takto vypadá činnost extrémních sionistů

0 0
možnosti
VJ

Dostali 4 - 6 let. Tomu tedy říkám soda. Panečku, to je darda.

0 0
možnosti
Foto

Stát je vždy špatný ochránce našich práv, když je jeho existence založena na tom, aby nám naše práva pošlapával.  To není o lidech, to je o systému.  Jednání lidí se v průběhu desítek tisíc let nezměnilo a ani nezmění.   Lidstvo je většinově etické a morální a člověk dovede poznat co je dobré a co zlé a dovede to zlo potírat.  Nesmí mu v tom ale bránit systém.

5 1
možnosti
MK

Mám na islám svůj názor a nejen díky studii islámu v rámci teologie, ale také osobní zkušenosti. Když jsem přišel do Kanady, tak jsem jako každý imigrant dostal možnost studovat angličtinu. Se mnou do kurzu chodili tři lidé z islámských zemí. První byla Nancy(jméno které přijala) Iránka, která byla zbičována, že se udajně dopustila cizoložství, navíc s křesťaněm. Druhá byla Jemmie(jméno ze školy) ze Sudánu, odkud se dostala díky italské ambasádě, zbičována jen proto, že údajně nedodržovala nařízení dané Prorokem. Johny, egyptský muslim, který se dostal do Kanady díky italské ambasádě ( je zajímavé.že italské ambasády jsou v tomto pružné), v Egyptě mu hrozila smrt, že se stal křesťanem. Co mě však pak udivovalo, že Kanada těmto lidem poskytovala azyl, ale zároveň svojí politikou multikulti islám podporovala. Přičemž všichni ti lidé, kterým Kanada poskytla azyl byly obětí isámského učení a islámského pohledu na svět

6 2
možnosti
MR

M63i50c28h83a34l 25R38y74b94a

21. 3. 2013 18:05

A divíte se jim? 

Přišli barbaři do bohaté země, každý se jich bojí, křivého slova se jim říci nesmí....tak se podle toho chovají, jako na dobytém území.

5 2
možnosti
MR

M25i82l76a76n 24R82a43d96e94k

21. 3. 2013 20:15

jenze evropane jim ho dali sami, nemuseli nic dobyvat.

1 1
možnosti
MR

M35i92l15a73n 23R68a39d23e54k

21. 3. 2013 17:01

coz o to, znasilneni nekdy koncici smrti se deje vsude, problem je ze se tresta malo, a pokud se jedna o Islam tak v rukavickach. Aby se nereklo ze je clovek islamofob. Cili problem neni ani tak z jejich strany ale z nasi. Evropa, bohuzel i trochu USA, nemeri vsem stejne. A tezko najdou tu odvahu se branit. Proto Israel je tak nepohodlny nasemu svedomi a vedomi, malicky statecek a je schopnesji se ubranit vice nez my.

5 2
možnosti
SW

Hlavne ze si drazi Evropane mysli, ze zruseni trestu smrti byl dobry napad... je podivne, ze hlavni media mlci, ze se takoveto zpravy siri jinak, nekdy jsou nepravdive, nekdy bohuzel pravdive (pamatujete na Krupku, nijak se o tom nepsalo, az pozdeji, kdyz byla media v podstate donucena) Kazdopadne takove zpravy nejsou ojedinele, Svedsko ma vetsi problem, nez se zda, Svedsko si pomalu kope hrob, nejen pristehovaleckou politickou a stedrou socialni politikou, zatimco svedske zeny se zenou do prace do nejdriv po porodu, hlidaci centra funguji 24h (podobne jako v USA, jen nejsou tak drahe), svedskych  deti (rozumejte puvodnich obyvatel Svedu) se rodi malo, imigrantu je hodne, tradicni hodnoty se povesi na hrebik a vita se imigrace.... neplacte, muzete si za to  sami....http://www.thelocal.se/39580/20120309/#.UUsp-VcmVrw

7 2
možnosti
LH

Jde mi z toho, co píšete v článku mráz po zádech. Na to se nedá nic říct, jen doufat, že se situce nebude zhoršovat. Je mi také divné, že o Obamově návštěvě na blízkém východě naše média informují jen pokud se mu pokazí auto nebo dojde k jiné události ala Černá kronika. Zprávy z nějožehavějšího světového regionu nás nezajímají?

4 2
možnosti
VK

Ano taky jsem zaregistroval, ze v Cesku o navsteve Obamy nejak mlci. To mlceni bylo dnes prolomeno pote, co Obama podporil Palestince. Ovsem o vysledcich navstevy Israele velke ticho.

7 1
možnosti
IF

Jak tak čtu debatu níže, dovolím si citovat RNDr. Josefa Hausmanna, CSc.:

.

"Rozdíl mezi statistickým rasistou a rasistou (a potažmo mezi antifeministou statistickým a čistým) je velký. Rasista opovrhuje každým příslušníkem pro něj méněcenné rasy či národa. Dívá se třeba na černocha jako na psa, i kdyby před ním stál sám Duke Ellington, Jess Owens nebo Carl Lewis. Statistický rasista se však klaní všem velikánům a uznává všechny slušné lidi bez rozdílu rasy. Obdivuje se tudíž i černým Armstrongům, Johnsonům, Burrelům a tisícům černých lékařů, fyziků, jazzmanů, sportovců i prostých poctivých lidí. Nemůže však přehlédnout, že za nimi se skrývá statisticky mnohonásobně vyšší počet flinků, budižkničemů, lenochů, zevlounů, zlodějů, vyžírků, vychcánků a lhářů, než je tomu v průměru u bílé rasy. (Totéž platí i o cikánech, arabech atd.). Mezi bílými jsou samozřejmě také vrahové, zloději, podvodníci a lenoši, ale u nich je statisticky vyjádřený poměr mezi těmito grázly a tzv. slušnými lidmi (anständige Leute, decent people) mnohonásobně nižší. Obhájci a zastánci cikánů, černochů atd. argumentují tím, že jejich problém spočívá v zaostalejší civilizaci a vzdělání. Tím to ale není. Oni mají tu lenost, která plodí další neřesti, vrozenou (statisticky). Vždyť jak si vysvětlit, že po staletích jejich soužití s bílým člověkem je dodnes o hrůzu procházet černošskými a portorikánskými čtvrtěmi v amerických velkoměstech či cikánskými ulicemi u nás? Mám-li v pytlíku devatenáct modrých kuliček a jednu červenou, pak téměř s určitostí (vyplývající ze statistického počtu pravděpodobnosti) z něj namátkou vytáhnu modrou. A se stejnou určitostí, mám-li do firmy přijmout cikána nebo Portorikánce, přijímám flinka, šlendriána a potenciálního zloděje, a to bez ohledu na to, že mezi nimi existují olympijští vítězi a nositelé Nobelových cen – bohužel ve statisticky zanedbatelné menšině."

7 3
možnosti
Foto

Zdá se mi že to s tím malováním čerta na zeď trochu přeháníte. V muslimské zemi žiji a nejen že jsem znásilněna nebyla, ale dokonce ani nevím z okolí, že by se zde něco takového odehrálo. Vycházejte prosím z toho, že to je vše o lidech, ne o víře..

3 16
možnosti
JD

váš argument je stejný, jako kdybych tvrdil, že je stejně nebezpečno v křesťanském Bavorsku jako v křesťanském Sao Paulu. Muslimové u vás na Borneu nejsou ti samí, jako muslimové v Pakistánu

15 2
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral