Islám? Co je také třeba říct..

Pan Grass napsal poudačku, kterou nazval básní. Napsal v ní mnohé ale jednomu se vyhnul. Tomu nejdůležitějšímu, když už píšeme o strachu a obavách.

Všichni víme jak vypadá dnešní Evropa. Ti kteří rádi cestují, oceňují možnost klidných procházek po ulicích evropských velkoměst, možnost poklidného setkáváni s přáteli u kávy nebo skleničky vína v kavárnách. Prostě, přeze všechny problémy, život plyne poklidně a mírově. Proč? Evropa, ta krásná dáma v nejlepších letech, spolu se svou mladší sestrou Amerikou se totiž vydali před staletími cestou budování. Nikoliv válek a hněvu. To bylo ponecháno minulosti a tato minulost pomalinku upadá v zapomění. Byly problémy. Evropa měla svou inkvizici, morové epidémie, epidemie chřipky s tisíci mrtvých. Evropu trápily války a další bouře. Stejně jako Amerika měla občanskou válku, rasové a společenské nepokoje. Přesto se oba kontinenty postupně propravovávaly k dnešní prosperitě. Já vím co chcete říct. Je krize. prosperita jde do háje. Ano, máte částečně pravdu. Nicméně srovnejte to se zeměmi, kde nebudovali, kde zůstalo vše podle představ duchovních vůdců.

K čemu jsou těmto zemím historické památky nedozírné hodnoty, když je nedovedou užít a ony pomalu chátrají. Islámské země nebudují svou budoucnost. Ony žijí v minulosti a tento styl života se snaží vnutit i ostatnímu světu. A kdo nesouhlasí, je nepřítel a je nutno jej zlikvidovat. Toto je politika Islámu, politika muftích a ajjatolláhů a všech těch zarostlých demagogů.

Co k tomuto cíli používají je bída vlastního obyvatelstva. Davy z těchto zemí proudí do Evropy a prosí o chléb. Evropa je dáma a proto neodmítne prosebníka. Nicméně, velká skupina těchto prosebníků nejsou potřební a hladoví. Jsou to trojské koně. Předvoj. Vidíme to v Londýně i dalších městech, kde hordy zakuklených křičí o fašistické Británii, o prohnilém západu, tedy o těch, kteří je z otevřenou náručí přijali.

Co bude dál?

To se teprve uvidí. Všichni dnes hovoří o Israeli a jeho rozhodnutí, případně vojensky řešit vzniklou situaci kolem Iránu. Šíří se spekulace. Nesmyslné žvásty o domnělém použití jaderných zbraní Israelem. Israel tak na sebe bere vlastně špinavou práci.. Amerika se angažovat nebude, anebo jen v omezeném rozsahu. Logisticky či pomocí s palivem. Takže nakonec vše zůstane na bedrech oné malé země, kterou my necháváme na holičkách, jako před léty jiní nechali nás. Možná se mi to ale jen zdá. Možná že ti kritici, co tady nejhlasitěji křičí, jsou v menšině. Pro všechny, ať už žijí kdekoliv, je ale nutné si uvědomit jedno podstatné...

Islám není náboženství ani mírová filozofie. Islám je zlo. Islám do Evropy nepatří. Pokud ale Irán, nebo kterákoliv z dalších islámských zemí získá jaderné zbraně a připomeňme si, že je má i Pakistán, pak v ohrožení bude nejen Israel, ale celý neislámský svět.

 

Autor: Václav Král | pátek 13.4.2012 18:00 | karma článku: 23,62 | přečteno: 1269x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18