Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Lite Olovo 2, ale ted to dotahnout do konce.

.

God bless IDF.

2 0
možnosti
Foto

K tomu, aby byl klid v Palestině stačí málo. Stačí uznat stát Izrael, a dohodnout se s Izraelem na vzájemných hranicích. Izrael už jednou jim nabídl území, které jim měl údajně zabrat s jenom s malou vyjímkou. Bylo to odmítnuto ze strany Jásira  Arafata. Egypt uznal stát Izraela, podepsal s nim mírovou smlouvu a Izrael jim vrátil Sinajský polostrov.

2 0
možnosti

Jednoduchá řešení jsou občas znamením génia, obvykle ale znakem člověka který nechápe moc realitu.

A já si nemyslím, že by ve vztahu Izrael-Palestina existovalo jednoduché řešení, jak si pan autor myslí.

0 0
možnosti

A obvyklá otázka.

Kde berou Palestinci peníze na rakety? Od EU stamiliony eur, od USA miliardy dolarů. Slušná raketka začíná na 1500-ti dolarech. Nedávno jich za den poslali 130. Proč platíme vraždění Izraelců?

8 0
možnosti
JL

Nechci se zucastnit cele diskuze o palestinskem a izrailskem konfliktu. Jen chci podotknout, ze odsuzuji provokaci a zbabele akce Hamasu. Jejich pristup k boji s Izraelem (zastitovani jejich odpaliste raket normalnim obyvatelstvem) a odpal techto raket na civilni obyvatelstvo Izraele, je pri nejmensi barbarsky. O tom neni pochyb.

Znajice hodne z historie Palestiny a Izraele, vse co se udalo od konce prvni svetove valky v teto oblasti, pristupu obou stran k reseni tohoto nepratelstvi, nejsem vubec prekvapen s vyhroceni situace na tomto uzemi. Podivat se s chladnou hlavou na reseni tohoto nepratelstvi lidskym zpusobem. Toto plati pro obe strany.

2 0
možnosti
BH

Myslíte to dobře, to vám neupírám, ale jak se chcete lidským způsobem domluvit s šílenci, kteří cíleně vraždí děti a po jejich smrti se veřejně radují ?

5 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral