Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

kral

28. 3. 2012 0:33
Cozeeeee???

A co jste tak extremniho napsal?

0 0
možnosti
FKL

Karel Kubrt a tchýně

27. 3. 2012 23:59
Pane kolego,

Byl mi zrušen blog. Pro podporu extrémismu.

0 0
možnosti
MV

Old Nord

27. 3. 2012 11:35
Rádcové nenašli (pointu)

Tí nešťastní rádcové nenašli soľ, nenašli Marušku, našli však iné, osoh pre seba. To platí aj o tomto blogu. Rovnako sa zviditeľnujete zatracovaním osohu ktorý "spáchal" Smetana.

Choďte medzi ľudí a zistíte ako hlboko sa mýlite zo svojimi závermi. Smetana pohol "svedomím národa". Aké boli pohnútky aby konal tak, ako konal, to už nie je dôležité.

0 0
možnosti
VK

kral

27. 3. 2012 16:33
Re: Rádcové nenašli (pointu)

Smetana nepohnul nicim

0 0
možnosti
EH

Kahlan Amnell

27. 3. 2012 10:47
S tím Týcem a veřejným ohrožením je to přeháňka

V zahraničí mají jiné panáčky a turista se rychle přizpůsobí. Horší by bylo, kdyby místo změny sklíček přepájel drátky. Takže nevidím důvod, proč by měl dostat vyšší trest. Jeho tah mu vyšel, protože umělec, o kterém nikdo neví, je chudý umělec.

Takových Smetanů je před volbama plno, skoro všechny plakáty jsou počmárané. Akorát, že je nikdo nechytil. Směšná figurka. Ale - kdyby se na protest upálil, za deset dvacet let by se mu stavěly sochy.

0 0
možnosti
E

Escoto

27. 3. 2012 10:00
Pan Smetana se nechal odsoudit dobrovolně, takže...

... jakožto pozér (souhlasil se soudkyní, souhlasil s výší škody a souhlasil s rozsudky) si nezaslouží nic jinéhol než být zapomenut.

0 0
možnosti
DM

dvdmchl

27. 3. 2012 8:14
Přineslo to hodně,

díky nim je na politiky naštváno ještě více lidí a tak jich ještě více příjde 21.4. na Václavák.

0 0
možnosti
GMX

Glock Mark XXI

27. 3. 2012 8:12
Trochu si pletete pojetí práva

... v USA a v ČR. V ČR je soudce mnohem více svázán zákony a předpisy. Tj. například nemá takové pravomooci ve "vymýšlení trestů" -  tr. zákoník stanovuje sazbu za konkrétní činy v intervalu od-do, různé typy postihů. Není-li odsouzený schopen přimout postih v jedné oblasti, tak dle zákona nastupuje alternativa - tvrdší alternativa.

.

U pana Smetany mne nejvíce irituje (chtěl bych napsat jiné slovo, ale potom by to bylo za 100 dukátů) fakt, že tohle jeho extempore je ukázkou, kterak si on neváží svých spoluobčanů. Z pitomé pártisícové  pokuty bude 100 dní vazby, která není vůbec zadarmo, další náklady spolkne justice - platy soudců, zapisovatelek, .... Zaryl se patami do země a začal skučet ... ale platit to nebude on, ale zbytek daňových poplatníků.

.

P.S. Langerová se z případu měla vyloučit sama (pro podjatost), nečekat na nějaké Smetanovo posouzení. Teď jí bude kdejaký hejhula vyčítat, že odsoudila Smetanu. Smetana si za 90% konečného trestu může sám svým jednáním.

0 0
možnosti
VK

kral

27. 3. 2012 16:37
Re: Trochu si pletete pojetí práva

Mate pravdu jen zcasti. Vazba pana Smetany bude pravdepodobne delsi nezli 100 dnu, protoze tim, ze nenastoupil trest dopustil se mareni uredniho rozhodnuti. A nebude to platit danovy poplatnik ale on sam. Prijde mu docela tucny ucet. A pan Smetana neni typicky zlocinec, tudiz mu jeho ''dovolenou'' stahnou z platu, takze vase penezenka zustane nedotcena

0 0
možnosti
JZ

lapac

27. 3. 2012 2:11
Revoluce Made in Czech:

SAMETOVA, TYKADLOVA.... Proto svet Cechy obdivuje a ma pred nimi mimoradny respekt.

0 0
možnosti
K

kytt3

26. 3. 2012 19:47
oba

to jsou podle mne figurky, které se jen potřebují zviditelnit. Změnu politického prostředí nelze dělat tak, že někomu nakreslím na jeho obrázek oslí uši, či co to tam ten lidový výtvarník vlastně čmáral, připomnělo mi to scénu z Monty Pythonova Života Briana "Romani Ite Domum". No a Týc? Ani jsem nekoukala, co to vlastně čmáral pro změnu on, jen jsem postřehla, že to bylo cosi se semafory. Vzhledem k tomu, že blbě vidím a můj partner je na tom ještě hůř chci po semaforu především ozvučení, tudíž je mi jedno, jakou podobu má rudé či zelené světlo. Klidně by mohlo být v podobě dámského přirození, pokud si někdo myslí, že to je vkusné a vtipné. Jenže tomuhle výtvarníkovi očividně nešlo o nějaké funkční zlepšení semaforu v tomto směru. Tudíž je mi lhostejné, co se s ním stane či co tím svým návrhem porušil či neporušil atd.

To už mi přišlo originálnější a smysluplnější to nabourání se skupiny Ztohoven do vysílání ČT.

0 0
možnosti
SH

Babul

26. 3. 2012 20:32
Re: oba

V čem se potřebuje zviditelňovat řidič autobusu? Chce snad kandidovat do PS nebo do senátu? Jistě ne. Někdo mu vyzdobil autobus, tak si ho dozdobil po své. Týc naproti tomu se takovými výzdobami živí. A když o něm nikdo nebude vědět, tak se neuživí, protože s autobusem jezdit neumí. Takže nesrovnávejte nesrovnatelné. Umění? Co to je? 100 lidí, 100 názorů. A když Týc může vydávat za umění i to výkal na koberci před kanceláří ředitele Národní galerie, tak si názor udělá snad už každý.

2 0
možnosti
VK

kral

26. 3. 2012 18:36
Kde se podela

typicka ceska ironie? Typicky smysl pro legraci, ktery i samotnemu Hitlerovi udajne kroutil knirem? Je vazne tak slozite pochopit, ze cely text, vcetne nazvu byl minen jako ironie..? Tyc - hrdina, Smetana- hrdina, v cem ma jejich hrdinstvi spocivat? Ze se na okamzik stanou tercem bulvarnich medii? Co jejich ciny prinesly pro vasi spolecnost? Ovsem rozhodnuti pani soudkyne nebylo nestranne ani profesionalni. To je ovsem jina stranka veci a skutecnost, ze pan Smetana nevyuzil opravnych moznosti je jeste dalsi problem. Jeho problem.

1 0
možnosti
JO

31pryc

26. 3. 2012 18:41
Re: Kde se podela

Víte, autore, přiznám se bez mučení, že jsem tu ironii příliš nevycítil (asi jsem si to nečetl ironickým hlasem a v psaném textu jsem postrádal jediný signál nějaké ironie, ale možná jsem jen špatně četl). každopádně moje reakce byla na jednoho z diskutérů a k tomu jsem si dovolil i přidat svůj neironický pohled na věc.;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral