Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kion121

31. 3. 2012 20:07
Naprostý souhlas

R^[>-]!!

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

29. 3. 2012 22:16
jak dojemné

žid se stará o křes´tanské hodnoty

přitom za islamizaci evropy mohou paradoxně židé

http://abbartos.wordpress.com/2011/11/17/komu-vdecime-za-islamizaci

Že by multikularalismus začal požírat svojí vlastní matku?

PS: Ži di jsou pro nás úplně stejně cizí kultura jako muslimové.

1 0
možnosti
VK

kral

29. 3. 2012 23:00
Re: jak dojemné

http://eurabia.parlamentnilisty.cz/Articles/6950-kopiruje-adam-bartos-protokoly-sionskych-mudrcu-.aspx

take ovladam copy a paste....mimochodem, proc byl pan Bartos propusten z Idnes?

1 0
možnosti
FKL

Karel Kubrt a tchýně

29. 3. 2012 21:59
Problém je v tom,

že nám vládnou multikulturně orientovaní lidé. Ti pak udělají nacionalistického extrémistu i z člověka, co si stojí za sloganem: my jsme tady doma.  Ve skutečnosti u nás je minimum nacionalistických extrémistů, ale hodně lidí, co nechtěj ve svém státě přistěhovalce. Obě skupiny jsou přitom házeni do jednoho pytle. Idnes.cz v tom jde příkladem.

2 0
možnosti
VH

http://hassan.blog.idnes.cz/

30. 3. 2012 10:27
Re: Problém je v tom,

Omyl! Sám se hlásíte k odkazu českého fašistického hnutí Vlajka, líbí se vám německá neonacistická strana NPD a krajně levicová Dělnická strana, chodíte na srazy, kde se vesele hajluje a kterých se zůčastňují neonacisté, jste spoluzakladatel iniciativy E.P.W.P.(Evropští patrioti white power) a tvdíte, že nejste nácek? -To si snad děláte srandu?

1 0
možnosti
MR

iluminat

29. 3. 2012 20:36
ono to jde, ale v tavicim hrnci, nikoliv v PC-MC spolecnosti

a bohuzel US uz tavici kotel opustila, a blbne s multi-kulti. Take to chce zanechat moderniho  rasismu haliciho se do konani dobra, a totiz financni pomoc "slabsim". Zadni slabsi neexistuji a kazda rasa ci nabozenstvi se umi o sebe postarat a bileho pana nepotrebuje. Ale kdyz toto reknete, budete za rasistu. Jako kdyby vas Hitler oznacil za xenofoba.

0 0
možnosti
O

Osszever

29. 3. 2012 15:54
Karma

Váš článek mě po tom multikulti výplodu od pana Nováka velice uklidnil. Díkybohu že aspoň někdo má rozum a uvažuje reálně.

2 0
možnosti
K

kytt3

29. 3. 2012 14:48
mno

Ono jakýkoli extremista se většinou nerovná míru, vůbec to nemusí souviset s kulturami. A ten příklad s aboriginci nebo Papuánci oblečenými do bederní roušky je taky podle mě dost mimo - Václavákem už pochodují členové hnutí Hare Krišna, myslím že romský festivalový průvod tudy taky šel, naposled třeba ti anti-potratoví křesťani... všichni s příslušnými symboly a atributy včetně oblečení. Těžko budu proti někomu jen proto, že se nějak oblíká nebo neoblíká. To už jste se měl spíš zaměřit na kultury tichomořských ostrovů, založené na vzájemné nenávisti a strachu z druhého (myslím že o nich psala Ruth Benedictová a další etnografové). Proti nim je myslím i ten islám ještě v pohodě. Degenerace civilizace taky může probíhat více způsoby, než jste popsal - to že tu nejsou války apod. nemusí ještě znamenat automatický pohyb směrem k pokroku. Zkrátka se v tom vašem textu trochu ztrácím a nevím, co jste tím vlastně chtěl říci.

0 0
možnosti
VK

kral

29. 3. 2012 15:55
Re: mno

tento muj text, stejne jako mnohe predtim a mnohe pristi, je plny ironie a taky sem tam nadsazky. Pointa je v tom, ze predstavy multikulturalistu o stastnem svete pospolu v tlupe mi pripadaji podobne jehovistickym predstavam raje. Jiste jste se setkala s periodikem strazna vez, nebo probudte se, Tam je raj vykreslen tak, ze lev, beranek, zirafa, cernoch, beloch proste vsichni sedi spolu na jednom paloucku a hazeji na sebe sexy usmevy.Takhle to ale ve svete nebezi a v realite by na sebe hazeli maximalne handsgranaty. Proste mi slo o to, ukazat, miseni kultur je nebezpecnym experimentem, na ktery muzeme vsichni jednou doplatit. Nekdo mi tady vycetl , ze ten priklad s vanocemi je prehnany. Nebudu polemizovat o slunovratu. Jenze k te prehnanosti. Vite napriklad, ze oslava krestanskych vanoc napriklad v Saudske Arabii je spojena s velkym rizikem? Islamiste neuznavaji nic spojeneho s krestanstvim a tezko jim budete vysvetlovat, ze stromecek mate proto, abyste oslavili slunovrat.

2 0
možnosti
RW-4R

Roger Wilco - 4. reinkarnace

29. 3. 2012 14:37
.

R^ karma.

1 0
možnosti
B

bokere002

29. 3. 2012 11:44
Dokonalá

parodie podoby multikuturalismu v Evropě resp. chápání svobody projevu v podání "křečků":

http://www.youtube.com/watch?v=8OECNuSdGfQ

0 0
možnosti
B

bokere002

29. 3. 2012 11:26
Pominu

úchylné ideologické premisy sociálního inženýrství, které se autor snažil popsat a přejdu k praxi. Faktem je, že multikulturalismus v Evropě slouží resp. vede v zásadě k jedinému, plíživému nastolení totalitní islámské monokultury. Jestli vědomě, to si netroufám řici, i když faktické spojenectví islamofašistů a neomarxistů, tomu často nasvědčuje.

1 0
možnosti
JK

J.K.S

29. 3. 2012 11:23
Multikulturalismu zrovna nefandím,

ale vaše příklad s Vánoci je silně přitažený za vlasy. Uvědomujete si, že Vánoce se v křesťanském světě slaví v různých zemích různě? Souvisí to s tím, jak slavili slunovrat jejich předkové a taky prolínáním vlivů různých kultur, ať sousedních či vzdálenějších. Do padesáti let bude i u nás nosit dárky tlusťoch v červeném. ;-( 

Kdyby multikulturalismus vedl k tomu, že příchozí kultura bude existovat souběžně s domácí kulturou a nebude se snažit ji zničit a nově příchozí budou respektovat zákony a pravidla domovské země, neměla bych s tím problém. Jenže mutikulti chtějí jen jedno - poskytněte prostor těm odlišným a nic za to na oplátku nechtějte. V takovém případě se musím přidat k těm, kteří jsou proti imigrantům z kulturně odlišného prostředí. Prostě musím bránit kulturu mých předků.

1 0
možnosti
B

bokere002

29. 3. 2012 11:37
Re: Multikulturalismu zrovna nefandím,

Ano, příklad není zrovna vhodný. Spíše bych uvedl, že ve jménu multikulturalismu, který z úchylných ideologických premis pozitivně diskriminuje zvyky přistěhovalců před kulturou domorodců, kterou nanopak všemožně potlačuje, se například na státních školách v Britanistánu ruší tradiční vánoční besídky, aby to neuráželo muslimy, zatímco radnice vyvěšují výzdobu s přáním šťastného ramadánu v ulicích britských měst. O propagačním kalendáři EU, který obsahoval všechny zejména náboženské svátky, vyjma tradičních evropských svátků (jaká to náhodička), tj. zejména křesťanských, ani nemluvě.

2 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2018x
http://facebook.com/vaclavthekral